-
Kalousek je blbec největšího kalibru.
-
Milý diskutující, souhlasím se všemi, kteří toho ožralu, arogantního Jajánka, křiváka, demagoga a odborného diletanta odsuzejete. Kdo píše, že je to odborník na finance, nechť si přehreje graf vývoje státního dluhu za vládnutí zázračného Mirdy. A také doporučuji najít si na internetu jeho podíl na různých svinstvech. A také bych Vám doiporučil se ho zeptat, jak financoval vilu v Bechyni a proč se s ním rozvedla manželka, úspěšná ve svém zaměstnání?! Nepřekážel jí v jejím osobním rústu svým chováním a jednáním. A že se přiznal k opilosti při vystupování v médiích, to už nešlo zakamuflovat, když to slyšelo téměř milion posluchačů a běželo na internetu, jak chlastá a klopí do sebe kořalu. On je ožralej každou chvíli. Stačí jej pozorně sledovat. Jsem zvědav, zda vystoupí také ochlastanej na úterní tiskovce, kterou ohlásil?!?! Hlavně ho volte v příštích volbách!!!!!
-
-
Pane Jaroslave, plne s Vami souhlasim je to lump a zlodej vsech zlodeju.Ale lide nasi zeme jsou jak ovce a tupci nechaji si vse libit od nasi "skvele vlady". Jinde se stavkuje a my sklopime hlavu jde se dal jako by se nic nestalo. Celou vladu povesit!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Velice by mě zajímalo jestli p.Kalosek umí naslouchat obyčejným lidem kteří nejsou podnikatelé,učitelé policisté a zaměstnanci státního sektoru.Když tak vesele a mazaně obyčejným lidem snižuje životní úroveň kdy začne také od sebe a jemu podobným,co si myslí že když bude neustále obírat obyčejný lidi že zvýší ekonomický růst tohoto českého státu.Ať přestane pan Kalousek a jemu podobní být Nad lidi a podívá se taky z té výšky dolů a přestane celá vláda se starat jen o své blaho jsem zvědav kdy se vymyšlený mínusový rozpočet sníží na nulu,hm to se asi nestane dokud se bud ve vládě dařit Lobistům,rádcům našich politiků jak brát obyčejným lidem vše a pokud budou v naši vládě tajné díry kde se naše peníze strácejí.Naši vládní činitelé se v našem státě vůbec nezajímají jak se žije obyčejným lidem ,likvidují zákony které jdou proti nim zakládají nové zákony které jsou pro ně výhodné .Pane Kalousku proč jste ve vládě skoro všici tak arogantní ,máte školu pana Topolánka,kdy konečně pochopíte že ekonomika se zvedne jen tehdy jestli že lidé si budou moci vydělat slušné peníze za práci kterou vykonávají,tím pádem budou moci zase za peníze získané si koupit co potřebují a dají zase peníze do oběhu je to jednoduchý PŘI´JEM PENĚZ výdej PENĚZ je to životní kolotoč,pokud budete pořád jen od lidí brát nedosáhnete ničeho,není na místě diktátorské a manipulační jednání s lidma vy jste taky jen snad člověk, nechoďte přes mrtvoly,obyčejní lidé musí taky pracovat od rána do večera nehledě soboty neděle a neříkejte že produktivita pracujících venku je lepší než ta naše, není to pravda to co musí v zaměstnání zastat jeden obyčejný pracující u nás v české republice venku tu samou práci na směně zastanou o čtyři či více zaměstnanců.Byl bych velice rád kdyby někdo z vlády si tyto názory přečetl a uměl lidsky se k nim jako člověk který pracuje pro blaho tohoto národa vyjádřit,mám totiž dojem že to co všici nespokojení sem píší stejně nikoho nezajímá.Prosím reagujte slušně.
-
Kalousku, zmiz z politiky ty strašáku. Ty jsi se neměl narodit ani. Škoda, že tě tvá matka nepotratila.Nemlátila tě hodně do hlavičky,když jsi byl malý? Nebo nespadl jsi na to co nosíš na krku ty sám? Takoví lidi, jako jsi ty se nemají ani narodit. *16* *12*
-
-
Tak toto je vrchol ubohosti. Příště se zkuste raději zamyslet, než otevřete ústa (nebo spíš ten vřed, neboť z úst snad ani takový hnis vytéct nemůže).
-
-
Kdyby mi někdo kdysi řekl, že ceny potravin v Čechách budou běžně o 30 až 40 % vyšší než v Německu, nevěřil bych. Že já, který bydlím na ubytovně, protože nemám na byt ani pronájem, který žije od výplaty k výplatě a bydlím v Praze !! že si budu jezdit kupovat jídlo do Německa !! nevěřil bych tomu. Jednou za dva měsíce vstanu v půl šestý, ve tři čtvrtě na sedm vyjedu z Prahy autobusem do Drážďan, s kufrem a batohem. Po deváté tam jsem. V půl jedné jedu zpět. Za tři hodiny pohodlně nakoupím v REWE a ALDI a ve tři jsem zpátky v Praze. Nákup za 80 - 100 Euro. Zaplatí mi to 500 Kč za jízdenku a ještě mám minimálně ,,litr,, k dobru do kapsy. A to nekupuju to nejlevnější. Ale za to kvalitní. Neskutečný. A to si pamatuju, jak si k nám Němci chodili po revoluci žrát, protože tu bylo extra levně oproti nim a tehdy ještě kvalitní potraviny. Tohle je výsledek těhle pablbů, jako je Kalousek a jeho předchůdců i nástupců. A on má ještě tu drzost, říkat si ekonom, neskutečný, na poblití. Mimochodem kosmetika ?? Tělové mýdlo Fa s aroma jogurt - mandle, v Čechách ve dvou drogeriích za 62 Kč. Přesně to samé v Německu, za 0,88 Euro - 25 Kč. Neboli v Čechách 2,5x dráže a ve skutečnosti, když zpoměruji platy, 7x až 8x dráže. Bravo chlapci !! Nechápu, jak v naší zemi můžou lidi ještě chodit k volbám. Když všichni tihle gauneři ZLEVA - DOPRAVA, už 26 let na lidi s*rou. Jenom nenasytně hrabou a žerou a stále nemají dost. Nulové sociální cítění, nulová empatie, nulová skromnost, slušnost, prostě nic.
-
Po vzoru Topolánka si tenhle člověk tiše hrabe na svojí hromadu a směje se nám do očí. Bohužel může. Nikdo v tomto bordelstátě ho nezastaví
-
Největší hovadooo porevoluční doby,snad jen Klaus a Havel mu mohou konkurovat.
-
Kalousku, nevyhnutelně se blíží doba, kdy tě lidi chytnou za límec a bez milosti se zlinčujou, chci tě jen varovat, protože špatně dopadneš. Doplatíš na všechno, co jsi způsobil, myslíš, že to lidi budou věčně přehlížet a že si nechají všechno pořád líbit? Pohár trpělivosti přetéká Kalousku, ber to na vědomí, bohužel si nic jiného nezasloužíš,za ty tvoje prasárny a aroganci.
-
kalousku jsi největší lump a zloděj v česku už by bylo načase ,aby
tě poslali na Mírov a celou tvoji familiji přestěhovali do kontejneru ve Vsetíně To co jsi nakradl ti sebrat a dát na dluh státu nešpin a nepomlouvej Pana Prezidenta je nAAejlepší člověk President jakého máme , -
Kalousku tebe tryznivým způsobem zabít,usušit,rozemlít a podávat jako prášek na blití,hnuse!