Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • andreja1

Paladium

Nerda to píšu,ale prostě to napíšu...Miru zbožnuju a uplně nejvíc...ale poslední dobu.. se mě o něm asi začíná měnit názor...byla jsem asi na 4 koncertech včera vHodoníně..a nevím jestli to zrovna dycky vychytám,ale Miro se s nikým nebavil,schoval se hned do šatny a asi za 15 min odjel...jako Paladium bylo skoro prádné holek na podepsání asi20 a on nebylk schoponý ani vyjít...at se nezlobí,ale pěkně mu to stouplo do hlavy ta sláva...at nezapomíná,že fanynky byli ty kdo ho dostali do finále...je to škoda a mrzí mě to od něho...
  • anet.k

TV

Holky dívejte se každou neděli ve 20h na markýzu. Je tam let´s Dance a tančí ztam i Miro, tak ho podporujte =). Jo a taky je tam jako sólista Chodůr Fuj *1*
  • miss.stars

Re: miss 2010

on tam neměl být ze superstar tam mel byt je choudur, denis, jan a to je vsechno..bouhzell..:((
  • miss 2010

ahojky,nevíte někdo proč včera(20.3.2010)nebyl miro v miss2010,když tam měl být??? *7*
  • Re: smajda

ahoj miro jak se mas *3*
  • smajda

ja vím,ale to je jedno.a s tím zpěvákem máš pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • miro

Na Slovensku maji svatky jinak!! *3*
    Miro je uzasny zpevak!! *14*
  • I LOVE YOU

AHOJKY MIRKO,JA TE HROZNE MOC ZBOZNUJU!!!!MAS MOC KRASNE VLASY,NO,JSI CELEJ KRASNEJ!!!!!!PORAD SE MI O TOBE ZDA V POKOJI MAM TVE OBRAZKY DOKONCE SEM SI TE UDELALA I JAKO LATKOVEHO PANACKA!!!!!!!MOC SEM TI V SUPERSTAR FANDILA ,ALE 2.MISTO JE TAKE KRASNE!!!!!!skoda ze jsem o 8let mladsi ale stejne na tebe nikdy nezapomenu!!!slibuju!!!TAKY JSEM TI CHTELA POPRAT K SOBOTNIMU SVATKU!promin ze jsem ti nepoprala driv!PAC A PUSU,TVOJE JANUSHKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • blond vlasy

AHOJ MIREČKU!!!!!!!!!!!! JSI KRÁSNEJ... SICE JSEM FANDILA SVÉMU MILOVANÉMU CHODÚREČKOVI, ALE TO NEZNAMENÁ, ŽE..
    PROSTĚ JSI VYHRÁL SLOVENSKOU SJŮPRSTÁR!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.:MÁŠ PŘEKRÁSNÝ VLÁSKY!!!!!!!! VERUNEČČČČKA!!!!!
  • lolipop555

Miroko!!!!

dneska má svátek tak hodně štěsí a zadrywý a good music!!!! ....:oD *3* *14* *14* *1* *8* *4* *4*
  • Re: otázka

MIRO MA DVA NEVLASTNI SOUROZENCE DVOULETOU SESTRICKU A ASI DESETILETEHO BRASKU.
  • Re: Ahoj :)

jj je to nejbližší možnost...akorát ho měl včera *1* *9*
  • anet.k

Ahoj :)

Právě jsem se od mámy dozvěděla, že bude mít Mireček koncert v Hrušovanech :) Nevím ale kdy :D No to je od nás asi nejbližší možnost :) Tam chci jet :)
  • autogram

Ahoj potřebovala bych autogram Mira Smajdy nevíte nekdo jak ho získat??...napište mi prosím na email k.brezinova@seznam.cz ...díky za odpovědi..
  • Koncert!!

Prosím nevíte náhodou někdo jestli má Miro někde koncert?? Nejlépe jih. Děkuju za každou odpověď. Prosím pište na e-mail!!! *3* *3*
  • kapela

ahoj ja te zboznuju chci se zeptat jakou kapelu mas nejradsi dekuji za odpoved *14* *14* *14* *14*
  • otázka

ahoj otázka hlavně pro mira miro máš sourozence?? jestli jo tak jaké a kolik jim jim je let diky moc potřebuju to do školy

můj e- mail je adahal@seznam.cz
  • čusííííííík

čussík ak je?je tu někdo?
  • sonicqa1996

Hodne stesti...

Moc mu to preju ale stejně jsem zvědavá jestli se udrží...
    NEdávno jsem četla že ho lidi přirovnávají k Sámeru Issovi ale nedávají mu šanci.Sámera znám osobně a vím že se snažil o to se udržet ale prostě se mu to zrovna 2x nepovedlo.Lidi mu nedávají naděje a říkají že se o něm bude půl roku psát a pak konec a občas se možná se objeví na nějaké akci. Jsem vážně zvědavá jestli se to Mirovi podaří...Ale docela se divím že je o něm slyšet víc než o Martinovi...asi měl vážně vyhrát Miro....:D...Tak hodně štěstí...
  • ajulina

hlasujte :)

http://www.ujdeto.cz/qcharts.php šup...martin je na prvnim... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší