Přejít na výpis diskuzí

Mitchel Musso

OSOBNOST 30.6.2007 
402 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

MITCHEL MUSÍ DO ČR+jeho new cd!!

Nejdřív bych se chtěla zeptat jestli někdo nevíte kde se dá sehnat to jeho CD MITCHEL MUSSO!!!Já ho sháním všude,ale nikde ho nemůžu sehnat!!:-(
    No a ted to nejdůležitější!!Mě s Carou napadlo..no napadlo tomě,je jenom na caře jestli pomůže!!
    Takže jsem vymyslela že ten kdo má doma nějakej plakát,CD,ůstřižek cokoliv s Mitchelem,tak by se s tím vyfotil,a poslali by jste to na jeden mail,a pak by jsme z toho udělali pár videí!!Je to na Vás,jestli ho tady chcete,já teda rozhodně jo!!!!PROSÍM pomozte nám..a pak by jsme to rozeslaly tady na osobnostech lidím co ho mají ve fanclubu,a taky bychom je poprosili..tak co tomu říkáte?!!! *7* prosííím *14*
    • _smileyzuty__

Re: MITCHEL MUSÍ DO ČR+jeho new cd!!

jojo *14* pac ho upe mots milujuuu *14* *3* *3*
    • blog

mileycyrus11111.blog.cz
    • kikinka13

Já bych byla pro klíďo se s tim vyforim:) Kdyby to takhle udelali vsichni lidickove co jsou v jeho fanclubu bylo by to upe super *1* Kdo je pro??? *3*
      • jana291995

Re: Re: MITCHEL MUSÍ DO ČR+jeho new cd!!

tak já du do toho!!!PŘÍÍÍSAHÁÁÁM!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: MITCHEL MUSÍ DO ČR+jeho new cd!!

Já taky!Fotit se,ale nebudu je jiná možnost???
          • gaga8
            jasnačka já taky!!!
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: MITCHEL MUSÍ DO ČR+jeho new cd!!

proč?!!jiná možnost není!!xD..leda že bys měla mega sbírku,a vyfotila sbírku!!
            Já mám doma sbírku plakátů všch interpretů,a možná že to prodám,mám jich přes 200!!!ale asi si je nechám!! *1*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: MITCHEL MUSÍ DO ČR+jeho new cd!!

kikinka13:máš pravdu!!
            • kikinka13

Jj chce to vidět aby nešlo o podvod když se každej podepíše tak tomu nebude věřit. Chce to třeba tu fotku...
            • avrilka-aja

*9*
    • jana291995

A ještě by jsme to mohli poslat na ten jeho profil na twitpic nebo jak to je!!napsaly by jsme mu to do komentářů,všechny fanynky!!!!PLOŠÍÍÍÍM *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: MITCHEL MUSÍ DO ČR+jeho new cd!!

Jsem pro!Tolik bych se do něho klidně zamilovala jenže mám kluka kterého miluju víc.Znáte to přísloví?Musí ztrávit nějaký čas s tím koho zbožňuje,aby pochopila koho miluje!
  • jana291995

HEJ?

nejpřipadá vám že je tady ta Mitchelova holka nahá?
    http://twitpic.com/clgfs
    M ně teda jO!!
    • justik

Re: HEJ?

taková diskuze je tam taky *1* ale u té fotky je napsaný že míří do Kolumbie takže jsou v autobusu s ostatníma lidma a to nevím jestli by byla bez trička *1* ale stejně mi připadá takový blbý,že dává na internet fotky jak se líbají *7* zvlášť kvůli nám-žárlivým fanynkám *16* *1*
      • barafarna

Re: Re: HEJ?

a mylis si ze jedou normalnim autobusem nebo něčim ty maj vlastní
        • justik

Re: Re: Re: HEJ?

jasně že maj vlastní,ale snad jsou tam i ostatní lidi z kapely *1*
        • avrilka-aja

To je pravda!
      • avrilka-aja

Re: Re: HEJ?

Tak já žárlívá nejsem.Mám kluka,ale trošku zažárlit musím! *1* *1*
        • justik

neříkám že jsem něják hodně žárlivá *1*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: HEJ?

no já teda žárlím!!!Víte jak ta holka musí být štastná?!!každá 2 holka by ji to záviděla!!!!Musíme něco podniknout,nemůžem se na to jen tak dívat *1* *15* musíme zařídit aby se rozešli!!! *15* ne,hlavně aby byl štastnej!!!Ae ta holka není moc vošklivá!!docela hezká!!taky bych chtěla s Mitchelem jezdim na turné!! *9*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: HEJ?

já myslím že Mitchel by nechodil s nějakou tou...víte co myslím!!vypadá na sympatickou holku!! *4* ale zdání klame!!
            • kikinka13

Re: Re: Re: Re: Re: HEJ?

No asi každej trošku žárlí *1* Jestli je ta holka f poho a není s ním jen kvůli práchům tak je to ok.. Taky jim to přeju *14*
    • justik

Re: HEJ?

možná má jenom tričko bez ramínek...možná *13*
  • jira1

FACEBOOK

AHOJTE NEVÍTE JESTLI JE MITCHEL MUSSO NA FACEBOOKU A JESTLI JO JAKOU TAM MÁ ADRESU DĚKUJU VŠEM CO ODEPÍŠOU P.S. JE FAKT SKVĚLEJ *14* *14*
    • justik

Re: FACEBOOK

jj je-http://www.facebook.com/home.php #/mitchelmusso?ref=ts *14* *14* je upe úžasnej!!! *14* *14*
  • staniczek120

Upe best

Ahoj vsem hele Mitchel je vazne nejlepsi..a jestli jsou s Emily s
    polu tak je to dobre preju jim to,jo a tu jejich pisnicku..If didnt have you posloucham porad je beest...
    • fletnidlo

Re: Upe best

Jestli mylslis jako jestli spolu chodej tak ne on ji povazuje (i s Miley) za neco jako sestru . A jinak chodi z Gio mantegna myslim ze tak nejak *1* *3*
    • Re: Upe best

zrovna If I Didn't Have You se mi jako jedna z mála nelíbí *5*
  • zadaný?

no nikde jsem nenašla, jestli je zadaný či ne? myslím, jestli mu to teda vyšlo s Emily Osment nebo tak něco? ví tu někdo něco?
    • Re: zadaný?

ja myslim ze nechodi s emily ptz v jednom rozhovoru se ho ptali jestli ma holku a rekl ze ne tak nevim a navic nikde nejsou zadny fotky ze by byli spolu....a kdyz uz ty fotky sou tak bud z HM nebo ze se proste foti treba na premiere nebo naky akci.... *9*
    • justik

Re: zadaný?

jj má holku, *9* jmenuje se gia mantegna tady je video jak jsou spolu http://www.youtube.com/watch?v=iv79 zCBH1kw
      • kikinka13

Re: Re: zadaný?

Jj asi jo *9* A tady to je holka co měl ještě přední Shawn.Ta vypadá jako normální .
        http://www.youtube.com/watch?v=tgVfQH2_I6I&feature=related
        • justik

Re: Re: Re: zadaný?

asi určitě *9* *9* tady jsou fotky kde je jasný že jsou určitě spolu http://twitpic.com/photos/GIAMANTEGNA.Nj škoda ale přeju jim to *14* šťastná holka
    • avrilka-aja

No vypadá to že hodí s Emily Osmentovou.A asi je to pravda!
      • Re: Re: zadaný?

možné to je, ale třeba fotky společně nikde nemají..jen z toho klipu a z různých premiér, kde je to spíše formalita..takže nevím *4* a dost mě to jebe *1*
        • jana291995

Re: Re: Re: zadaný?

*1* jo,ale slušelo by jim to!!!!Mitchelík je fajnej!! *14*
          • Re: Re: Re: Re: zadaný?

taky mám Mitchela ehm ráda *1* jen bez tolika emocí *1* ale o jeho milostném životě nikde ani zmínka.. jistě, je to jeho věc ale višjak *1* v jeho písničkách zpívá o tom, jak dívku ztratil, jak ji nemůže mít a tak dál.. jsem docela konfjůsd
            • fletnidlo

Re: Re: Re: Re: Re: zadaný?

Má holku :) jmenuje se Gia.
    • jana291995

taky bych ráda věděla jestli někoho má!! *1*
  • kikinka13

RE:ČR?

Bylo by to skvělý kdyby přijel :) Hele mohly bysme udělat nějakou kampaň nebo petici a pak mu to hromadně všichni poslat:) Třea by se chytnul... Ae neim kdo by všechno byl ochotnej to udělat *9*
    • Re: RE:ČR?

myslím, že na ofiko stránkách něco takového je.. koukněte na mitchelmusso.com, byla tam 'reklama' na podporu toho, aby Mitchel navštívil Prahu..snad to není kachna, já to podpořila *4*
    • avrilka-aja

Re: RE:ČR?

Naše škola!No jasně!Naše škola!Psala jsem stížnost na novu.Celou školu a pár známejch lidí jsme přemluvili.A proč jsme psali stížnost na novu.Na prázdniny jsme chtěli Comeback
      • jana291995

Re: Re: RE:ČR?

To je skvělej nápad!!!Já se připojuju!! *14* a pomůžu
  • jana291995

ČR?

Ahoj,Mitchelík je krásnej kluk!!myslíte že někdy přijede do ČR?..to asi ne!!my jsme totiž tak malej stát že ani neví že nějaká ČR je!!!Proč nejsme američanky?..měli by jsme k němu blíž!!Chjo *9*
    • avrilka-aja

Re: ČR?

Hmm:-(Kéž bych měla jeho email!V Bravu píšou emaily hvězd!Teda někdy.....Bych mu napsala ať přijede!
      • arejinka

Re: Re: ČR?

někde jsem jeho mail četla ale teď vím jen o telefoním čísle: (323) 622-8588 nebojte není to fejk, je to i na jeho oficiálním YouTube chanelu:) *3*
      • jana291995

Re: Re: ČR?

myslíš že by tě poslechl?
        Ale bylo by to suprový,kdyby přijel!!Moc bych ho chtěla vidět!! *14*
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: ČR?

Asi ne.Bylo by to divný!8 letý prcek a přemluvil Mitchel Mussa aby udělala koncert v praze,trochu blbý ne?
          • kikinka13

Re: Re: Re: Re: ČR?

Tak když máme tady jeho fanklub 901 lidi už což je super ,tk by to chtělo nějak sepsat a poslat mu to žhe 901 lidí má o něj zájem to je dcela slušný číslo *4*
  • missmartinqa

srry za reklamu

ahojky jukněte plsky na můj blog missmartinqa.blog.cz,pište komentíky a hlasujte v anketě fotka měsíce...děkuji..xD *15* *3*
  • prosím ozvěte se

Proč jste se mi ještě nikdo neozval?
    *16*
    • avrilka-aja

Re: prosím ozvěte se

Nezlob se!Je tady málo lidí a nemusí si všímat všeho!A pokuď bych ti měla odpověděť asi ne.
  • avrilka-aja

Je můj nejoblíbenější zpěvák a herec!

Je můj nejoblíbenější zpěvák a herec!On je prostě BEST!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit