Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Šmajda

OSOBNOST 2.10.2009 
1148 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozky

Přeju k narozkám všechno nej nej nej,spoustu úspěchů,skvělejch zážitků a ať se ti všechno jenom daří *1* *3* Tak milýmu člověku bych nemohla přát nic špatnýho *4*
  • vterinka

Baby-klip

Zde je odkaz na nový klip k písni Baby: http://www.youtube.com/watch?v=osbd LcTUGpU
    Je k sežrání! *14* *14* *14* *14*
  • Miro musí být první!

ahoja všem věrným Mirovým fandům, kdo chcete našeho miláčka podpořit, hlasujte pro jeho píseň Baby na
    http://www.ujdeto.cz/qcharts.php
    má nasazené 2 skladby, ale chceme dostat do čela song Baby. Tak do toho, zatím je na 4. místě a doráží na něj M. Jackson *16*
    • Re: Miro musí být první!

hele ale Mychael je taky dobrej *1*
      • derrickbarry

Re: Re: Miro musí být první!

nezlobte se ale srovnávat tyhle dva je nesrovnatelné !! Zatím Šmajda nedokázal ani tisícinu toho,co Jackson !!! *13*
        • therosemaidka
          ale jo dokázal *10*
  • anett96

.....

Miro by měl být 30.10.2010 v centrum Chodov.Bude vystupovat na akci smysly.....
  • andreja1

dotaz

prej má babu?:-((( *10* *9*
    • Re: dotaz

si děláš srandu? :(( no nedivím se když je tak krásnejjj *14*
  • On je asi boží

Nevíte někdo proč je tak krásnej?? Vod tý doby co se poprví ukázal sem fandila jen jemu... Škoda že nevyhrál...:((.... I LOVE YOU *14*
  • Hlasujte

Hlasujte v soutěži český slavík mattoni pro zpěváka Mira Šmajdu v kategorii slavíci bez hranic
    více info www.mirosmajda.wgz.cz
  • on je prostě nej

už od superstar se mi strašně líbil ted je čím dál tím víc lepší jeho kapela i on skládají užasné písničky mám ho moooc ráda *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • hladam

Potrebujem pls kontakt na managera alebo Mirka Smajdu alebo ich mail.jedna sa o texty hudbu a potrebujem poradit.prosim napiste mi na mail diky
    • therosemaidka
      manažérka sa volá martina zelinková
      a e-mail je:oficial-mirosmajda@centrum.sk
      není zač *2*
  • Miro

Ahoj,Miro!Seš fakt dobrej,když superstar nevyhrál Honza,měl jsi vyhrát ty!!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší