Přejít na výpis diskuzí

Miroslava Němcová

OSOBNOST 15.10.2010 
111 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když pročítám příspěvky jsem moc ráda, že názor jako mám já, má tolik lidí. Ta rádoby dáma, je dámou jen v někdy v oděvu, ale jen někdy. I drahé věci na takové jako je Němcová vypadají blbě. Jen se musím zastat té zemědělské školy, ta za to nemůže a hlavně uměla dát chytrým lidem do života moudrost. Zvířata jsou chytrá, krásná, vděčná, prostě bezva a to se o té rádoby dámě říci nedá. Vidíte prý čistá a podle jistých lidí kradla, dávala k dispozici auto i s kartou, ono je toho daleko víc. Čistá jako Nečas a celá ODS. Jděte nám z očí.
  • Víc jak 20 let v politice a kde nic tu nic, republika na huntě - pouze samé kecy, sliby a pokud byla v opoziční straně, tak jen náramně přemoudřelé rady, jak by se co mělo dělat. ODS je plná takto "chytrých", ale spíš vychytralých kritiků - politiků viz pan Fiala, Benda, Bém a j.p. Myslím, že stačilo, děkovat není zač, už konečně odejděte, nejlépe do důchodu.
    • No právě.Pořád by někoho kritizovala,nasupená jak Medůza,ale sami se rýpou jen v nesmyslech,a od převratu nemají vyřešené základní věci pro zdárný chod státu,a spokojenost občanů.
  • Loutka zůstane loutkou,ikdyž se šňůrky přetrhnou.Tohle je normální píčča!!!
    • přesnééééééééééééé
  • To se nám zase ta divná paní pěkně moudře rozpovídala. ODS už nikdy nevolit!
  • Ta Němcová by pořád někoho odvolávala trestala a pořád na sebe upozorňuje.Pořád ji nesedí že je už obyčejná posl.Ty stará komentátorko ,udělej si pořádek mezi svými zloději a podvodníky z ODS,a potom kritizuj jiné.Na tu starou přechytralou fňuknu se už v televizi nedá dívat.A proto jde ODS do kopru....
  • Jak již TOP Týdeník Občanské Právo informoval, dle věrohodných informací z kvalitních zdrojů byla totiž Němcová při středoškolském studiu nejen líná a poněkud pomalejší, ale vypomáhala si i nabízením sexu profesorům oplátkou za lepší známky, byla však i při této aktivitě neúspěšná, přistižená a vyloučená z gymnázia. Pak nastoupila na zemědělskou školu po jejímž absolvování nastoupila na 20 let do statistického úřadu jako "odborná referentka".

Jakou přidanou hodnotu může straně a veřejnosti přinést, naznačila později ve sněmovně jak zapůjčením svého služebního vozu i s kartou na benzín synovi, tak drobnou krádeží v samoobsluze. S jídlem však roste chuť, takže pokud ji strana a voliči dají důvěru, jistě naváže na "slavné tradice" Mirka Topolánka a Petra Nečase v čele ODS a vlády.
  • Paní Němcová,to Vám ještě nedošlo že Váš politický život skončil?
    Při Vašem vzdělání!Vraťte se na zpět na zem.Jděte do obchodů podívejte se
    na ceny,promluvte s důchodci,podívejte se na ceny energií,natakujte plnou
    nadrž Vašeho auta/soukromého/,kupte dálniční známku,jděte k zubaři,kupte si jízdenku MHD,atd.Na toto vše Vám dám 10000kč najeden měsíc a velmi rychle pochopíte proč lidé od Vás už žádnou záchranu nechtějí.Hlavně jste se chtěla zachránit sama sebe a strhla celou ODS do propadliště dějin,ano je to skutečně konečná.Kdyby jste měla alespoň trochu soudnosti
    z politiky odejdete.Stydím se za to že jsem volil vždy ODS a tím podpořil vnik této prorostlé mafie.Dnes můžete pomlouvat vládní strany jak chcete,ale zbytečně.Lidé chtějí změnu ať je tam Petr nebo Pavel.Hůř než za Vás už to snad nebude a učitě nahrabáno máte dost.Zachovejte si aspoň vyretušovanou tvář z bilbordů odejděte-Děkujeme.
  • Paní Němcová o Ratovi jste prohlásila, že ho už v Parlamentu nechcete vidět.Hlavně, že Vám nevadilo, že jste si podávala ruku s kriminálníkem,, kterého Váše slavná strana ODS zvolila za poslance jenom aby byly schválené církevní restituce a další diskriminujíci zákony, které zotročuji obyčejné lidi.Takže Vy o nějaké morálce nemáte právo hovořit.Nikdy jsem nevoli ODS ani ji volit nebudu to radějí budu volit KSČM než Vašu zlodějskú stranu.
  • Chvála bohu že tu neupravenou a neučesanou naši"ELITU" jak se nazvala ,už kopli do prdele, její kolegové a zloději kteří rozkradli co se dalo.Nyní by bylo nejlepší místo pro tebe, vedle Davida Ratha kterému jsi tam pomohla,protože nikam jinam nepatříš.Jen¨se divím jak se taková zrůda může narodit.Gauneři dostavají výprask.Ted můžete s dalším zmetkem Lukášem založit nějaký klub.Ten na Zlínsku se taky postaral o probendění nemalých částek.To jsem si oddychl.Bude nám ELITO po vás smutno. *12* *12* *12*
  • Tak s touto paní se ODS jen tak nezvedne.
    • jen doufám, že se ODS už nikdy nezvedne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit