Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Kalousek

OSOBNOST 16.10.2010 
448 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za to vše co děláš tě to,že chodíš do kostela nezachrání...Jednou se ti to vše vrátí a ty nakradené peníze tě nezachrání!!!Na každého dojde,vše se ti vymstí!Peklo čeká i na tebe!!! *16* *16* *16*
  • Pan král Kalousek, zvyšte daně obyčejným lidem ať se máme dobře Vaše veličenstvo žádný demokrat a demokracie otrokářská společnost už jen chybí zaměstnavateli ten bič na obyčejné lidi. A národ mlčí dalších 40 let či víc? Proč mají obyčejní pracující lidi doplácet na vykořisťovatele, kteří dělají jen dluhy na úkor obyčejných lidí. Obyčejní lidi dluhy nedělají jen kapitalisti, kteří nevydají fakturu doklad o zaplacení, odepisují si leasing atd..a když ožebračí lidi tak změní firmu a podniká vesele dál a nebo jej zavřou a nemusí nic platit. Obyčejný člověk když udělá dluh přijde exekutor....Rád bych se zeptal veličenstva Kalouska kam až bude dál zdražovat a bídačit lidi dokud ještě budou mít na chleba? Co Vám tak špatného provedli ti obyčejní pracující lidi, že se jim tak mstíte? Vůbec nevěřím, že se někdy sníží dluh. Nikdy jsem ve straně nebyl a nikdy jsem je nevolil věřil jsem v 1989, že bude líp, ale díky Vám kapitalistům či otrokářům, kteří jste tuto republiku zaprodali, zlikvidovali a bídačíte lidi tak je budu volit. Zlatí komunisti, kteří byli podle Vás břídili.
  • Kalousku, Kalousku řekni mi co jseš, ty jsi už prolez všechny politické strany není to přihlouplé tak často si ani ponožky nekupuješ to za prvé a za druhé kdy už se odebereš do politického důchodu ty jsi slepý a hluchý! nebo jsi bez charakter, asi jo!!!! Kalousku pokud chceš něco udělat rozumného pro zemi, společnost vezmi si igelitku a jdi a jdi a nezastavuj se nikde, až tohle uděláš tak ti možná ...
    • Jdi na Ukrajinu,když se jich tak zastáváš a poznáš jiné zacházení,tam se s tebou nebudou tak mazat,jako tady!!
    • ondrajosef
      Měl by si spíš zbalit igelitku, a odkráčet směr Bory
  • Cs lidi tohle totální zmatek twl co ty naši poslanci dělají tak to je nehoráznost!!! Snad žádný jiný stát nemá takovýhle blbe za poslance já bych tu nechal Anarchii a bylo by cs
  • Velmi správně soudruhu.čím méně EU tím více Moskvy čím více Kalousku tim více zlodeju a korupce.dnes jste to řekl při svém zvolení predsedou Top09 naprosto správně.doufám jen že tahle strana pod vaším vedením pujde do sraček jak ODS za hulváta Topolánka.
  • Ten je vypitej!!!
  • všichni jsou šmejdi on vtom jenom jede
  • pan Kalousek je jenom brepta nic nedělá pro národ jenom stále někoho pomlouvá a zdržuje jaké koliv zasedání holt jenom kecá a ubližuje a závidí ostatním Marie
  • Za první republiky jsme taky měli 'geniálního' ministra financí. Aloise Rašína. Asi bral lidi pěkně u huby, že se našel frajer a oddělal ho. A taky se kradlo jako teď a tak mi přišlo, že komunisti nám vtloukali do hlav rok 1948 a bohužel až teď je mi jasné proč přišel. Lidé holt už toho měli plné zuby.
  • Kalousek ? Ten chemický produkt si nezaslouží lidské oslovení a příde doba že sám se chemicky vypaří a pro něj by to bylo lepší, protože to účtování za jeho počínání ve funkcích , zadlužení státu a lidí kteří musí makat aby přežily a on se tváří jako spasitel, tak toho bych se chtěl dožít a vidět ho tam , kam i spolu s jinými jeho reformátory patří. Čím dříve tím pro všechny lépe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit