Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajulina

8.finale!!!

Miro postupuje!!! *14* No ae uplne me to dojalo *9* kdyz tam stal s bendikem *9* a je mi moc lito ze vypadl *9* *10* !!!!mela vypadnout stara!!ta ne a ne vypadnout!!uz me vazne sere!!! *16* *10* no hlavne ze nevipadl Miro!!!tak holky posilat hlasy!!at priste neni v cekarne!!
    • Re: 8.finale!!!

Tak mááám radost, že Mirko postupuje! Moc moc! Jen je mi líto, ře vypad Honza...zpíval fakt hezky..no ale ted k Mirovi--málem sem se bála abych neměla infakrt kdyby vypad..ptž by mi moc chyběli jeho show...ted už to bude opravdu zajímavé a bude na co těšit! *3*
  • otázka

ahoj otázka hlavně pro mira miro máš sourozence?? jestli jo tak jaké a kolik jim jim je let diky moc potřebuju to do školy

můj e- mail je adahal@seznam.cz
    • therosemaidka
      má nevlastnú sestru,ta má tri roky a nevlastného bratra ten má 13 rokov.není zač *5*
    • Re: otázka

MIRO MA DVA NEVLASTNI SOUROZENCE DVOULETOU SESTRICKU A ASI DESETILETEHO BRASKU.
  • anet.k

zatím......=)

ja valím na oběd tak pa =)
    • anet.k

Re: zatím......=)

už jsem zas tu =)
      • ajulina

Re: Re: zatím......=)

ahoj ja taky:)
        • anet.k

Re: Re: Re: zatím......=)

tak to je super =)
  • anet.k

Ahoj :)

Právě jsem se od mámy dozvěděla, že bude mít Mireček koncert v Hrušovanech :) Nevím ale kdy :D No to je od nás asi nejbližší možnost :) Tam chci jet :)
    • Re: Ahoj :)

jj je to nejbližší možnost...akorát ho měl včera *1* *9*
  • sarcatko

Šmajdík

to ne,ale jestli vyhraje tak se musi prebarvit na cerno a mu to prece jenom vice slusi blond!!! *14*
    • Re: Šmajdík

Hodí si na hlavu šampon bez oxidáku a za 3 umytí je zas blond.
    • ethel91

Re: Šmajdík

kliid ;) sám řikal, že neřikal, na jak dlouho :)) existujou přece smejvatelný šampony :P *3*
  • MILUJU HO

MIRO ŠMAJDA JE NEJLEPŠÍ ZE VŠECH KLUKŮ CO TAM TEĎ JE.JE KRÁSNEJ.MOJÍ MAMCE SE TAKY LÍBÍ.LÍBÍ SE JÍ NA NĚM TY VLASY A OBLIČEJ.
  • miss 2010

ahojky,nevíte někdo proč včera(20.3.2010)nebyl miro v miss2010,když tam měl být??? *7*
    • miss.stars

Re: miss 2010

on tam neměl být ze superstar tam mel byt je choudur, denis, jan a to je vsechno..bouhzell..:((
      • Re: Re: miss 2010

ja sem ale četla ve dvouch časácích že tam měl být i mirko a také dara rolins *3* a nebyli tam!!!!!!
        • mikinka

Re: Re: Re: miss 2010

já to taky četla ale nechápala jak by tam mohl být live na miss a hned druhej den v bratislavě? trochu honička asi proto tam nebyl
          • Re: Re: Re: Re: miss 2010

to mas asi pravdu *3*
  • anet.k

TV

Holky dívejte se každou neděli ve 20h na markýzu. Je tam let´s Dance a tančí ztam i Miro, tak ho podporujte =). Jo a taky je tam jako sólista Chodůr Fuj *1*
  • vlasy

ahoj,viděli ste mira v lets dace???
    ty vlasy mu moc neslušely,že....
    ale...vlasy nic nemění,fandím mu dál a mám ho moc ráda!!!!!! *4* *3*
    • Re: vlasy

už tě nemiluju, janushko! tvůj smutnej miro! *10* *10* *16* *16* *5* *5*
      • Re: Re: vlasy

ha,ha,ha!!!!!kdo tohle píše????vím že nejseš miro!!(má jinej email) *9*
  • Míra

To,co dnes předvedl v Superstar,bylo naprosto dokonalý.Byl prostě nejlepší,skvělej hlas,projev...a kromě toho,že skvěle zpíval,tak byl taky hrozně sexy *14*
    • RE:Míra

Mirášek je krasnej ,sexy,sladkej, a ty vlasy no proste bomba lowuju ho *14* *14* *3* *4*
    • dajanka

Re: Míra

Mireček je naprosto nejlepší ze všech finalistů (a hlavne nejatraktivnejsi!) *14* *14* *14* *14* *4* *1*
    • aiweet

Re: Míra

jj bylo to dokonaly!!
      • Re: Re: Míra

achooj taky ho lafuju je szuuper a klasne spiva nemate nekdo jeho icq? *14* *14* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit