Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno Nejlepší

Ahoj Miro,přeju ti hodně štěstíčka hodně zdarvíčka a hlavně moc ti přeju abys v neděli všem ukázal co v tobě je a budu ti posílat hlasy a držet palce i v neděli i v pondělí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • hougerka.edward

Happy B-day

Všechno nejlepší k narozeninám Miro *14* přeju hodně úspěchu v hudební kariéře a ostup v Superstar *1* hodně zdraví,štěstí, a taky fešnou babu x) *14* *14* *15*
  • lieblinka

Vše nej k narozeninám!!!

Miro,přeju ti vše nejlepší k narozeninám,hodně zdravíčka,štěstíčka a hlavně ti moc přeju,aby si jim to tam všem pořádně nandal,protože ty musíš vyhrát,jsi prostě nej. *3* PS:V neděli ti zase pošlu hlasy *14*
  • anet.k

Všetko najlepšie

Miro, také sa pripojujem k prání která tu napísali ostatní ♥♥♥ VŠETKO NAJLEPŠIE K TVOJIM KRÁSNÝM 21 NAROZENINKÁM.
    MÁM TĚ VEL´A MOC RÁDA A STRAŠNĚ MOC TI FANDÍM V SUPERSTAR A VERÍM ŽE TO VYHRÁŠ =) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • tereza009

Vše nejlepší

Ahoj Miro. Přeji ti vše nejlepší hodně lásky,štěstí a zdraví k dnešním narozeninám. A také ať vyhraješ ČS Superstar. *3* *4*
  • vše nej k narozkám miro

ahoj miro vše nej k narozkám a v neděli to zase jako vždycky rozbal (-:
  • nikitkat

**Happy Birthday**

Vše nej *14* *14*
  • Vše nejlepší vítězi! =)

Ahoj Miro,vše nejlepší k Tvým narozeninám! HOdně štěstíčka v souteži,hodně lásky =)* a nejvíc zdraví!! =) jiank jsi pro mě jednička!!! *3* Mám Tě ráda! =)
  • misulilinka

Miro!!

anooo Miro vše nej k narozkám!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *1* *3* držím ti palce v superstar a doufám že nevypadneš!!!! *14* *14*
  • bella.cullen298

Všetko neej k narozkám

všetko nej k narozkám
    si moja superstar
    Milujem ťa♥♥♥
    Si vítěz *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit