-
Je vidět,že urážlivé komentáře píší ti,co mají na psaní čas.Takže na podporách.A ty vám pan Kalousek nechce dát že!Začněte makat,třeba vám svitne v lebce.M.
-
-
Podle čeho jste poznala, že odpůrci Kalouska jsou na podpoře? Vaše dedukce jsou opravdu unikátní a utvrzují mne v tom, že Kalouskovi obdivovatelé jsou opravdu na úrovni.
-
-
Vážený pane Kalousku.Moc Vás zdravím.Děkuji za Vaše názory.Jste jedním z mála inteligentních lidí v naší vládě.Vlasta.
-
-
Pokud vím, tak pan Kalousek již díky bohu ve vládě není, a proto je teď tak, jak vy píšete inteligentní. Otázkou je, proč nebyl tak inteligentní, když za svého působení ve vládě, tvořil záměrně děravé zákony?
-
-
Gratuluji panu Kalouskovi.V tomto křupanově nedopadli zle.Zle bude teď.
-
-
Pan Kalousek zraje jako víno. Zatím nejsem jeho volič, tedy myslím tím TOP09, ale fandím mu i jeho úspěšné snaze krotit zadlužení naší státní kasy. Dnes je 27.01.2013 a vzponete si. Pan Kalousek se za deset - patnáct let bude našim demokraticky zvoleným prezidentem
-
-
Á další pomýlený pomatenec-jen mu fandi a pak za něj můžeš nastoupit do lochu,když ho tak obdivuješ a miluješ a ještě jedna rada-sundej si ty klapky z očí a vyndej špunty z uší a snad se ti rozsvítí!
-
Druhák s vůní po schnilém ovoci,pro inteligentní pražáky
-
-
Kalousku nezapomeň co nejdřív zase něco zdražit a lidem zase ubrat peníze, jak to máš ve zvyku, ty hyeno v lidské kůži!!!! Tohle je totiž tvoje oblíbená činnost, tak si to užívej, dokud tě někdo nechytne pod krkem a dá ti nakládačku, pokud to vůbec přežiješ, ty hajzle. Zavřít tě nadoživotí je málo!!!! Seš bídák ty i ta tvoje sebranka okolo tebe, i to kravský lejno má větší hospodářský význam než ty, ty chudáku!!! Včera jsem zas viděla v televizi ten tvůj namachrovanej ksicht, byl jsi zase strašně důležitej, ovšem ty hovadiny, co z tebe padaly...no hrůza.
-
Kalousek bez pan nic si nezaslouží. Pro mě je to pitomec na dvanáctou. co mohl to zkurvil.jsem z něj otrávená a nevím proč je ve sněmovně.Radši bych ho nakopala do pr.....Je to hova.....jak dlouho bude ještě prudit.Vše vyřizuje v pod vlivem alkoholu.
-
jste ubohý co tady píšete pan kalousek je slušný a poctivý člověk , on s karlem Schwarzenbergem jsou nejslušnější v politice je velká škoda že karel není prezidentem *13*
-
-
Bože-nenarazil jsi hlavou do zdi a nebo ti na kebuli něco spadlo?
Nazvat Kalouse a Hajaju nejslušnějšími politiky,tak to je silný kafe a ty jseš zralý pro blázinec!!!
-
-
Nechápu, proč se zrovna z Kalouska dělá veřejný nepřítel. Já s ním taky v dost věcech nesouhlasim, ale i tak ho považuju za jednoho z nejlepších ministrů, co tu kdy byli. Podle některých může i za to, že vymřeli dinosauři. Směšný. *7*
-
Pane Kalousku moc Vás zdravím.Prosím spojte se dohromady proti levičákům,komunistům,estébákům,lhářům,zlodějům.....
-
-
Marcelo, už přestaňte chlastat jako Kalousek, potom tady nebudete psát ty Vaše p.č.viny !!!
-
-
Jděte s těmito názory slušně někam.jestli máte rádi Kalouska tak jděte na Macháčku palouk.Pan prezident je inteligentní člověk, ale vy všichni co píšete ty hovadiny jste mimo mísu.