Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Mirooo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    Codúúr *13* *13* *16* *16* *16* *8*
  • sara.jenni

Nrozeniny......

Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!!! Hodně štěstí, zdraví, lásky s Dominikou Starou :-D, hodně úspěchu v superstar i dále!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! všechno nej!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *4*
    • Re: Nrozeniny......

jaký lasky s dominikou? prosimtě!
  • kikinato

miroslav smajda

miro je tak krasnej a milej mel to vyhrat!!! *1*
    • anett96

Re: miroslav smajda

moje řeč
    • maeve

Re: miroslav smajda

Miro je sice strašně sympatický a taky skvěle zpívá dokonce i žánr, který doslova zbožňuju, ale každý musí uznat, že Chodur má jednoduše lepší hlas a vyhrál to poprávu.
      • Re: Re: miroslav smajda

Otázkou je, co je lepší hlas? Miro ho má zajímavější a barevnější. Když si člověk pustí všechny jeho vystoupení v Superstar, ani jednu písničku nezazpíval stejně, pokaždý jiná interpretace, jiná barva hlasu. Takový zpěvák na naší scéně ještě nebyl *14* Ale Chodúr je taky vynikající, jenom víc jednotvárný.
  • joooooo

Je too tady Miro právě zpívá!!! A JE TO NÁÁÁŘEZZZ!!!!!!!
  • kikinato

smajdik

miro je dost dobry zpevak nejvic se mu povedlo last chrismas to bylo preskrasny je to nej nej zpevak?
  • Katka

Tak se Miro s Katarínou usmířili. Asi už mu to odstoupení odpustila. Dokonce jí Miro koupil pejska Bišonka. Prý se jmenuje Sexy. Jsou opět v kontaktu. To je dobře mám radost. Vůbec by mi nevadilo kdyby došlo i k nějakému intimnímu sblíženi. hodí se k sobě. Prý jsou ale jen velice dobří nkamarádi.
  • mikinka

miro ja te zeru *14* *14* *14*
  • mikinka

miro ja ti moc moc moc moc drzim palce si jednicka *1* *1* *3* *3*
  • mirooo

neznate nakou stranku kde by byly pisnicky na stzeni od mira *3* *3* *3*
    • Re: mirooo

http://www.ulozto.cz/hledej/?q=miro +%C5%A1majda tady je snad všechno co zpíval *3*
      • Re: Re: mirooo

mi to nak nejde stahnout
        • therosemaidka
          musíš sa tam zaregistrovať
  • -smiley-

mam blogis

ahojte mam blog o mirovi tedda je i tady v odkazech tady je http://smajda-mirosvla.blog.cz/ *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší