Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Kalousek

OSOBNOST 16.10.2010 
448 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pan

kalosek je borec ,ja jsem mu neveril,ale co je ministr financi ..co navrh to pochvala..jen kdyby mu to mel kdo prohlasovat..kolosku drzim palce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: pan

Souhlas ! Kalousek věci neobaluje a říká je jak jsou. A to co chystají mi přijde rozumné po všech směrech. Ono to jenom leze na nervy těm co přejímají názory z apokalyptyckých zpráv mezi 7 - 8 večer...
      • Re: Re: pan

Tady přesně platí přísloví když se sejdou dva blbci tak to stojí opravdu zato.Provás dva to platí dvojnásob.Kolik jste si nakradli?Vlezdoprdelníci???!!!Jem
  • VIVA Kalousek!!!
  • Snad konečně změna

TOP 09 snad už konečně přinese změnu v chování a jednání politiků. Ať je Kalousek jaký je, to, že se nedá populisticky slibovat nemožné a žít na úkor budoucí generace je fakt. A jako ministr financí to prosazoval. Byl proti dělení medvěda v parlamentu - za ČSSD 6mld, teď už jen 2. A polisté Rath a spol? každý má plné koryto a slibuje nemožné.O chování a vystupování ani nemluvě.Zelení zklamali, tak uvidím. *7*
  • složenka

Pane Kalousku ,běžte se stěma vašema složenkama bodnout ! Tohle chytrý člověk nemůže udělat, myslela jsem , že jste jiný kádr !!! *8*
  • Jste ovce.M.Kalousek nazývá věci pravými jmény.Papouškujete,co vám někdo řekl.
  • ?????

http://www.eportal.cz/Articles/2268 -politicky-zivotopis-miroslava-kalo uska.aspx *16*
  • lez

Zase same lzi v Kalouskoce zivotopisu. Napr. funkce a zarazeni "vedecky asistent", ktere pouziva jeho zena nikdy neexistoval a neexistuje *13*
  • Miroslave, Miroslave,to jste slavil vitezstvi cirkve a prehnal jste to s pripitkem!!!!!! To jste byl zlinkovanej jako pr........se!!!!!!!! Bezte uz od valu, mate dost nakradeno!!!!!!!
    • No hlavně, že jste si zvolili Zemana abstinenta *1*
  • Nenechte se otrávit

Vážený pane Kalousku, nenechte se otrávit, děláte to výborně a moc Vám fandím.Bude to ještě hodně trnitá cesta a vyslechnete ještě hodně urážek ale Vás si umím představit jako budoucího premiera.
    Děkuji SVOBODA
    • Re: Nenechte se otrávit

Pane magore s který prdele jste se zrodil?Uš vím z marsu!!!
  • Držím palce

Pane Kalousku, já vám moc fandím. Vím, že reformy, které chcete uvést do života našim méně přispůsobivým občanům nevoní, ale ostatní inteligentí lidé to v budoucnu ocení. Jen tak dál. V příští vládě určitě nebudete, protože lidem v Česku se prostě na peníze sahat nesmí. To co čtu, tak prý kradete, ale není to tím, že za komunistů kradli téméř všichni a jak bylo heslo " Kdo nekrade okrádá vlastní rodinu". A jak se v u nás říká- podle sebe soudím tebe. Bohužel těch 40 let u nás zanechalo mnoho špatného, jak v myšlení,tak v chování lidí a je to velká škoda. Lidé byli zvyklí chodit do zaměstnání a ne pracovat a brát za to slušné peníze a myslí si, že to tak bude stále. Že my , kteří pracujeme a jsme soběstační budeme i nadále pracovat na ty, kteří si zvykli nic nedělat a jen brát peníze. Přeji heodně zdraví a jen tak dál.
    • Re: Držím palce

Milá paní, jsem mladšího věku, pracuji ve státní správě, do práce chodím včas a do nedávna mne má práce i bavila, když jsem za poslední rok přišel o 7.000,-Kč čistého a to živým dvě malé děti a platím půjčku na bydlení. Stále nám opakují, že nejsou peníze a pak si na internetu přečtete výtah z daňových přiznání politiků. Jak někdo může splatit půjčku v částce 13.000.000,-Kč, jako p. Schwarzenberg. Já tyto peníze nevidím za celý život a někdo to může zplatit za 3 roky. Kde teda ty peníze bere, když sám stát je nemá. Pak je někde renonc. Soudím, že vy máte asi peněz dost, jinak by vás nenapadlo toto napsat. Všichni dobře víme, že dnešní politici kradou všichni a proto jim na to stačí jejich volební období. Mezi tím si nakradou a pak po ukončení politické kariéry jenom žijou. Stačí si to spočítat. Vezmu úplatek ( jako politik ) 5.000.000,-Kč, dám je na účet a klidně budu žít jenom z úroků. No nekupte to!!!!

podporuji váš názor a oceňuji Vaši odvahu vyjádřit se. Z mnohých,zde uveřejněných příspěvků ,čiší pouze zloba, nenávist,a chuť potupit toho, s kým nesouhlasím.A to je vlastní zejména těm, kteří se nesmířili s tím, že tady nějakých více než dvacet let nevládnou.A neosvojili si umění demokratické a hlavně slušné výměny názorů.

Vážená paní, Vám zřejmě uniklo, že náš dluh po revoluci byl nula, pro Vás ještě jednou, nula.Reformou dnes trpí všichni, bez rozdílu jestli jsme v menšině nebo ve většině, ten v té menšině když nebude mít peníze a zajde na úřad dostane dotaci.A ten ve většině nedostane nic, ten bude akorát pod mostem, ukažte mě kolik lidí z menšiny bydlí pod mostem.Jste zřejmě spolčená s tímto státním aparátem rozkradačů.Jinak si to nedovedu vysvětlit že píšete takové kraviny! A buďte tak laskavá nepodporujte zloděje ale podpořte slušnej lid.Já se snažím s každým vycházet slušně aby po mě později lidi neplivali.Celkem Vás lituji!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit