-
Kalous je kristušák a sráč!!!
-
Kalousek se bere o Parkanovou. Všichni jsou vini a je třeba je stíhat za milionové, či miliardové úniky. Ať se Kalousek o Parkanovou nebere... Je třeba nejprve zavřít jejich "letité" našeptávače ("poradce"), kteří jsou skryti za všemi vládami. To oni mohou za stav republiky!!! Vlastní vláda je banda niemandů.
To si musí PČR uvědomit, při IQ jejich nadřízených. Vláda, parlament, senát, to je banda amatérů, kteří jsu řízeni "NAŠEPTÁVAČI" - poradci. Jsou to zašití podvraťáci současného režimu. Ne Ods, VV, LIDEM, TOP09 a jiní ubožáci tuto republiku neřídí... Jen banda NAŠEPTÁVAČŮ!!! -
kalouseku jdi do pr....Je tě až až.jsme z tebe otrávení.Co si o sobě myslíš ty nádivo.
-
Kalousku, táhni už do pr...,nikdo na tebe není zvědavej, dobrovolně odstup a někam se zašij, než dostaneš po hubě, už sis nahrabal dost, teď máš vystaráno do konce života, tak přestaň otravovat normální lidi, škody jsi napáchal víc než dost, tak zalez a užívej nakradených peněz, ty zloději hnusnej.....
-
To se Vám pane ministře žije Váš plat a plat vaší ženy.To se dělá reforma.A co my co máme 1 plat,také ženu a dítě.Žena práci nesežene,pečuje o dítě. To je život?
-
Já si ovšem odpustím všechny hrubosti a nadávky,které mne ovšem také napadají.Nejvíc mne štve,jak se všichni poslanci a politici vyhýbají jasnému a přímému pojmenování prostého faktu. Proč se tenhle občan na výsluní tolik brání na př. lepší evidenci výběru-odvodu daní? Vždyť bez výjimky každý a při jakékoliv platbě či výkonu platí na kase i daně. Úplně automaticky.Často se stává,spíš notoricky,že jsem tázán, chci-li "daňový doklad". Proč? To má být přece samozřejmost,tedy jej po platbě vydat. Není to jen daňový doklad,ale především doklad o zaplacení jakéhokoliv zboží,či výkonu. Tím,že mr.Kalousek a jemu podobní dělají obstrukce s přijetím zákona o evidenci plateb/tržeb, vlastně otevřeně a s arogancí jim vlastní chrání ty,kteří si prostě vybrané peníze na daně ponechají.Takoví kradou hned dvakrát.Okradou mne a pak i stát.Nevěřím,že mr.Kalousek a všichni jeho zrna tohle vše konají jen proto,že musí být prostě oponenti.Musí z toho mít nějaký prospěch a to také mají.Jde o mohutně rozvinutou mafii,která má vše pod kontrolou a to velmi sifistikovaně!Najde se někdo s potřebnou odvahou a schopnostmi aby se těmhle škůdcům podíval na zoubek?! Mr.Babiš to určitě nebude,ten v tom jede také._
-
-
PeFa666: Myslel jsem ovšem "sofistikovaně".
-
-
že by snad v tomto režimu někdo našel odvahu Kalouska konečně potrestat?Většina vzdělaných a chytrých už raději emigrovala jako za totáče.
-
já jsem taky pro veřejné zlinčování, za to, co ve vládě předvádějí, jsou zadarmo drazí, jsou to parchanti do jednoho, není mezi nima nikdo slušnej, jsou to všechno šaškové....Kalouska bych hnala jako první, hajzla hnusnýho, aby si vyzkoušel co obnáší život normálního člověka, já ho nemůžu ani vystát, lidem se veřejně vysmívá, je to nepředstavitelnej hajzl, ten tuhle republiku dovede do krachu. Je mi z něj zle, sotva ho zahlídnu v televizi, šmejda hnusnýho..... *11* *12* *16* *11* *12* *16*
-
Dobrý den, jestli vám všem mohu poradit, tak radši napište Kalouskovi osobně, www.miroslav-kalousek.cz, je tam na něj uvedený i email. Obávám se, že na tuto diskuzi on stejně nechodí a nejlepší je si to vyříkat osobně.
-
-
Je to zřejmě dobře míněná rada, nikoliv DOBRÁ RADA:
Kalouskovi jsme všichni naprosto ukradení a naprosto nezajímaví. Jediné co jej zajímá je "generování peněz" (chápej "čez") a "generátor peněz" (chápej "ovčan čezka"). Ale věřím, že má "achilovu patu", do které ho někdo pořádně nakopne !!!
Proč mu psát nebo demonstrovat? Myslíte si, že si z toho něco dělá?. Nedělá si vůbec nic z toho, že od r. 2009 je tempo zadlužování ČR (nastartované Topolánkem) STÁLE STEJNÉ (mám doma stále Kalouskovu složenku na 120tisíc Kč z volební kampaně TOP09 - a nyní je dluh na ovčana ČR 150tisíc Kč. Snižování výběru daní taky něco o jeho schopnostech vypovídá ...................................
-
-
ožralý zjeb a parchant.nic víc.