-
Všechno Nejlepší
Ahoj Miro,přeju ti hodně štěstíčka hodně zdarvíčka a hlavně moc ti přeju abys v neděli všem ukázal co v tobě je a budu ti posílat hlasy a držet palce i v neděli i v pondělí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Happy B-day
Všechno nejlepší k narozeninám Miro *14* přeju hodně úspěchu v hudební kariéře a ostup v Superstar *1* hodně zdraví,štěstí, a taky fešnou babu x) *14* *14* *15* -
Vše nej k narozeninám!!!
Miro,přeju ti vše nejlepší k narozeninám,hodně zdravíčka,štěstíčka a hlavně ti moc přeju,aby si jim to tam všem pořádně nandal,protože ty musíš vyhrát,jsi prostě nej. *3* PS:V neděli ti zase pošlu hlasy *14* -
Všetko najlepšie
Miro, také sa pripojujem k prání která tu napísali ostatní ♥♥♥ VŠETKO NAJLEPŠIE K TVOJIM KRÁSNÝM 21 NAROZENINKÁM.
MÁM TĚ VEL´A MOC RÁDA A STRAŠNĚ MOC TI FANDÍM V SUPERSTAR A VERÍM ŽE TO VYHRÁŠ =) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Vše nejlepší
Ahoj Miro. Přeji ti vše nejlepší hodně lásky,štěstí a zdraví k dnešním narozeninám. A také ať vyhraješ ČS Superstar. *3* *4* -
vše nej k narozkám miro
ahoj miro vše nej k narozkám a v neděli to zase jako vždycky rozbal (-: -
**Happy Birthday**
Vše nej *14* *14* -
Vše nejlepší vítězi! =)
Ahoj Miro,vše nejlepší k Tvým narozeninám! HOdně štěstíčka v souteži,hodně lásky =)* a nejvíc zdraví!! =) jiank jsi pro mě jednička!!! *3* Mám Tě ráda! =) -
Miro!!
anooo Miro vše nej k narozkám!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *1* *3* držím ti palce v superstar a doufám že nevypadneš!!!! *14* *14* -
Všetko neej k narozkám
všetko nej k narozkám
si moja superstar
Milujem ťa♥♥♥
Si vítěz *14* *14* *14* *14*