Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šimůnek

OSOBNOST 15.10.2007 
111 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mirek je....

Beran! Mirek umí trkat!
  • Mirek

jjjj Mirek je fakt koren....wau *14* *3*
  • Supr chlap

Jasně! Mirek je Bůh!!
  • Teda děvčata...

Tak nevím,kolik Vám tady všem je...ale jak ve Vašem rodném jazyku, tak i v odhadu lidských povah máte asi nejspíš pramalou zkušenost,co??? *7*
    Ale abych se přidala k diskuzi o Mirkovi, Mírovi, o frajerovi, nebo jak ho zde titulujete...
    Je to opravdu fajn kluk, teda alespoň jak já si pamatuju...i když už teď možná celebrita tak trochu ve výšinách, ale doufám,že se udrží při zemi co nejdřív...Ale hlavně mu přeju tolik fanynek a aby si splnil to,co si vysnil, ale aby hlavně nezapomněl, jaký byl v době, kdy teprve začínal...SUPR CHLAP!!! *4*
  • Re: Mirek

jen at tu zustane!!!! *3* *3*
  • Mirek

ano to mas teda pravdu!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* ale uznej kdyby odesel do Hollywoodu tak bys me ho ztratili *9* *9* *3* *3*
  • Dutá hlavičko

No,konečně jsi to pochopila,snad.Mirek *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* !! Takových jako je on je tady v týhle malý prdeli málo,on patří do Hollywoodu.
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

a ze je frajer/borec to vimmm nemusis mi to tu rikat!!!!! *5* *5* *5*

no sak ja ti to neberu si mysli co chces to ty si mi jako prvni napsala ne jaaaa ja psala jako prvni pozor jako prvni ze mi spoustu lidi rika ze je mirek frajer ale frajer jako namyslenej a pod...a ty si my hned napsala ale dominiko mirek je frajer !!!!!!tak ted do me neval jooooo a nikdy sem ti nerekla ze si rekla ze je namyslenej!!!!!!hele nechme toho !!!!je to fuk si mysli co chces ja si myslim tyky co chcu...... *3* *3* *3* MIR JUUUU nebo se chces jeste porad dohadovat? *3* *3*

Mirek je FRAJER!
  • Re: Re: Re: Re: ...

Ještě jednou si to přečti,ty svoje slova a možná konečně pochopíš,jak jsi blbá,že ani nevíš co napíšeš,nevíš co si myslet a jak to chápat.Když se řekne frajer,tak je to frajer,pokud si myslím něco negativního,řeknu to na rovinu.Frajer je tohle *5* nebo *5* a pokud se mi někdo nelíbí,tak je tohle *9* .
  • Re: Re: Re: ...

ale to znamena ze jsem to nerekla tak jako ty jako ze ani ty jsi to nerekla vissssss plomin ono to zni tak i tak no

oprava:borec

holky nehadej te se jo a dominika ma pravdu frajer je i nadavka!!!!!!s pis bych psala to slovo botec jinak mirek klasnej chlap ..... *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: ...

jo a dystak mirek je boreccccccccc abys me si rozumeli......prece jen ten frajer je oboustrane (spatny a dobry vyraz)!!!! *3* *3* *3* hele prestanem se tu dohadovat juuuu beres??????

a pozor ja ti netvrdim ze si rekla ze je namyslenej proc by si to taky rikala dyz neni ze......jezis ty furt nemuzes prijmout ze jsem to spatne pochopila paneboze.....proste pro me je frajer ten kterej ne namyslenej a podobne a borec je jako hezkej vissss

hmmmmmmmmmmmm

ale tam je napsano mozna drive jako ze sem to tak pochopila a ne ze si to rekla !!!!!
  • Re: Re: ...

pozooooor: já nikdy neřekla,že je namšlenej tak jako ty!
    Já jsem něco takovýho řekla?!!Kozo!
    Mirek je Mirek *5* !!! Frajer!! Už mi nepiš ty *9* nechápavá.

tvůj Komentář z 04.02.2008,17:02 hodin

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit