-
luv ho
twl..desne moOoOc ho miluju..upe nehorazne...nej pisnicka od nej je last forever a walk away...*MUCK* *3* *8* *14* -
-
Re: luv ho
a Speed Dail
-
-
prosim o hlas
http://www.inparty.cz/fotocasting/l ipnik/ prosiim o hlas pro cislo 24...v te adrese ma byt lipnik dohromady, nwm cim to je,ale vzdy je tu mezera mezi l a i..ma to byt dohromady..dekuji za hlasy
hlasujte prosim kazdy den do 9.2. moc dekuju -
...
Já mám Mitchela ráda... *4* myslím, že je úplně v pohodě a na nic si nehraje jako ostatní kluci v jeho věku! *3* -
Je můj nejoblíbenější zpěvák a herec!
Je můj nejoblíbenější zpěvák a herec!On je prostě BEST! -
prosím ozvěte se
Proč jste se mi ještě nikdo neozval?
*16* -
-
Re: prosím ozvěte se
Nezlob se!Je tady málo lidí a nemusí si všímat všeho!A pokuď bych ti měla odpověděť asi ne.
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám
-
srry za reklamu
ahojky jukněte plsky na můj blog missmartinqa.blog.cz,pište komentíky a hlasujte v anketě fotka měsíce...děkuji..xD *15* *3* -
ČR?
Ahoj,Mitchelík je krásnej kluk!!myslíte že někdy přijede do ČR?..to asi ne!!my jsme totiž tak malej stát že ani neví že nějaká ČR je!!!Proč nejsme američanky?..měli by jsme k němu blíž!!Chjo *9* -
-
Re: ČR?
Hmm:-(Kéž bych měla jeho email!V Bravu píšou emaily hvězd!Teda někdy.....Bych mu napsala ať přijede! -
-
Re: Re: ČR?
někde jsem jeho mail četla ale teď vím jen o telefoním čísle: (323) 622-8588 nebojte není to fejk, je to i na jeho oficiálním YouTube chanelu:) *3* -
Re: Re: ČR?
myslíš že by tě poslechl?
Ale bylo by to suprový,kdyby přijel!!Moc bych ho chtěla vidět!! *14* -
-
Re: Re: Re: ČR?
Asi ne.Bylo by to divný!8 letý prcek a přemluvil Mitchel Mussa aby udělala koncert v praze,trochu blbý ne? -
-
Re: Re: Re: Re: ČR?
Tak když máme tady jeho fanklub 901 lidi už což je super ,tk by to chtělo nějak sepsat a poslat mu to žhe 901 lidí má o něj zájem to je dcela slušný číslo *4*
-
-
-
-
-
RE:ČR?
Bylo by to skvělý kdyby přijel :) Hele mohly bysme udělat nějakou kampaň nebo petici a pak mu to hromadně všichni poslat:) Třea by se chytnul... Ae neim kdo by všechno byl ochotnej to udělat *9* -
-
Re: RE:ČR?
myslím, že na ofiko stránkách něco takového je.. koukněte na mitchelmusso.com, byla tam 'reklama' na podporu toho, aby Mitchel navštívil Prahu..snad to není kachna, já to podpořila *4* -
Re: RE:ČR?
Naše škola!No jasně!Naše škola!Psala jsem stížnost na novu.Celou školu a pár známejch lidí jsme přemluvili.A proč jsme psali stížnost na novu.Na prázdniny jsme chtěli Comeback -
-
Re: Re: RE:ČR?
To je skvělej nápad!!!Já se připojuju!! *14* a pomůžu
-
-
-
všechno nejlepší k narozeninám.