-
Miroslav Šimůnek
Jo tak tohodle chlapa vidět a zemřít... je fakt úžasnej -
m.s.
on fakt hezkej chlap a připomíná mi hlavní postavu ze hry cesta kolem světa za 80 dní *14* *14* *14* *8* -
hmmm
No damy? spis damo!!! *9* *13* *13* *13* *9* -
hmmm
Mirek blbej neni to vam muzu klido potvrdit...uz me to sere jak sem kazdej pise take blbosti jak muzete rict ze je blbej dyz ho ani neznate sakra..... jak se tak divam tak sem pisou jen mali pubertacky ktere nevi co by.... *9* mirek je sice celebrita ale ne blba jasny damy!!!!!!! *10* *13* dyby jste ho alespon trochu znali nikdy by jste slovo blbej nevyslovily tomu verte!!!!! *8* *8* Mira je Mira a rozhodne blbej neni ze Mijecku....... *3* jinak promin ale musela sem to sem napsat .............. *14* *14* *14* -
-
Souhlasím ;) Nechápu lidi co soudí aniž by poznali. Já měla tu čest se s ním seznámit a je to moc milý a hodný chlap. Blbý rozhodně není ;)
-
Re: hmmm
a ty ho jako znáááááááááááááááá -
-
Re: Re: hmmm
co je ti potom... *3* *3*
-
-
-
kusan
je moc krásnej je to model!fakt klásnej!nejhezčí z českejch herců -
R48
tak chlap je to opravdu výstavní, to se musí nechat... pohled je na něj úžasnej... ale jestli je blbej, to opravdu nemůžu posoudit *1* -
miláček
je fakt krásnej chlap nemate tam adrasu hmmmmmmmmmmmmmmmmm ja ho chci posílám ti hubičky... *14* *14* *4* bacha je muj *13* -
Olomouc-Unicov
Je hezci jak pred lety. *3* -
Mňaú!! Grrrrh!!
Miauuuu..!! Miauuuuuu!! -
NÁDHERA
no to je krasavec že větší není potkala jsem ho v praze v metru no maslem jsem sebou švihla to bylo nepopsatelné šel kolem mě nádherný, vysoký,tmavooký krasavec no bylo to jak ves nu ještě jednou bych se chtěla aspon kouknout když už ne sáhnout papí L. *14* *14*