Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Kalousek

OSOBNOST 16.10.2010 
448 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řešení ekonomické krize našeho státu

Pracuji ve státní správě, které si naši politici neváží. Za poslední rok jsem přišel o 7.000,-Kč čistého z platu a nikoho netrápí, že mám půjčku a živým dvě děti. Když se ke mě stát takhle staví, tak já mu jeho peníze nevracím. I když bydlím od Rakouska cca. 100 km, dvakrát měsíčně jezdím tankovat a nakupovat do Rakouska. Věřte nebo ne, ať jedu takovou dálku, tak pokaždé ušetřím i několik tisíc korun. U nás kupuji pouze pečivo. Tak ať si to stát užije. Raději peníze narvu jinam. Mohu jen doporučit!!!
    • ano ano, svatá pravda, taky jezdím nakupovat do ciziny, do Německa, ušetřím dost peněz a navíc mám jistotu, že si domů vezu kvalitu. Na český krámy zvysoka kašlu.
  • Pan inženýr Kalousek chemie chce vést tento stát kam???? Podívejte se kam se ubírá ekonomika tohoto státu???. Stále úpravy cen daní chce zavést prosperitu jak.Lidi jsou za dvace třilet zbídačeni každý proto žije na dluh.Jak tu jinak žít. V prosperitě. Jaké? Já osobně obdivuji poctivé lidi že tu ještě normálně žijí.bez dluhů.On by měl obdivovat normální lidi že žijí a nekradou. Volil jsem v minulosti pravici ale dnes menší zlo komunisti ale věc došla tak daleko že to tu nespraví nikdo z lidí.Mi putujeme zadní cestou jako Řecko. At se vám daří pane Kalousku ing.chemie.pan Kališ Vladimír
  • kdyby ten mamrd Kalousek věnoval to úsilí skutečné práci a ne jen kydání špíny na Ano ale závist je silnější , Babiš něco má a on jen červený nos ožrala
    • Vážně si myslíš,že Kalousek nic nemá a závidí??Tobě se to musí v kebuli zajímavě kroutit!!!Potrefená husa vždy zakváká.. *1*
  • Prijde Kalousek na vladu, ukazuje dva papiry a povida: ''Tady mam seznam novych reforem, ktere pomohou lidem... a tady mam seznam tech lidi''
  • takovi hlupaci nemaji co delat ve vlade natoz onecem rozhodovat.. *10*
  • Tohoto pána když vidím,tak bych zvracel!(puke)
  • Pane Kalousku,pardón Kradousku rád bych byl u toho když se k vládě dostane někdo jiný ,aby vás zavřel,sebral majetek,za vše co jste si tu nakradl.Vás bych ....... ,protože takový člověk ,chytrolín,který díky nasazením daně zpronevěří státu takové miliardy ....... . ZLAtÍ KOMUNISTI!!!!!! Důchodci se měli dobře,kdo měl na cestování,cestuje dodnes.A o ty banáány o ty vám nestojím.Jste 1000x horší než komunisti!!!!!!!
  • Kalousku,konopná oprátka ti bude velice slušet.
  • Do které strany vstoupíš až TOP zkrachuje? *9*
  • Tenhle člověk tady nemá co dělat..On není osobnost,je to jen špína,odpad a chudák..nic víc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit