Přejít na výpis diskuzí

Miroslava Němcová

OSOBNOST 15.10.2010 
111 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá paní Němcová. Jsem ročník 1957 a taky si dost pamatuji. Zase chcete někoho odvolávat , abyste na jeho místo mohla vy , protože jste jediná a zase jediná, bez které tato naše země nemůže fungovat. Už jste trapná tím jak se derete ke korytům, protože nic jiného neumíte dělat. Vzdělání taky nemáte nic moc, pořád se derete vpřed ,zpátky ni krok . Vždy jsem volila komunisty a volit budu!!!! Vy byste měli zmizet z naší země ,protože kam jste ji dostaly a rozkradly nemá obdoby. Komunisté by se od Vás, ODS a spolku měli co učit. Marcela
  • Chvála bohu že tu neupravenou a neučesanou naši"ELITU" jak se nazvala ,už kopli do prdele, její kolegové a zloději kteří rozkradli co se dalo.Nyní by bylo nejlepší místo pro tebe, vedle Davida Ratha kterému jsi tam pomohla,protože nikam jinam nepatříš.Jen¨se divím jak se taková zrůda může narodit.Gauneři dostavají výprask.Ted můžete s dalším zmetkem Lukášem založit nějaký klub.Ten na Zlínsku se taky postaral o probendění nemalých částek.To jsem si oddychl.Bude nám ELITO po vás smutno. *12* *12* *12*
  • Většina názorů je na zvracení.Jsme na tom jako národ po 5O leté totalitě hůře nežli jsem si myslel.
  • Třetí nejvyšší činitelka dostala vyhazovˇFňukna bude teď obyčejný člověk.Jak to vydýcha....Dobře ji tak.. *11* *11*
  • Hlavně že ta ubohá a hloupá Klauzova plačka vypadla z čela sněmovny.
    • Tak vidíš ty stará puško ,premierku jsi nebyla,předs.ods také nic,kdo chce moc nemá nic.A 66 hlasů na předs.je také málo.Takže nezbývá než se ztáhnout do kouta.Nikdo o tebe nemá zájem.A co jsi pro ODS udělala-nic.Jen ses hřála na výsluní,brala pohádkový plat a mluvila o ničem...CHA,CHA... *1* *1* *1* *3* *14* *4*
  • Ubohá fňukna,už aby táhla od koryta,tomuto státu dělá jenom ostudu.
  • Prosím,vratte se za pult.Děkuji.
  • Když pročítám příspěvky jsem moc ráda, že názor jako mám já, má tolik lidí. Ta rádoby dáma, je dámou jen v někdy v oděvu, ale jen někdy. I drahé věci na takové jako je Němcová vypadají blbě. Jen se musím zastat té zemědělské školy, ta za to nemůže a hlavně uměla dát chytrým lidem do života moudrost. Zvířata jsou chytrá, krásná, vděčná, prostě bezva a to se o té rádoby dámě říci nedá. Vidíte prý čistá a podle jistých lidí kradla, dávala k dispozici auto i s kartou, ono je toho daleko víc. Čistá jako Nečas a celá ODS. Jděte nám z očí.
  • Jak již TOP Týdeník Občanské Právo informoval, dle věrohodných informací z kvalitních zdrojů byla totiž Němcová při středoškolském studiu nejen líná a poněkud pomalejší, ale vypomáhala si i nabízením sexu profesorům oplátkou za lepší známky, byla však i při této aktivitě neúspěšná, přistižená a vyloučená z gymnázia. Pak nastoupila na zemědělskou školu po jejímž absolvování nastoupila na 20 let do statistického úřadu jako "odborná referentka".

Jakou přidanou hodnotu může straně a veřejnosti přinést, naznačila později ve sněmovně jak zapůjčením svého služebního vozu i s kartou na benzín synovi, tak drobnou krádeží v samoobsluze. S jídlem však roste chuť, takže pokud ji strana a voliči dají důvěru, jistě naváže na "slavné tradice" Mirka Topolánka a Petra Nečase v čele ODS a vlády.
  • Huráá odeeska propadla u voličů.Konečně histerická Němcová má po kšeftě.Už se na ni nešlo dívat oblečení jak maškara na ples a ty její přehozené šátky no hrůza.Konečně bude obyčejný člověk ,a né třetí ústavní činitel. *5* *5* *5* *5*
    • NEPROPADLA!!!! ODS ano, ale Miroslava byla nejúspěšnější politik!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit