Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miro

Nevíte náhodou jak je vysoký?...jinak zpívá nádherně a všecko..hodně štěstí Miro! *3*
  • estela

Má...

..úplně stejné oči jako chodur-úzké a široké !
    • Re: Má...

nn nemá!!!!!!!!!
  • andreja1

dotaz

prej má babu?:-((( *10* *9*
    • Re: dotaz

si děláš srandu? :(( no nedivím se když je tak krásnejjj *14*
  • cindy013

Superstar

Miro Šmajda byl jediná moje superstar a fanoušci určitě budou souhlasit:)Měl nejhezčí hlas ze všech soutěžících ani Martin Chudur nezpíval tak dobře *14*
    • Re: Superstar

ahojec muzu se zeptat jesi vam miro odepsal na email?
      a jesi muzu poprosit o jeho facobook *4* *7*
      • Re: Re: Superstar

tak s emailem nevim jak to je páč sem se ještě neodvážila něco poslat *1* a ty facebooky, tady je osobní http://www.facebook.com/miroslav.smajda a tady fanouškovskej bo jak XD tam píše asi 2-3krát do týdne http://www.facebook.com/SmajdaMiroslav
        • Re: Re: Re: Superstar

tak dik a ktera pisnička se ti od mira libi nejvíc?
          • Re: Re: Re: Re: Superstar

jů toho je víc ale asi welcome to the jungle, srdce jako kníže rohan a wicked game ale mě se od něj stejně líbí všechno i když je to třeba falešný(což už se mu moc nestává) *1* a co ty?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Superstar

jn welcome to the jungle je upo nej *14*
        • Re: Re: Re: Superstar

tak dikes pridal si vas na facebooku?
          • Re: Re: Re: Re: Superstar

*3* smajda je nase co SUPERSTARS JOHO MUJ ANDILEK *4* *14* *14*
  • sonicqa1996

Hodne stesti...

Moc mu to preju ale stejně jsem zvědavá jestli se udrží...
    NEdávno jsem četla že ho lidi přirovnávají k Sámeru Issovi ale nedávají mu šanci.Sámera znám osobně a vím že se snažil o to se udržet ale prostě se mu to zrovna 2x nepovedlo.Lidi mu nedávají naděje a říkají že se o něm bude půl roku psát a pak konec a občas se možná se objeví na nějaké akci. Jsem vážně zvědavá jestli se to Mirovi podaří...Ale docela se divím že je o něm slyšet víc než o Martinovi...asi měl vážně vyhrát Miro....:D...Tak hodně štěstí...
  • Miro musí být první!

ahoja všem věrným Mirovým fandům, kdo chcete našeho miláčka podpořit, hlasujte pro jeho píseň Baby na
    http://www.ujdeto.cz/qcharts.php
    má nasazené 2 skladby, ale chceme dostat do čela song Baby. Tak do toho, zatím je na 4. místě a doráží na něj M. Jackson *16*
    • Re: Miro musí být první!

hele ale Mychael je taky dobrej *1*
      • derrickbarry

Re: Re: Miro musí být první!

nezlobte se ale srovnávat tyhle dva je nesrovnatelné !! Zatím Šmajda nedokázal ani tisícinu toho,co Jackson !!! *13*
        • therosemaidka
          ale jo dokázal *10*
  • rad0vka19

Mirkoooo

ze začátku sem Mira neměla ráda..přišel mi divnej a nesympatickej...ae teď sem si ho strašně moc oblíbila a hrozně mocs mu fandim..musí vyhrát...kdyby mu každej kdo je v jeho fanklubu poslal jeden nebo dva hlasy,tak si myslim že by mohl vyhrát..dyť se tady na osobnostech dostal na páté místo..to je dobrý,mno ne?takže děcka..posílejte hlasy ať nám vyhraje..jasný? :) *3*
  • ♥Vsechno nej =*

♥Miroo♥ ... vsechno nejlepsi k narozeninam, at se ti zadari v superstar, at to vyhrajes protoze ty na to porste mas!! ses nejlepsii♥ ... fandim ti ♥♥
  • Hlasujte

Hlasujte v soutěži český slavík mattoni pro zpěváka Mira Šmajdu v kategorii slavíci bez hranic
    více info www.mirosmajda.wgz.cz
  • Miro

Ahoj,Miro!Seš fakt dobrej,když superstar nevyhrál Honza,měl jsi vyhrát ty!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit