Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Kalousek

OSOBNOST 16.10.2010 
448 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Kalousek je s prominutím velký prase, který neví, co obnáší život normálního člověka,který vydělá 14000 netto. Vám se to pane Kalousku žije, za váš luxusní plat,vy asi nejste žena na mateřské,kterou její přítel nakope do zadku,ona se musí odstěhovat k rodičům,aby měla střechu nad hlavou a krom mateřské nemá nárok ani na vindru. Kdepak, tady slova už nic nezmůžou, tady pomůže jenom revoluce,dokud budeme mlčet,tak budou vesele zdražovat dál a nic se dít nebude.On bude radši posílat miliardy na záchranu eura místo toho,aby to vrazil do zdravotnictví nebo školství. Styďte se,pane Kalousku.
  • A co piti-žadné??on je přece pijan,aspon trochu CHCANKU!!nebud nenažranej jako von!!! *1* *1* *1*
  • kalousku chcipni do rana ty zmrde uchylackej ozralo
  • Kalousku, až budeš viset, půjdu tě zatahat za nohy *16*
  • Kalousku jsem z jiznich Cech a kdyz vidim nase zastupce v parlamentu za jizni Cechy hlavne tebe a Parkanovou tak se mi dela mdlo.Kalousku ty ses intrikar a svazacka Parkanova no comment.Tahnete uz nekam,jste trapni.
  • Zkuste pane Kalousku reagovat jako normální člověk na příspěvěk Hlas obyčejného lidu,je to bez emocí a nadávek ,nebo Vám to vaši poradci nedovolí????
  • SVaší účasti proč jen pro přihlášené vy se také pod vše špatné nepodepisujete a toto nic špatného není jen chci aby jste slušně jako politik zareagoval sám za sebe,to se bojíte zareagovat aby ti co jsou v pozadí vás nesesadily.
  • Že volby proběhly regulérně, protože jinak by už tento dinosaurus 100% zmizel z politiky. Bordel ve výsledcích - preferenční hlasy ODS, mne v tom pouze utvrdil!
  • co dělal před rokem 1989,proč začíná životopis u všech vládních propminetů až rokem 1989 to předtím nic nebylo? *1* *15*
  • Nejvetsi zlodej v novodobe historii mafian hulvat ozrala povesit S Necasem Klausem Topolankem atd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit