Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Kalousek

OSOBNOST 16.10.2010 
448 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Líbite se mi pane. *4*
  • Hlavně, že občané, kteří zřejmě nevidí jak nás právě Kalousek, Schwarzenberg, který se prezentuje jako předseda TOP 09, ale ve skutečnosti ho "kočíruje" ten katolík, dávají hlas do voleb této straně, která je plná přeběhlíků a divných existencí. Dole utahují opasky a sami sobě přidávají tisíce. Lidi probuďte se, nebo nevidíte??? A zaplatí ten katolík nebo ty jeho "ovečky" návštěvu papeže, nebo to zase zaplatí i ti, kteří tuto víru nesdílejí!!!
  • Ted Ti zvoní hrana,vlastně telefon to Ti así lídi píší ,že máš od nich mandát.
  • kalousku chcipni do rana
  • Hodnocení

Naše vláda a naši zákonodárci si myslí, že jsou bohové na Olympu a co se děje s lidem obecným je vůbec nezajímá. Kdyby za něco stáli, nehlásali by stále, jak musíme šetřit a proč má být všechno dražší, ale v prvé řadě by měli jít příkladem a snížit si citelně své platy, za to, co předvádějí, jsou zadarmo drazí.
  • VILA

Inzerát:
    Koupím vilu od poslance za cenu, kterou uvedl v majetkovém přiznání.
    Říká Kalousek kamarádovi: "Když jsem byl malý, přál jsem si být loupežníkem."
    "Tak to máte štěstí, málokomu se dětské sny vyplní!"

Co je zjevení a co zázrak?
    Zjevení - kdyby se ve vládě zjevil Duch svatý a řekl jim, že to dělají špatně.
    Zázrak - kdyby na to přišli sami.

Ptá se učitel dětí při hodině českého jazyka: "A teď, když jsme si vysvětlili čas minulý, přítomný a budoucí, řekni nám, Pepíčku, jaký je to čas, když řeknu ministr John opouští vládu?" "Prosím, čas nejvyšší."

Víte, co vznikne, když přejede parní válec Svatého otce?
    Svatý obrázek.
    A když přejede Johna?
    Svatý pokoj!

Motto VV: Za komunistů šla 40 let ekonomika do prdele. My jsme našli zkratku

Na tiskové konferenci se ptá novinář ministra financí Kalouska: "Pane ministře, z čeho jste vycházel při tvorbě nových daňových zákonů?"
    Kalousek na to: "Z poslaneckého bufetu..."
  • tyvole Kalousku, já už z tebe nemůžu. Být na tvém místě, tak bych se hanbou propadla a lezla bych kanálama....už toho bylo vážně dost....ten tvůj ksicht je všudypřítomný....to ti ještě není trapně? Navíc z tebe padají jen samý hovna...a to si říkáš vysokoškolák...i dítě z MŠ má snad víc rozumu než ty. Hele jestli ti můžu poradit, tak už to zabal, nikdo o tebe nestojí. I strašák do zelí by tvůj úřad zvládal líp, tak si to konečně přiznej, chudáčku.
  • V pondělí nedělám,v úterý prázdno mám,ve středu si lehnu,ve čtvtek se nehnu, v pátek si pohovím, v sobotu klid držím, v neděli jdu spát.Proč bych měl pracovat,když můžu fasovat, když mi v tom flákání,dnes nikdo nebrání a platí to stát.
    Ledaže bych vůbec,
    pořádný hlupec....
  • Ano, Kalousek už by měl vážně dobrovolně odstoupit, než mu někdo rozbije hubu. Všichni lidi jsou vytočení. Nechápu, co ve vládě ještě dělá a proč ještě neproběhla pořádná revoluce a všichni jemu podobní ještě nesedí Na Pakráci. Co jsme to za národ proboha? Ani takových zlodějů,co kradou veřejně, se nedokážeme zbavit. Kvůli naší vládě se nám směje celej svět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit