Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Kalousek

OSOBNOST 16.10.2010 
448 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jseš dobrej nenech se zastrašit a bojuj.
  • p. Kalousek,zklamal jste nejen mne,ze nejste na kandidatce hlav.statu,knize,ale i vy mate predstavu o hospodareni,od sametove lzi to nevypada tak k cemu byl veden jako mali kluk hrabe k hospodareni.
  • za komunistu uz by si visel i s necasem klausem kalousku je mi spatne z tebe kdo te porodil
  • Vážený pane Kalousku, dovolte mi, abych Vám řekl, že si Vás nesmírně vážím, vážím si Vaší inteligence, razantnosti, schopnosti nazývat věci pravými jmény. Vážím si i Vaší odvahy, s níž prosazujete své názory. Moc Vám držím palce a prosím Vás, abyste se nedal odradit hrubostmi a zděšeným pokřikem Vašich odpůrců.
    • To není fér Miroslave seš sice pamětník ale tohle si přehnal nikdo nemůže být takovej vlezdoprdeláč že sem tě odhalil *1*
  • Soudruzi a Soudružky,měli by jste se zamyslet nad sebou.máte demokracii tak pana Kalouska nevolte,když Vám nevyovuje.Nadávat a hanit ho je nedemokratické nýbrž to vypovídá o Vašem nízkém IQ
    • díky soudruhu ty a kalousek jste si rovni íq=0
    • ty pražský ko.ote,strč si toho čur.ka někde.TOP je AIDS této země společně s tím zdegenerovaným dědkem.
  • Kalousku ja bych te poslal delat do tovarny na 3-4 smeny za 10000 cistyho abys poznal jak zijou normalni lidi ty hovado.Musel bys makat az by se z tebe kourilo ale ty bys to neprezil.Kdyz vidim tvuj ksicht tak se mi chce zvracet...
  • *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • To je ubohé. Slovník většiny příspěvků dotváří dojem, že pisatel je pouze buran, hledající si obětního beránka, kterému vyčtě všechny své osobní neúspěchy.
    Měli by jste už přestat s tím honem na Kalouska, jakožto původce všech problémů v ČR. Za problémy, které teď máme může kolektivně celá vláda, respektive všechny vlády minulé.
    Místo těch výkřiků do tmy raději šetřete síly na něco užitečnějšího, jako třeba nekrást, nelhát a chovat se slušně. Což už dnes málokdo z lidí umí, jelikož přes samé závidění a obviňování jiných, si nějak zapomene zamést před vlastním prahem.
  • Vkládám do Tebe své nejniternější naděje Míroslave, že se v reakci na svatá slova svého guru, s tibetským praporem nad hlavou a dalšími mravními autoritami, excelentními osvícenci a klenoty chlouby naší vlasti pp. Štětinou, Kocábem, Schwarzenbergem a dalšími nevládně organizovanými a klinicky neziskovými po boku, bez zaváhání v čele šiku vrhneš bránit pravdu a lásku proti všem, na které ON ukázal prstem. Děkuji Ti upřímně jménem lidstva. Boušek

http://www.lajkit.cz/zpravy/item/533-dalajlama-necekane-prohlasil-zasadni-slova-prezident-putin-musi-pokracovat-v-nelitostnem-boji-proti-terorismu

P.S. Nepopleť to prosím, nepochybuji, že praporů máš doma na půdě kompletní sadu. Na zeměpisnou orientaci se pro jistotu - předpokládám, že po "zavíračce" - někde přeptej, v případě nouze můžeš klidně "po čuchu" (Jack Daniels, Four Roses, Jim Beam .... ale co budu učit orla lítat). Držím palce, máme Tě rádi.
  • nepišu nic špatneho, jsem vieřici, moc, a vieřim, co řekne mi jeřiž, posledne jsem vam psal,ře budou zaplavy,uš začli, mořna se mi smiejete, ale pišu pravdu vam, svatou,, začalo to, od francije, usa, italie, zaplavy na 50, procent, jen, toje ukazka ře buch ekzistuje, a dal viedet všem, ře bude nieco ešte horšyho... pak bude anglije belgije zapadni niemecko, česka r,,madiarsko, slovensko, ruzko, a postupne, bude zaplavovat, zemie,, pak bude zemietšeseni velike,, a slny vytr, aš 170, km, za hodynu,jeřiš uš nato nemuře koukat co se dieje na tomhle sviete,, jeden druheho nenavydi, jeden jak druhy jsou na sebe falešny, jeden jak druhy si podrařeji nohy,, jeden jak druhy chce byt lepšy,, a nykdo neni dokonaly,, kařdy ma sve chybi,, diekuji vam všem, za pravdu,, a pšeji kařdemu moc zdravyčka a štesti, panbuch at vam všem řehna,,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit