-
Re: :D
ahoj :) jo ma brachu a segru :) -
:D
lidičky prosím nevíte někdo náhodou jestly má miro nějaké sourozence??byla bych moc ráda kdyby mi to tu nkdo napsal předem děkuji *3* -
Re: Re: Vánoce
tak též,vám všem *4* *4* *4* -
Re: Vánoce
Taky se připojuji a všem i Mirkovi přeji krásné prožití svátků vánočních a šťastný nový rok plný úspěchů! *3* -
Re: Vánoce
jj :) ja tobe taky....:) a Mirovy krasny a veseli Vanoce :) -
Vánoce
Tak štastný a veselý! At vám Ježíšek naježí :D a hodně toho zdraví! Miro, tobě přeju hrozně moc moc moc úspěchů do života a spoustu splněných přání! :) -
:(
je mi stašně lito že miro nevihral.doufam že bude spivat dal *9* *9* *9* *9* *7* *7* -
:(
holky kam ze to chodi na skolu?jj a bacha chodur je uz na 6.mistec *9* *9* *9* -
Re: gratulujem k rozhodnému kroku do života
vy je znate? *3* tak to mate stesti,pac ty Miro a jeho rodice mi prijdou strasne symaticti *14* -
gratulujem k rozhodnému kroku do života
ahoj Miro pozdravuj otca a jeho brata. Babičku Kvetu, ktorá ma učila a dedu, ktorý mi fandil, keď som sa vydal na vlastnú cestu životom. Tono Praha -
Re: Miro si dobrý
po vzhliadnutí rodičov v TV hlavne otca som si odpovedal sám "ano"
prajem dobrý štart do dalšieho života *4* *4* -
Re: Mirko :-*
jj my vime.... *1* *1* -
Mirko :-*
Miro je nej. Milasek! *14* -
Re: Re: :)
tak a ja je skoro uz mam...objednala sem je pres net....jen mi tam pisou platnost rezervace:do 24.12.???a tak jako si je mam vyzvednout uz zitra? *8* -
Re: :)
tobě taky :) já bych chtěla hlavně ty lístky na Mirečka *14* -
:)
Holky moje,preju vam vesele a rasne Vanoce a at vam Jezisek donese to co ste chteli :) -
Re: Re: Re: Re: Ahojky =)
jj =) chci *1* kdybych mohla *15* -
Re: Re: Re: Ahojky =)
*1* *1* no a nechces prit ke me?mohla bys mi pomoc :D *1* *1* *1* -
Re: Re: Ahojky =)
jj dobrý=)
mno ne tak uplně ale lepší než včera =)
Jinak dneska by miro vedle mě klidně sedět mohl *15* mám krásně vánočně ukídino *14* -
Re: Ahojky =)
ahoj :) tak jak je?