Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajulina

Re: Re: juchuu

jj *1*
  • Re: Ahoj =)

taky sem koukala a bylo to skvělý *14* až to bude na netu určitě se na to kouknu ještě nejmíň 5krát *1* tak zlatej tam byl *14*
  • anet.k

Re: juchuu

v ty černy bundě?
  • anet.k

Ahoj =)

teďka byl na Markýze rozhovor s Mirem =)
  • ajulina

juchuu

sem ve zprach :D super... *1* *1* sem z toho hotova... *1* *1* http://archiv.nova.cz/multimedia/televizni-noviny-16-1-2010.html?s=0 je to 14:33....sem ta v kapuci :D *3* *3* jůůů *15* *15*
  • Re: Re: Re: koncert...

*9* *9* budu brečet *10* achjo doufam že někdy přijede i do plzně musí!!! takovej kousek si od něj byla važ si toho, já sem seděla doma a představovala si co se tam zrovna asi děje a sledovala všechny videa co přibyly na net XD páni to musel být pohled jak si sundal to triko *14* sem se skoro rozbrečela když sem viděla to video viděla *9* a hoď sem ty videa rychle už se těšim *1*
  • ajulina

Re: Re: koncert...

pak sem dam dam videa z koncertu joo.. *3*
  • ajulina

Re: Re: koncert...

tak nekdy priste... *3* no ja sem se ho taky mohla skoro dotknou!!takovy kousinek sakra... *1*
  • Re: koncert...

achjo vám všem tak závidim že ste tam byly *9* to muselo být krásný vidět ho naživo a slyšet ho naživo a být tak blízko něj achjo já chci taky *9* určitě je ještě dokonalejší než na fotkách a videích *14* *14*
  • ajulina

koncert...

tak ten byl skveli hlavne Miro!uff..on se tam dokence slíkl *14* *14* *14* a hazel tam veci...tricko,pasek a retizky a vlasne i banany...jéé *14* a ja samozrejme nic nechitila *1*
  • andreja1

koncert

tak zítra koncert *14* už se nemužu dočkat až ho uvidím zase *14* *14*
  • prosim

Ahojky,prosím kdo byste byl tak hodný a mohl prodat levně vstupenku na zítřejší Superkoncert?Byla bych velmi vděčna,děkuji předem a prosím napište na email snehurka236@seznam.cz
  • Re: Re: Kde bydlí?

co to tu pořád píšete bude vám to stejně na nic a hledat ho na slovensku to by se mi nechtělo tak si zajděte až bude mit koncert v česku a nehadejte se tady kde bydli *8*
  • hoj

Zdravím Zdravím *1*
  • anet.k

Ahoj =)

ahoj holky =) jak se máte a vo děláte?
  • michisinka

ahoj lidi *1* *1* *15* *3* zdravim mira
  • anett96

Re: miroslav smajda

moje řeč
  • Re: Re: miroslav smajda

Otázkou je, co je lepší hlas? Miro ho má zajímavější a barevnější. Když si člověk pustí všechny jeho vystoupení v Superstar, ani jednu písničku nezazpíval stejně, pokaždý jiná interpretace, jiná barva hlasu. Takový zpěvák na naší scéně ještě nebyl *14* Ale Chodúr je taky vynikající, jenom víc jednotvárný.
  • Re: Re: Ahojky

Děcka zdravím Vás všechny...poradíte mi prosím někdo,kde a jak sehnat tapetu nebo plakát Mira?Mám osmiletou dcerku Kačenku...je to její miláček...chtěl bych ji překvapit.Děkuji Vám moc...táta Kačky!
  • michisinka

má pravdu *1* *1* *1* *1* *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit