-
Meky je super !!!
Meky je úžasný zpěvák. Umí zazpívat vše, co si řeknete.
Jeho vztah ke skupině Beatles je velmi silný. Od této skupiny umí skoro vše. Taky se s Paulem a Johnem móóóóóóc kamarádí. *3* *5* *3* *1* -
Ok
Jeho songy sou fakt pohodovky a je to jeden zmála upřímných zpěváků co sou *4* -
noty na atlantidu
ahojte, ja by som sa za fanusika mira zbirku velmi oznacit nemohla, ale moj priatel ho povazuje za najlepsieho spevaka a ja by som mu na vianoce chcela darovat noty na atlantidu. neviem ich nikde a chcela by som vas poprosit, ci by ste mi ich nemohli poslat na mail, ak ich niekto z vas ma. moj priatel by sa velmi potesil. vdaka -
Meky ja NAJ
Miro je jednoducho boží. Tie piesne ktore človeky roztopí u srdca. Meky ďakujem ti. Ďakujem ti za to ze tu si *4* *4* -
Děkuji Miroa smekám před Vámi
Chtěla bych vyzvednout velmi dobře vybranou směs písni,která zazněla z úst Mira na Hitu Storočia.Dal jasně najevo před 100tis.diváku,že kdyby nepoznal svou nynější skvělou ženu Katku tak by pravděpodobně žil s Marikou a že právě ona byla ta první.Zároveň bych chtěla Mirovi poděkovat,že min.morálně Marice pomáhá.Všichni její příznivni to 100% ocenují.DĚKUJI,DĚKUJI,DĚKUJI... ..!!! *4* *4* *4* *4* *4* -
ludek
MIRO ŽBIRKA JE VELMY DOBRÝ ZPĚVÁK MÁM HO RÁD -
žbirka miroslav -atlantída
já mám Miroslava Žbirku velmi ráda ako zpeváka a hlavne atlantida hlavne refrém: Len more cez brani čas ženě na brehy slupy vln.Len more cez brani čas von vynaša stlpy vln. *5* *3* *1* *1* *8*