Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fAnInKa

mIlUjŮŮŮŮ tHe šMaJdIkU VšE NeJkY K NaRoZeNiNáM xxx.LoVe.xxx *14*
  • lenicczka

narozeniny

všechno nejlepší dodatečne :D *4*
  • ajulina

jéééé

jééé...mame tu novy fotky...:) krasa *14*
  • ajulina

:D

no mi to tady rozjizdime a na chodurovo diskusi je mrtvo :D *1* *1* to je urcite nejaky podvod ze vyhral on!! *8*
    • Re: :D

My sme taká Šmajdíí rodinka a tak tady přece musíme oslavit naší superstar... A TO JE MIRO!!!!!
      • anet.k

Re: Re: :D

jj *14* *14* *14* Ať ŽIJE MIRO *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • anet.k

Re: :D

jjj *15* *15* *15* ŠMAJDA JE NEJ
      protože chodur z Michaelovy písničky udělal parodii a ještě zkazil Paparzzi a to mě prostě nejvíc štve ale jinak nechci chodurovo jmeno vidět ani slyšet *13* *15* *15*
  • anet.k

Ahoj =)

Ahoj hlky =)
    Teďka jsem našla na vhatu Miro Šmajdy jak tam zveřejňoval svoje přezdívky a je tam i ta naše co jsme mu vymyslely *14*

Máš něakou přezdívku?
    Smajduska, Smajdik, Smajdalf, Miron Smajden, Mirecek, Mirusko, Mirko, Mirec, Dortik, Slunicko, Anjelik, Mirek, Banan... atd :D je toho hodne :D
  • ehm

Tak jsem konečně sesbírala všechnu svou odvahu a poslala mirovi mail, co už mam asi měsíc uloženej v kompu *15* *1* tak a ted jen budu čekat a čekat a každej den budu nervozní jestli budu mít novej mail. Páni sem docela nervozní XD uvidim co z toho bude. A co vy, napsali jste mu? *3*
    • -smiley-

Re: ehm

ja jsem se mu nestydela napsat ja jsem byla hrozne stastna kdyz jsem zjistila ten mail ale taky mi jeste neodepsal ale na xchatu jsi mne pridal to pratel teda pridal jsi jenom ty co jsi pridali jeho ,ale mne jsi pridal =) =33 *14*
    • anet.k

Re: ehm

já se mu nestydím napsat ale taky mi nepíše =(
  • Vela štastia Zdravia. Všetko naj. k Narodeninám *4* *1* *3*
  • superkoncert

tak jaky byl superkoncert mela sem tam byt taky jenomze moji rodiče jsou... však vy vite a date mi nakou adresku na stranky s mirovymi pisničkami ke staženi? plsky plsky *9* *4* *4*
  • 3koda

Škoda že sem nebyla na tom konzerťě prý to bylo ale krátké ale stejně je to škoda mohla sem ho vydět na vlastní oči miro!!!!! Miluji tě *14* *14* *14*
    • -smiley-

Re: 3koda

a taky jsi mohla videt jak hazel do publika sve trycko a pasek a jak jse o neho rvali to bylo neco =)
  • mirko

miro měl si to vyhrat. moc jsem ti fandila. jsi strašně nadherny a ty tvoje vlasky *14* *14* a navic užasně zpíváš. *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit