-
dakujem
dakujem velmi pekne za vasi podporu dakujem moc *3* som velmi rad ze mam takove fanynka a fanousky *3* *14* *8* -
-
Re: dakujem
njn ale miro já tě strašně mooooooooooooooooooc miluju a klidně to řeknu všem já se za to nestidim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
miro smajda
ahojky smajdo das mi emajl ja jsem s dd humpolec a jmenuji se jitka jak jsem tancila ti brisnaky a je mi smutno po tobe mam ti zkazat od kamosky mas pozdravovat jana bendika pa pa pusu jitka vojackova
*3* *9* -
podpis
nemohli byste mi poslat nekdo na email fotku Mira a jeho podpisem??email Hannah.vs.Miley@seznam.cz *14* -
to rockový kolo se ti neskutečně povedlo... *3* si borec *4* *14* *1* -
Miro,jsi úžasný♥Těším se na neděli,pošlu jako vždy hlásky,máš na to vyhrát Superstar♥♥♥ -
Miro to si fakt ty???? Moc ti fandím si fakt super *14* -
nedakuj
Miro, radoby rocker, nema hlasove dispozice jako spousta ostatnich ze superstar,oblibenost u zen jen kvuli ksichtu,nic vic. Chodur a Bendig, jediny ucastnici superstar kteri jsou na svem pravem miste. Mysli si to vsichni z nasi muzikantske rodiny. POzna to kazdy muzikant proste. ostatni asi neslysi. -
-
Re: nedakuj
Já, metalista, musím vědět, kdo zpívá xD Jinak nemám v metalovym světě co dělat.
S Chodúrem souhlasím, zpívá naprosto nejlíp ze všech (Ještě byla hodně dobrá Leona - typ na vítěze, ta bohužel vypadla), ale Bendig... Raději škoda mluvit. Ten by se tam taky bez toho svého úžasného nevinného pohledu neudržel.
Šmajda je rocker, nemůže za to, že je "sladkej" a "roztomilej", mně spíš vadí, kdo je v porotě (O.H. např. nezaujme hlasem a nesetkala jsem se s člověkem, který by jeho zpěv nazýval zpěvem). Že Miro zpívá zle -nesouhlasím, kdyby byla soutěž jen o zpěvu, skončil by dle me tak na 3.-5. místě, první bych darovala Chodurovi a druhé bych věnovala Leoně (či naopak).
Milé fanynky, je důležité uvědomit si, že pokud Mirovi do hudby zNOVA nebude kecat, Šmajda bude zpívat hudbu, která je mu nejbližší a pokud nedopadne jako 95% těchhle soutěžních rychlokvašek /Pak ho uvidíte maximálně na otevírání nového supermarketu/, bude zpívat metal, hardrock a něco, co se vám nezdá ani v nejhorších nočních můrách plných líbaček s Robertem Pattinsonem. Růžové sny se rozplynou. On tu totiž zjevně fakt není na pop, ale nadruhou stranu nejsem Šmajda, abych mluvila za něj - mluvím dle informací, které jsem se dočetla. Bylo by fajn, kdyby Miro zpíval muziku sobě nejbližší - rock a možná ten metálek /No jo, já blackmetalista, já to ani jinak napsat nemůžu/, ale ať to dopadne jakkoliv - Horváth, Bende, Zonyga... Není o nich slyšet. Že je to teď spojené - Česko a Slovensko - vždyť je to jedno.
-
-
No to by mě zajímalo jestli to fakt psal Miro !! Pokud jo, tak ti Miro vzkazuju, že zpíváš parádně, moc ti fandííím, seš fakt nej borec !!! *14* *14* *1* *4*
-
-
Trapné
Rychlokvaška zpěvák. -
-
Re: Trapné
jn přesně... -
-
Re: Re: Trapné
souhlasím s tím že je to rychlokvaška...
-
-
Re: Trapné
Ty si trapný (á)...pro příště se zdrž komentáře yes?!!!
-
-
MIRO 4 EVER
Jo Miro ty si nase STAR!!Blahopreju ke krasnemu 2.mistu!!Ty to dotahnes daleko!A urcite si koupin tvoje CD !!Sem sice dost sklamana,ae nadruhou stranu sem rada ze ses dostal tak daleko a nehrajes si na nekoho jinyho jako nekdo!!Si proste uzasny!I LOVE MIRO ŠMAJDA.....4EVER!!! -
-
Re: MIRO 4 EVER
jj máš pravdu =) -
-
Re: Re: MIRO 4 EVER
ááno je sám sebou a to je nejdůležitější *15* prostě náááááš Mirooooo *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: MIRO 4 EVER
eštěže tady jste holky a já se tady můžu utěšit protože jsem z toho celá...........nevím co =( sice 2. místo je takky hezký ale já chtěla aby to vyhrál a posílala jsem mu maximum hlasů až do poslední koruny. -
-
Re: Re: Re: Re: MIRO 4 EVER
:D jo ja sem taky musela jit hned sem abych si postezovala,ac u nas doma vschni fandili tomu tomu debilovi... *9*
-
-
-
-
-
Šmajdíík
Odkad berete takové info.. jako E-mailovou adresu? Atd...? Já přejela hoodně článku, ale e-mailová adres nebyla nikde...P.S..nevíte někdo kde přesně bydlí, nebo jako nějakou lokaci, či kam chodí na pivo? Nbeo kde pracuje jeho mamka? *1* Jo, a co měl nakonec se Starou? Na cas.cz sem četla že Stará ho chtěla, a dokonce je prej párkrát viděli jk se líbal....co je n tom pravdy? *3* -
-
Re: Šmajdíík
musis hledat *1* bydli prej nekde Košice Furič...ae fakt nemam tuseni kde to je *1*doufam ze se starou nic nemel *16* -
-
Re: Re: Šmajdíík
si to najdi na mapě *8* *1*
-
-
Bydlí v Košicích, ale kde přesně to nevím *7* Ale někde jsem četla že by se chtěl přestěhovat někam.....Praha nebo ...(něco)... *1*
Jinak na cas.sk toho nakecaj dost! Od titulku, kde byl obrázek jk Šmaja byl v nějakém obchodě a díval se na dětské oblečky-Šmajda má díte? až po to že od Šmajdy otec je bezdomovec...Prostě bulvár! *9* -
taky jsem slysela *1* zalezi jestli je to opravdu pravda nebo dalsi vymysl cas.sk *7* *7* a dominika v jendom rozhovoru uvedla ze se o ni smajda strasne hezky stara, a jsou spolu domluveni ze ji smajda pozve k sobe na ten "svuj" kotail co nechtel prozradit.... *9*
-
-
...
Miro je nej! musí vyhrát!pořád mu posílam hlasy! těch pár korun mě nezabije! a ten namyšlenej Chodúr ať jde někam! Miro BEST! -
-
Re: ...
není namyšlenej! omg=(
-
-
MiRo
MirO.. NejVíc Tě žEruUuU.. a milUju..♥♥ ty si nej.. a superstar.. *14* *14* *4* -
všecičko nej žerůů těě
Všecičko nejky k narozeninám, pořřááádně to oslav....hodně štěstííčka, zdravííčka a ještě večíích úúspěchůů než máš teď..tvůůj koncert neskutečnej takže vim o čem mluvim...miluju těěě *14* *14* *14* *14* -
Mirko
Mirko je naozaj fantastický...úžasne spieva, krásny úsmev, žiariace očká... už to ho predurčuje k úspechu.. držím prsty Mirko... nech si tam vydržíš čo najdhlšie a potešuješ ma svojím spevom... drž sa *3* -
milujem tě♥
Miro moc tě milujeme!!!♥♥☻☺ *1* *1* *3* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *3* *3* nemůžem bes tebe žít!!!!!!!!
až někdy pojedeš na nějakou pojíždku kolem prachatic dej nám vědět a vzpoměn na to že když je ti ne zrovna nejlíp tak tady sme jen a jen pro tebe ...asík říkáš že sme blyby ujetý a bláznivý holky ae jen kuli tomu že si nám zamotal hlavy!!!držíe palečky....moh by si mrosimtě napsat tvý icq???jestli nějaký máš??milujum tě moc ti fandíme a věřime tomu že wyhraješ a když nevyhraješ v našem srdci jsi vítěz porád♥!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: milujem tě♥
nápodobně taky si myslím *15*
-
-
Hodně štěstí
Hodně štěstí Miro *3* *4* *1*