-
Doufám že tohle politické zombie už brzy vypadne z veřejného života.
-
Paní Němcová,vy jste ta poslední,která chce mluvit o morálce.Vaše zlodějská ods vaší zlodějští poslanci by měli zalést někde do kouta a neukazovat se.Jak vidím jaké nemakačenka musí daňový poplatník živit je mi smutno.Poslanecká sněmovna je zaopatřovací ústav pro takové lidi jako jste vy.Budeme rádi jak půjdete do důchodu a už nebudete vidět.Ale takoví paraziti jako vy asi těžko..... *11* *11* *7* *7*
-
Ty stará žlučová mrch. zalez už někam,ať tě není vidět a slyšet.Pořád jsi nevydýchala,že ses nestala premierem.Ještě že tak.Zeman ti to zarazil,dobře udělal.Vidět a slyšet takovou mrch. to je zážitek.Ještě ve zlodějské ODS.A za peníze daňových poplatníků. *2* *15* *3*
-
Dobrý den paní Němcová,
celou dobu jsem volil ODS a dnes vidím jaká to byla chyba.
Pokud to vedli lidé jako vy tak mi to je jasné.
Prosím jděte už do důchodu a nechte pracovat mladé.
Vaše vystoupení se nedá poslouchat.
Já myslím že peněz za vaše přitroublé řeči jste si vydělala dost.
Pouze útočné řeči na pany Babiše a nic kloudného.
Z dnešního jednání PS mělo jakousi úroveň vystopení pana Filipa z KSČM.
Asi nás voliče máte za blbečky.
S pozdravem Jaroslav Červenka 59 let Městečko -
ještě smrdí ve sněmovně?!Šváby jsou nesmrtelní!
-
Jste se svou stranou přesně tam kam patříte,na politickém smetišti vyžírkové,demagogové,žvanilové,zloději,etc-c.
-
Ta Němcová je stará ku.da jak by řekl Miloš,a má pravdu.Ze své nenávisti k Zemanovi je schopná plivat jedovatou slinu,a pomlouvat.Že ji neudělal premierkou.Ještě že to tak dopadlo a utřela.... *1* *1*
-
Moc nesympatická, nepříjemná politička s pohledem supa. Od pohledu zlá ženská.
-
Vážená paní Němcová, jenom pro orientaci: jsem válečný ročník, který měl s bolševikem potíže již od základní školy. proto jsem vítal rok 1989 s klíčky v ruce a pracoval záhy v OF. Vývoj událostí po roce 1996 bohužel uhnul úplně někam jinam, než jsem předpokládal. Hlavním viníkem je Václav Klaus a ODS. Píši vám proto, že jsem před dvěma dny sledoval pořad v TV, kde jste opět vystupovala. Tak neví, jestli jste tak bezcharakterní, nebo jste ztratila paměť, když se oháníte ctí, pravdomluvností a jinými vlastnostmi, které by politik měl mít, lečvětšina z nich nemá. Nejvíce mne pobavilo, když vyčítáte nové vládě to, co jste sami nagtropili za vlád ODS a ještě to svádíte na jiné strany.Měla bystese stydět, pokud ještě vlastníte zbyteček vámi proklamovaných vlastností. V.Vojtěch
-
Pí.Němcová,netušil jsem jak skvělá jste odbornice na virová onemocnění,velmi rád bych si u vás objednal edukační hodiny.Pokud to bude možné dejte mi vědět,zřejmě jsem na Medicíně něco zanedbal.Děkuji za ochotu.Tím samozřejmě nechci omlouvat p,Zemana,nebyl jsem u toho a nemohu tedy posoudit do jaké míry z něj byl cítit alkohol ale ocenuji vaší odbornost na rozeznávání virových onemocnění.