-
miro
Nevíte náhodou jak je vysoký?...jinak zpívá nádherně a všecko..hodně štěstí Miro! *3* -
Má...
..úplně stejné oči jako chodur-úzké a široké ! -
-
Re: Má...
nn nemá!!!!!!!!!
-
-
dotaz
prej má babu?:-((( *10* *9* -
-
Re: dotaz
si děláš srandu? :(( no nedivím se když je tak krásnejjj *14*
-
-
Superstar
Miro Šmajda byl jediná moje superstar a fanoušci určitě budou souhlasit:)Měl nejhezčí hlas ze všech soutěžících ani Martin Chudur nezpíval tak dobře *14* -
-
Re: Superstar
ahojec muzu se zeptat jesi vam miro odepsal na email?
a jesi muzu poprosit o jeho facobook *4* *7* -
-
Re: Re: Superstar
tak s emailem nevim jak to je páč sem se ještě neodvážila něco poslat *1* a ty facebooky, tady je osobní http://www.facebook.com/miroslav.smajda a tady fanouškovskej bo jak XD tam píše asi 2-3krát do týdne http://www.facebook.com/SmajdaMiroslav -
-
Re: Re: Re: Superstar
tak dik a ktera pisnička se ti od mira libi nejvíc? -
-
Re: Re: Re: Re: Superstar
jů toho je víc ale asi welcome to the jungle, srdce jako kníže rohan a wicked game ale mě se od něj stejně líbí všechno i když je to třeba falešný(což už se mu moc nestává) *1* a co ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Superstar
jn welcome to the jungle je upo nej *14*
-
-
-
Re: Re: Re: Superstar
tak dikes pridal si vas na facebooku? -
-
Re: Re: Re: Re: Superstar
*3* smajda je nase co SUPERSTARS JOHO MUJ ANDILEK *4* *14* *14*
-
-
-
-
-
Hodne stesti...
Moc mu to preju ale stejně jsem zvědavá jestli se udrží...
NEdávno jsem četla že ho lidi přirovnávají k Sámeru Issovi ale nedávají mu šanci.Sámera znám osobně a vím že se snažil o to se udržet ale prostě se mu to zrovna 2x nepovedlo.Lidi mu nedávají naděje a říkají že se o něm bude půl roku psát a pak konec a občas se možná se objeví na nějaké akci. Jsem vážně zvědavá jestli se to Mirovi podaří...Ale docela se divím že je o něm slyšet víc než o Martinovi...asi měl vážně vyhrát Miro....:D...Tak hodně štěstí... -
Miro musí být první!
ahoja všem věrným Mirovým fandům, kdo chcete našeho miláčka podpořit, hlasujte pro jeho píseň Baby na
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php
má nasazené 2 skladby, ale chceme dostat do čela song Baby. Tak do toho, zatím je na 4. místě a doráží na něj M. Jackson *16* -
-
Re: Miro musí být první!
hele ale Mychael je taky dobrej *1* -
-
Re: Re: Miro musí být první!
nezlobte se ale srovnávat tyhle dva je nesrovnatelné !! Zatím Šmajda nedokázal ani tisícinu toho,co Jackson !!! *13* -
-
ale jo dokázal *10*
-
-
-
-
Mirkoooo
ze začátku sem Mira neměla ráda..přišel mi divnej a nesympatickej...ae teď sem si ho strašně moc oblíbila a hrozně mocs mu fandim..musí vyhrát...kdyby mu každej kdo je v jeho fanklubu poslal jeden nebo dva hlasy,tak si myslim že by mohl vyhrát..dyť se tady na osobnostech dostal na páté místo..to je dobrý,mno ne?takže děcka..posílejte hlasy ať nám vyhraje..jasný? :) *3* -
♥Vsechno nej =*
♥Miroo♥ ... vsechno nejlepsi k narozeninam, at se ti zadari v superstar, at to vyhrajes protoze ty na to porste mas!! ses nejlepsii♥ ... fandim ti ♥♥ -
Hlasujte
Hlasujte v soutěži český slavík mattoni pro zpěváka Mira Šmajdu v kategorii slavíci bez hranic
více info www.mirosmajda.wgz.cz -
Miro
Ahoj,Miro!Seš fakt dobrej,když superstar nevyhrál Honza,měl jsi vyhrát ty!!! *3*