-
blbosti
Řešíte tu fakt hovadiny, každej sme nějakej ne, tak se tu přestaňte každej vytahovat, jak ste vysoký (když on neni) nebo že je ošklivej - všichni ste nádherný, že??
Mě osobně je třeba 24, měřim jen 160 a vypadam na 16. a co??!! Zatim sem se nesetkala s nikym, komu by to vadilo nebo se mi snad za to posmíval. -
no a čo
Ja neviim ale mne sa strasnee mocc pacci aj ked jee malii alee to nieje podstatnee a je to super herecc prostte vtipkar aky ma byt L.O.W.E. *14* *14* *8* -
Moises
Moises je super *14* *1* -
Re: Re: to neni mozny
To není pravda!Moje máma například vyrostla o několik cm v 19! -
Re: to neni mozny
Já ve 13-ti měřila 180cm Taky nechápu jak jsi můžeš být tak malá.
Nebo naopak spíš chápu. Dělají to rodiče a taky vývoj. Nezapomeň že kluci rostou do nějakých 20 za to holky jen do 15. A to je horní hranice. -
Re: ?
co teprve justin bieber *1* *1* -
Re: Re: Re: ??!!!
Tak nehledej na osobnostech, ale i na jinejch portálech a v časopisech. Všude je napsaný 32. -
Re: ?
jo taky nechapu ale jinak vsechno nej rico :** -
?
Tomuhle prckovi že je 16 jo? dobrý *1* *1* chudák MALEJ xD -
Re: Re: ??!!!
32 mu neni.to byla chyba na jeho profilu na osobnostech.jen prohozená čísla! -
HAPPY BIRTHDAY!!!! :P
HAPPY BBIRTHDAY!!!!! *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám. -
cool
vtipalek Rico :D -
hlavní je talent, jen hlupák řeší výšku
důležité je jen to, že má herecký talent, je úplně jedno, jak je vysoký a kolik mu je let..!!!! -
Re: ??!!!
nO to máš pravdu sem si říkala mu bude tak 17 twl a je mu 32 já čuměla..:DD -
Re: to neni mozny
No a co? Vždyť je to jedno je hezkej tak co řešíte výšku. -
moises
*14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
:-)
kámoška tý je 18 a ta měří pouze 115..ona je strašně malinká *4* , ale umí si užívat vzhledem k její výšce -
dyt je to jedno xD
Hele lidi, dyť je to jedno jestli mu je 15 a měří tak málo, takoví lidi se hold najdou, známé je 20 a měří 150..tak to neřešte -
Ricco
Já jsem RRRico muahahahahaha *1* Lol tohle je nejvíc *1* *1*