-
hral taky ještě ve filmu s johnny deppem a pulem wesleym v my love is erika tank2.je to bomba je to o klukovi marvinovi jacksovi ktery chodi na armadu.přislušnika vincenta barka a de marvin do valky.bojuji proti tank jiliasi.kapitana leona jiliase ktery hraje paul wesley.vincent bark od malička nesnaši leona jiliase.proto vincent naučil jednoho kamarada moc mladyho kamarada marvina jacksna jak byt vojakem.kdyš mněli dělat valku s tankami tak zavolal leon vincentovi tak co vincente ja mam noveho vojaka adama darkema a vincent řekl ja mam taky noveho vojaka marvina jacksona.a marvin vyhral.role marvin jackson mitchel musso vincent bark johnny depp leon jilias paul wesley adam darkem blake michael.
-
věděli ste že mitchel musso hral s emily osment a miley cyrus s johnny deppem v pixiíny pohadky role emily osment hrala pixie a mitchel hral jejiho staršiho bratra jasona miley cyrus hraje holku jasona karten a johnny depp hraje kouzelniho skřitka maliounka celym menem maliounard gargine.je to o tom jak pixie-emily de spat a ve škole její starši bratr jason-mitchel ji strapnil před celou školou.a kdyš mu pixie nadavala tak si ji nevšimal protože se zajimal jenom o karten-miley.jednou našla pixie uni ve skřince krabičku kde bylo napsano kod 555098 ona ten kod dala a spadla do ti krabičky potkala tam velmi dobryho kamarada maliounka-johnny.skvělej film koukněte se na to prosim bud na internetu nebo v televizy davaji to v dubnu 13.čUS
-
zase film o mitchelovi tentokrat napsaly opravdu o něm napsaly o jeho životu kde žije pulku z toho filmu sem viděla fuj bye bllllle nechutny fakt nechutny budou ho davat v červnu 10 davali ho i dneska ale skončil fakt nechutny žije v los engels ne v texasu ma i vlastni byt ne že bydli s rodinou.řikali tam že ma rad holky a že je zve k sobě domu na libani chodí za nima domu řikali tam taky že jednu holku jmenem hayley susan jackson přišel k ní domu a žebřikem ji vytahl z balkonu domu a hayley bydli jenom s otcem a jeji otec o tom ani nevěděl a nevzal ji na večěři ale do parku v los engels do parku v centri fice a tak a ještě pišou o něm na osobnosti sami lži jemu není 22 ale uš 27 vy trdlove.
-
ahoj emireil napiš komentyř na mitchela mussoa fajn.a ahoj vitej novačku klubu totiř fanklubu mitchel musso.
-
Je prostě božskej a má narozeniny se mnou *14* *14* *14* *14* *3*
-
-
je skvělej ale ted ho nesnašim moc mě nezajima viděli ste ten film co natočil kde hraje she will be free tam je děsnej je to moc sprostej film pro dospěle hraje tam kluka erika ktery se miluje s dcerou jednoho pana a chce doopravdy tu holku s kterou chodi ji chce zabit a pak ji jednou noc vezme k sobě domu a začne ji osahavat a vite co a pa ji dal vodu do ktery dal svuj pot.a ona se ti vody napije a najednou pujde s nim erikem na party s alkoholem pro dospěle a pak ji ona ta holka uvidi že liba jinou holku. a ona to řekne erikovi že ji to vadi a on ji zastřeli.pak přide tata ti holki a zabije erika.a erika hral mitchel viditr
-
-
co to je k*rva holky jedna holka napsala že mitchel je pitomec
-
je bořskej proste super
-
on podvádí miley, s emily!!!
-
On je boží, jeho písničky jsou super, ale už dlouho žádnou nevydal, a nechápu jak může kouřit, je to fakt hnusný, ale nevadí mi to je to jeho život, ať si s ním dělá co chce i dkyž mu to škodí.
Ale MILUJU ho i tak. *14* -
chodite na tviter pridaj si ma Adel Sobek Musso AMS