-
hlasujte :)
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php šup...martin je na prvnim... *5* -
Triko šmajda
Včera jsem našla stránky xavier.cz odkud si Miro kupuje trička, na autogramiádě měl to s belmondem :-) Ja si koupim s Marilyn Monroe *14* -
-
Re: Triko šmajda
Škoda že nemají s Šmajdíkem to bych si vzala *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Triko šmajda
Ja urcite taky...ae ja mam tedkon objednany...vytvorika sem si vlasti triko http://tricka.blog.cz/ docela dobry ceny... *4* -
Re: Re: Triko šmajda
Taky *14* *14*
-
-
Re: Triko šmajda
Ty jo, to je super, ale do vánoc to asi nepošlou :-(
-
-
Miro na soutěži...
...Muž roku pěkně vyváděl ! Svlíkl tam jednoho chlapa ! *15* -
-
Re: Miro na soutěži...
a tu fotku tady radši neuvěřejnili ! Myslím to s tou ponožkou !! *15*
-
-
mlt!!!i love!!!!!
ja sa do teba upa zamilovala si ten nej nej nej nej mlt miro!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
koncert
jedes na nejaky? *15* -
-
Re: koncert
nnn *9* ale mně to new\a -
-
Re: Re: koncert
newa? *1* ja jedu v patek... *5* juchuu -
-
Re: Re: Re: koncert
*1* no vidíš *15* -
-
Re: Re: Re: Re: koncert
já bych šla jen na vanessy hudgens koncert *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: koncert
jo! -
Re: Re: Re: Re: Re: koncert
to jako fakt?:D
-
-
-
-
-
-
on je prostě nej
už od superstar se mi strašně líbil ted je čím dál tím víc lepší jeho kapela i on skládají užasné písničky mám ho moooc ráda *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
.....
Miro by měl být 30.10.2010 v centrum Chodov.Bude vystupovat na akci smysly..... -
I LOVE SMAJDA
co predvedl vcera bylo uplne bomba dobry!!tohle to je nas Smajda *14* *14* rocker!!! *5* ae co me docela nastvalo bylo ze sem tam nebyla kdyz tam skocil (diving) *14* *14* on je proste dokonali...a jeste k tomu se svezim dechem... *1* *1* -
Nejlepšííííí Miro
Miro je plostě nejlepší je mi moc líto že nevyhrál moc sem mu fandila a posílala hlasy mám ho hrozně ráda -
On je asi boží
Nevíte někdo proč je tak krásnej?? Vod tý doby co se poprví ukázal sem fandila jen jemu... Škoda že nevyhrál...:((.... I LOVE YOU *14*