-
Ekonomika v česku
Na dvě krávy si vezmeš půjčku od banky ve výši 1,6 miliardy Kč a odstěhuješ se na Bahamy. Banka posléze zjistí, že to nebyly krávy ze zlata, jak bylo soudním znalcem doloženo, ale dvě rachitické kozy. Rozdíl zaplatí daňoví poplatníci a soudní znalec bez újmy pokračuje ve své živnosti. -
výsluhy
dnes mě naštvalo,jak stát dává výsluhy,jsme tak bohatí,proč to nezrušíte,těch výsluh bude víc a víc,znám hodně policajtů co jen čekají na roky a pak hurá jsem v balíku,nemocným berete,zdravým dáváte.Hodně povolání je nebezpečné,tak s tím něco dělejte. -
-
Re: výsluhy
Člověče co to plácáš. Asi nemáš ponětí, za co má policista nárok na výsluhu a hlavně kolik obyčejnýmu poldovi dají. Nejprve si to vše zjisti a pak se otírej o výsluhy. Zdravím
-
-
stávka
U doktorů Vám stávka nevadila?Proč jste ji nezakázali?Až Vás a celou vládu budou věšet ,budu stát v první řadě.Doufám,že to nebude dlouho trvat. -
Jidáš
Konečně se zde oběvují příspěvky které hovoří za vše.Na žoldáky peníze jsou a pro poctivé lidi není,má tohle vůbec nějakou logiku v tomto skorumpovaným apsurdistánu?600mld.nás stála Jugoslávie,teď po nás chtějí abychom se podílely na akcích v LÝBII.Čí je to válka?Naše nebo USA? JDE JENOM O ROPU NIC JINÉHO V TOM NENÍ.LÝBIE má totiž nejlepší ropu na světě.Lze zní vyrobit 70 druhů výrobků protože neobsahuje "SÝRU"A Z té co obsahuje "SÝRU" lze vyrobit pouze 38 druhů výrobků.Když se nato tak dívám už unás chybí jen ti teroristi aby nám tu zatopily ze zájmu pomoci cizích států a jsem zvědavej kdo se z toho bude zodpovídat.Tahle pohoda nepohoda nemůže trvat věčně.Příjde jednou doba že celý svět bude Ameriku nenávidět!!!Čína za chvíly koupí celý svět a těm co vedou naši ne naši zem to mají na háku!!Lituji lidi kterým je to ůplně jedno.Ti co mají dnes nahrabáno a něco by se stalo budou stát v poslední řadě aby se nezamazaly tím hnojem co tady nadělaly. -
Dejvické hovno
Přeji hodně pevné nervy!Od dejvického hovna,KOKOT MIREK, KOKOTU MIRKOVI.
A tohle říká zákonodárce straně pirátské!!!Tady je vidno že politikové opravdu zapomínají že by tam mněli být pro nás né mi proně!!!!!!!!!! -
Kalousek by už potřeboval nutně nějakou ženskou. Třeba by pak měl lepší náladu.
-
Top 09 v příštích volbách nemá šanci jen díky Kalouskovi
-
-
Ano, to je pravda nemá šanci na další zvolení - TOP 09 vč. Kalouska, co je pravdy na tom, že se v listopadu l.r. v tichosti rozvedl?
-
-
*14* Ať je pan Kalousek jaký chce, jedno se mu upřít nedá. Je velmi dobrý ekonom. Správně rozděluje finance. Bohatým hodně, chudým málo. Jak si kdo zaslouží v duchu karmanova zákona.
-
-
ty asi hodně kouříš že
-
-
za presidenta máme alkoholika který už nejenže neudrží moč ale ani myšlenku,ministrobrany herec a principál tak čemu se divíte ministrem(bývalým) musel být zákonitě zloděj a lump))))))
-
Pan Kalousek je velmi dobrý člověk, nelže, nekrade, nepodvádí a mluví spisovně česky. Klidně by mohl být profesor katedry českého jazyka na UK. Je strašně slušný a chodí pravidelně do kostela. Měl by kandidovat na prezidenta ČR.