Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi super zpěvák, líbí se mi tvoje píseň kvapky a Baby, Last forever. Jsi prostě nejlepší zpěvák kterého znám ani Simple plan na tebe nemá, když to píšu poslouchám tvou píseň, ve škole mne inspirují a mělsi vyhrát. Alespoň jsi vyhrál tu baskytaru. Nejlepší je, že ses nestratil jako Chodůr(blé, blé) a krásné vánoce, šťastný nový rok. Jen pro tvou informaci je mi 13 let. *16* *14* *3*
  • ten "bodrý" chasník Chodúr

Chodúr mě naštval, vždy jsem si myslela, že na superstar nemá potřebnou image (vypádá jak solista "Konrádyho dudácké kapely"),ale uznávala jsem, že nějaký ten hlas má. Miro celou dobu vzdával svému soupeři čest a dával mu najevo své uznání, proto jsem čekala, že Chodúr po oznámení jeho vítezství složí poklonu i Mirovi, ale to on ne.., neumí se zkrátka chovat..,ani elegantně bojovat, není to žádnej "samuraj", ...to Miro má jinší úroveň! A dle mě M.CH. nevyhrál právem. Např. má sousedka řekla, že se ji M.Ch. nelíbí, ale že chce, aby vyhrál Čech - tento přístup mi přijde krajně hnusný.
    • ajulina

Re: ten

jj s tou posledni vetou souhlasim!!DISKRIMINACE!! *16*
  • zblunk

Miro je hvězda

Já jsem úplně unešená z jeho zpěvu a stylu... Wicked Game v jeho podání jsem si úplně zamilovala a teď si ji musím pustit minimálně jednou denně... Doufám, že brzy vydá své CD a že se dostane do oběhu i u nás. *8*
  • bart.

Miro Šmajda je nej:-*

kdo si myslí že miro neumí zpívat..je hluchej

kdo si myslí že není pěknej..je slepej

kdo si myslí že ti co vypadli např. Bendig jsou lepší než Miro pak už jsou to opravdu MAGOŘI!!
    MIRO ŠAMJDA JE TOTIŽ JEDINÁ ČESKOSLOVENSKÁ SUPERSTAR A DOMINIKA 2 ČESKOSLOVENSKÁ SUPERSTAR *14* JSOU NEEEEJ *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Miro Šmajda je nej:-*

MAs naprostou pravdu Miro je totiz nej z cely superstar tedy este je tam domca ta je taky dobra..! Ale ŠMAJDA je NEJ... NEJ.... NEJ... *1* *3*
  • nevím

jj, je skvěleeejjjj,,, *3* *9*
  • merunka000

vítěz musi být Šmajda

Ahoj jsem ulpně šťastna Šmajda postoupil... posílejte mu hlasy já budu taky posílat Miro musí vyhrát !
    • Re: vítěz musi být Šmajda

JAK SE TAK BLÍŽÍ KONEC SUPERSTAR,TAK NIC NEDĚLÁM A JE POŘÁD ČTU,CO KDO NAPSAL.KOUKALA JSEM NA CHODŮRŮV FANKLUB A ZJISTILA JSEM,ŽE MÁ DALEKO VÍC FANOUŠKŮ NEŽ MIRO.PROBOHA PROČ.TO NECHÁPU.BUDEM SE V POSÍLÁNÍ HLASŮ POLEPŠIT A NE TU JEN KECAT,
    • Re: vítěz musi být Šmajda

moje řeč *3*
    • vterinka

Re: vítěz musi být Šmajda

Přesn já taky! *14* *14* Já už měla upe strach, že vypadne, už sem byla na pokraji zhroucení! *1* *1* *1* Prototže minule tam taky stál! *9* Tak už sem měla strach, aby nevypadl! Pak jak říkali, že vypadla Domča, tak sem měla slzy štěstí a radosti,..... Už se nemůžu dočkat neděle! *14* *14* *14*
      • pusiinka5

Re: Re: vítěz musi být Šmajda

no heleď,mě se spíš zalily oči slzami když sem se dozvěděla že postoupil Chodúr,ale to protože sem věděla že vypadne jeden z mých favoritů,,ale je pravda že když tam stáli Domča a Mirko tak sem chtělaa aby postoupil Mirko,,takže slzy vyhrkly i když vypadla Domča,,je mi jí líto,byla 100x lepší než Chodúr,,měl vypadnout on... *9* prostě takový zamotaný to je *1*
  • Nehoda

Tak měl Miro autonehodu a jen zázrakem přežil. Naštěstí mu nic vážného není. Jeho auto je uplně na odpis. Přepadl ho mikrospánek strhl řízení narazil do svodidel několikrát se převrátil. Nějaké koncerty odvolal, ale stejně by prý hned zase koncertoval. Měl by na sebe dávat větší pozor raději více odpočívat. Mezi každým koncertem by si měl dát aspoň den volna. Docela mě to vyděsilo.
  • ♥♥♥

Všechno nejlepší, zlato!!! :-***** ♥♥♥♥♥♥♥
  • hanula14

Vše nej!

Všetko najlepšie k narodeninám Miro *3*
  • vterinka

Karaoketexty

Ahojky holky, hlasujte prosím na karaoketextech pro Mira jinak dneska vyletí!! *9* *9* *9* *9* *9*
    http://www.karaoketexty.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší