Přejít na výpis diskuzí

Mitchel Musso

OSOBNOST 30.6.2007 
402 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • staniczek120

Upe best

Ahoj vsem hele Mitchel je vazne nejlepsi..a jestli jsou s Emily s
    polu tak je to dobre preju jim to,jo a tu jejich pisnicku..If didnt have you posloucham porad je beest...
    • fletnidlo

Re: Upe best

Jestli mylslis jako jestli spolu chodej tak ne on ji povazuje (i s Miley) za neco jako sestru . A jinak chodi z Gio mantegna myslim ze tak nejak *1* *3*
    • Re: Upe best

zrovna If I Didn't Have You se mi jako jedna z mála nelíbí *5*
  • Ahoj on je fakt děsnej ja talit turberly řikam že jeto rozmazlenej fracek fakt je palka děsna a k tomu ještě nelečialni kdo si misli že je děsnej muj komentař napište talit turberly a palka kdyš se vam muj komentař libi napište talit turberli ma super komentař
  • film miley cyrus po boku mitchela musso je katastrofalni mitchel musso hraje roneey chack ktery na konci filmu zemře.miley cyrus hraje harper kimovou kterou roneey zabije v metru.její jejiho tatu hraje john karterier.harper a roneey spolu chodí ale roneey měl holku jessy kterou hraje viktoria justice ale rozešli se tak že roneey se tak naštval že ji praštil skleničkou a ona si rozbila hlavu.pak začal chodit s harper a jednou kdyš šli k harper domu tak v metru viděl jak si posila spravu kde je napsano -tak se uvidíme ahoj přiště čau.tak on se naštve protože si misly že ma jiniho kluka tak ji vyhodí z ruky telefon a veme ji za vlasy a třikrat ji prašti o dveře metra a pak ji zhodí na zem a kopne ji do břicha.a harper je mrtva.pak se koukne kdo to byl na telefonu a byla to harpina mladši sestra.on se naštve na tu sestru protože se kvuli ti sestry ktera se jmenuje avril zabil harper takře šel domu k ti avril kterou hrala bailey medison a roneey tu avril-bailey udusí.role roneey-mitchel musso harper-miley cyrus avril-bailey medison.
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám
  • milasekmonicka

BRAVO

Je to v háji... v novém Bravíčku plakát Mitche nenajdem.. proč se svět tak nespravedlivej?! *9* *9* *9* *10* a uvažuju zda je tam uvnitř vůbec něco o něm *9* uvidí se zítra... ach jo.. a já se na ten plakát už tak těšila *16*
    • xkostex

Re: BRAVO

bouzel tam o nem nic neni *16* ja se tesila ze tam o nem neco dajo
      • milasekmonicka

Re: Re: BRAVO

jo to já taky..když žikali již brzy, tak sem myslela jako v příštim čísle *9* příště je velký téma syn Michaela.. takže opět pochybuju *16* *9* *9* *9*
        • xkostex

Re: Re: Re: BRAVO

jo to ja taky celkem me nastvali *16*
  • Happy birthday
  • sindrom
    všechno nejlepší k narozeninám.
  • mitchel je nej!

Mitchelíček je upe nej *-* já sem na něm už závislá já prostě celej den nemyslím na nic jinýho <3 já bych umřela se s ním setkat aaaaa ^^ já ho fakt nejvíc miluju ze všech nejvíc <3 a souhlasím ten plakát je nej xP *1*
  • Mitchel Musso je super je stejné znamení jako já a Miley Ray Cyrus!Mám ráda strašně moc lidí! *3*
    • Miley Cyrus je střelec! Jak můžeš m´t stejné znamení jako on a Miley? ...
  • mitchell

Mitchell je tak úžasnej!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* . Jenom je blbý že jsem propásla ten plakát v Bravu to mě moc mrzí. Ale jinak je moc hezkej a chtěla bych s ním chodit. Hezčího kluka jsem ještě neviděla. *14* *14* *14* *14*
    • Re: mitchell

jjj je nej *-* já už s ním chodím..teda ve svých myšlenkách mno...ale možná jednou budu...mno tak ne no ale fakt bych chtěla xD a jak si řekla hezčí kluk neexistuje =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší