-
8.finale!!!
Miro postupuje!!! *14* No ae uplne me to dojalo *9* kdyz tam stal s bendikem *9* a je mi moc lito ze vypadl *9* *10* !!!!mela vypadnout stara!!ta ne a ne vypadnout!!uz me vazne sere!!! *16* *10* no hlavne ze nevipadl Miro!!!tak holky posilat hlasy!!at priste neni v cekarne!! -
-
Re: 8.finale!!!
Tak mááám radost, že Mirko postupuje! Moc moc! Jen je mi líto, ře vypad Honza...zpíval fakt hezky..no ale ted k Mirovi--málem sem se bála abych neměla infakrt kdyby vypad..ptž by mi moc chyběli jeho show...ted už to bude opravdu zajímavé a bude na co těšit! *3*
-
-
otázka
ahoj otázka hlavně pro mira miro máš sourozence?? jestli jo tak jaké a kolik jim jim je let diky moc potřebuju to do školy
můj e- mail je adahal@seznam.cz -
-
má nevlastnú sestru,ta má tri roky a nevlastného bratra ten má 13 rokov.není zač *5*
-
Re: otázka
MIRO MA DVA NEVLASTNI SOUROZENCE DVOULETOU SESTRICKU A ASI DESETILETEHO BRASKU.
-
-
zatím......=)
ja valím na oběd tak pa =) -
-
Re: zatím......=)
už jsem zas tu =) -
-
Re: Re: zatím......=)
ahoj ja taky:) -
-
Re: Re: Re: zatím......=)
tak to je super =)
-
-
-
-
Ahoj :)
Právě jsem se od mámy dozvěděla, že bude mít Mireček koncert v Hrušovanech :) Nevím ale kdy :D No to je od nás asi nejbližší možnost :) Tam chci jet :) -
-
Re: Ahoj :)
jj je to nejbližší možnost...akorát ho měl včera *1* *9*
-
-
Šmajdík
to ne,ale jestli vyhraje tak se musi prebarvit na cerno a mu to prece jenom vice slusi blond!!! *14* -
-
Re: Šmajdík
Hodí si na hlavu šampon bez oxidáku a za 3 umytí je zas blond. -
Re: Šmajdík
kliid ;) sám řikal, že neřikal, na jak dlouho :)) existujou přece smejvatelný šampony :P *3*
-
-
MILUJU HO
MIRO ŠMAJDA JE NEJLEPŠÍ ZE VŠECH KLUKŮ CO TAM TEĎ JE.JE KRÁSNEJ.MOJÍ MAMCE SE TAKY LÍBÍ.LÍBÍ SE JÍ NA NĚM TY VLASY A OBLIČEJ. -
miss 2010
ahojky,nevíte někdo proč včera(20.3.2010)nebyl miro v miss2010,když tam měl být??? *7* -
-
Re: miss 2010
on tam neměl být ze superstar tam mel byt je choudur, denis, jan a to je vsechno..bouhzell..:(( -
-
Re: Re: miss 2010
ja sem ale četla ve dvouch časácích že tam měl být i mirko a také dara rolins *3* a nebyli tam!!!!!! -
-
Re: Re: Re: miss 2010
já to taky četla ale nechápala jak by tam mohl být live na miss a hned druhej den v bratislavě? trochu honička asi proto tam nebyl -
-
Re: Re: Re: Re: miss 2010
to mas asi pravdu *3*
-
-
-
-
-
TV
Holky dívejte se každou neděli ve 20h na markýzu. Je tam let´s Dance a tančí ztam i Miro, tak ho podporujte =). Jo a taky je tam jako sólista Chodůr Fuj *1* -
vlasy
ahoj,viděli ste mira v lets dace???
ty vlasy mu moc neslušely,že....
ale...vlasy nic nemění,fandím mu dál a mám ho moc ráda!!!!!! *4* *3* -
-
Re: vlasy
už tě nemiluju, janushko! tvůj smutnej miro! *10* *10* *16* *16* *5* *5* -
-
Re: Re: vlasy
ha,ha,ha!!!!!kdo tohle píše????vím že nejseš miro!!(má jinej email) *9*
-
-
-
Míra
To,co dnes předvedl v Superstar,bylo naprosto dokonalý.Byl prostě nejlepší,skvělej hlas,projev...a kromě toho,že skvěle zpíval,tak byl taky hrozně sexy *14* -
-
RE:Míra
Mirášek je krasnej ,sexy,sladkej, a ty vlasy no proste bomba lowuju ho *14* *14* *3* *4* -
Re: Míra
Mireček je naprosto nejlepší ze všech finalistů (a hlavne nejatraktivnejsi!) *14* *14* *14* *14* *4* *1* -
Re: Míra
jj bylo to dokonaly!! -
-
Re: Re: Míra
achooj taky ho lafuju je szuuper a klasne spiva nemate nekdo jeho icq? *14* *14* *7*
-
-