-
dobra zprava :)
Cetla sem....jestli Miro vyhraje tak se prestehuje do PRAHY!! ae on premysli i nad Bratislavou :( (omlouvam se jestli je tu nejaka holcina ze slovenska) *15* -
Re: Re: HLASYYY
ty v.... já taky ne TO NEEE MIRO NESMÍ VYPADNOUT -
SEXY TELO .)
Ahoj...holky hlasujte kdo ma nejvic sexy telo...:Dsamozrejme vede miro *14* *14* http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-superstar/128323/anketa-nej-telo-ma-smajda-nebo-ne.html -
FUJ
SNAD TO TEN ŠMAJDA-ŠMEJD NEVYHRAJE. *8* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: HLASYYY
no ono to nenapadne ale kdyz si to tak nak promyslis tak si vsimnes!!! oni tam pry maj jen jmeno no to sice maji ale prubezne sledujou hlasy a vijou kdo je favorit a kdo ma na male a chcou nam tim asi neco napovedet aby sme vedeli ze musime vic posilat hlasy !! -
Re: Šmajdík
kliid ;) sám řikal, že neřikal, na jak dlouho :)) existujou přece smejvatelný šampony :P *3* -
Re: HLASYYY
ty jo..mas uplnou pravdu!!!toho sem si nevsimla!!! *4* -
HLASYYY
hej hej lidi byl v cekarne to znamena nejmin hlasu minule taky byla v cekarne monika s lachem a pak vypadla pak tam byl bendig a monika a bengig pak vypadl!! ted je rada na smajdovi tak mu posilejte hlasy viiiic:( jinak si nedoklazu predstavit ze tam nebude!!! *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Miro!!!!
nevím proč jsem píšete že fandídíte někomu jinýmu(chodůr)my to k vám taky nepíšem tak nám dejte laskavě pokoj pište si to k tomu vašemu namyšlenýmu chodůrovy kterej umí obejmout asi tak stějně jako zpívat blbě !!!! *16* *5* -
Re: Re: Re: Re: Miro!!!!
Ty neslyšíš a nevidíš? Chodůr neumí vůbec zpívat, jen to svoje(Tom Jones)a když dostane nějakou jinou tak ji hned pomluví, protože ji neumí zazpívat. -
Re: Miro je neeeej
Právě že zpívat neumí ale holkám se líbí já jsem asi vyjímka -
Re: Re: Re: Miro!!!!
Chodúr nemachruje kdyby něco jedinej kdo machruje je Šmajda jak se furt předvádí ale aby zpíval pořádně aspoń jednou to oh ani nehne! -
Re: Miro
NIKOMU JINÝMU ANI HLASY NEPOSILAM NIKDO NEMA TAK KRASNEJ HLAS JAKO MIRKO A ON JE PROSTE CELKOVE KRASNEJ *14* -
Šmajda!
Jako prostě úplně nejlepší zpěvák z celý SuperStar! -
MILUJU HO
MIRO ŠMAJDA JE NEJLEPŠÍ ZE VŠECH KLUKŮ CO TAM TEĎ JE.JE KRÁSNEJ.MOJÍ MAMCE SE TAKY LÍBÍ.LÍBÍ SE JÍ NA NĚM TY VLASY A OBLIČEJ. -
Šmajdík
to ne,ale jestli vyhraje tak se musi prebarvit na cerno a mu to prece jenom vice slusi blond!!! *14* -
Miro
Ahoj,chtěla bych vás poprosit abyste posílaly Mirovi hlasy,přece nechcete aby vyhrál ten namyšlenej Chorúr -
Miro!!!
No fandila sem Bendigovi ale ted sem se Šmajdou protože Chodůr je pěkně namyšlenej jen tak si řekne před Michalem Davidem že jeho písničky sou peklo atd... teď to všude v novinách píšou je to nafoukanec Šmajda je prostě nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
miro
On je fakt miláček už asi po milionkrátí si pouštim Welcome to the jungle prostě se na to nedokážu přestat dívat fakt super písnička. Jo lidi nepřipadá vám Miro nějakej nastydlej jak chraptí :( chudinka doufam že z toho nebude nemocnej *14* *14* *14* -
Re: Re: Miro!!!!
j kez by chodur vypadl a zustaka dominika a miro :-* ..ale doufam ze vyhraje miro..ale myslim ze chodur..a jak chodur machruje mi leze na nervy...miro si nej... :-* *14* *14*