Přejít na výpis diskuzí

Moises Arias

OSOBNOST 11.7.2008 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet.anne

Re: ??!!!

Mu je ale 24. *5*
  • justik

Fans

Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!
  • to neni mozny

to je nemozny jak muze merit tak malo ja merim 167 a je mi 13 *1*
  • muhi

Moises Arias

Moises není jen Ricco *5* Pochopte to takhle ... Seriál se začal natáčet před čtyřmi roky, kdy mu bylo 11, v další řadě možná dvanáct *5* Na tohle by jeho velikost stačila, ale v Hannah Montana ve Filmu je fakt jakejsi malej na svůj věk *1*
  • výška

Já se vsadim o co chcete, že 150cm neměří. Koukněte se na fotku, kde stojí s Miley, Emili a ostatními. Emili měří 157cm a Moises jí je sotva po prsa. Leda že by měla 20-ti cm podpatky ;).
  • Ricco

Vždyť může mít jen vadu růstu!!!
  • ajulina

??!!!

holky cemu se divite??!! *1* *1* me uz to ani neprekvapuje.... *1* *1* hele jacksonovi(Jason Earles) je 32 a vubec na to nevipada.... *1* *1*
  • cezetka

Cože?

Omg...si ze mě děláte srandu 150cm v 15 letech? mě je 12 a já už těch 150cm mám xDDD *1*
  • HIHI

to jako si děláte srandu žejo *1* ....takovej špuntík a je mu 15 *7* *1* bych mu tipla tak..8-10 *1* ....no co ale je roztomilej
  • missmartinqa

srry

prominte z areklamu ale pls mam new blog...missmartinqa.blog.cz..plzz jukněte..XOXO *3* a pište komentíky...kuiii
  • missmartinqa

aww..

awww..v HM..je RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRicoo sladkeej..a co ?tak je malej me taky bude za 1 mesic a pul patnact a merim 153 cm.... *15* *14*
  • Re: Moises Arias

Lol neni vysokej *14* ale je dobrej*14* ...Rozhodně hraje líp než třeba joe jonas... *10*
  • kus ?

z něho kus to ne dyt je hrozně malej.. *5*
    a to mu už je 15 *7*
  • Moises Arias

Podle mě je to šikovnej roztomilej klučíííík,kterej to ve filmový kariéře dotááhne hodně daleko.Má na to dost svejch silnejch přirozenejch zbraní jako třeba jeho roztomilej kukuč,jeho úsměv,jeho herecký vlohy a vůbec....:) a až vyroste,tak z něj bude ***KUS*** :) no jóóó noo.....jižníí typ:) *14*
  • karkulinek

Re: ?

jj to máš fakt prawdu *3*
  • karkulinek

:-*

on byl nejhezčí když byl mladší, když mu bylo tak 12, 13. *14* *14*
    Teďka už se mi moc nelíbí *3* ae stejně je nejleší když říká to rrr, třeba rrrrrrrrrico nebo rrrrrrrosalita *15* *15* *15* *15* prostě jako rico je upe nej *14*
  • jana291995

Re: Riccooo

Mně se líbí,jak se hádali jestli Sárrrrrrrrrrra ebo Rrrrrrrrrrrrrosalita...a jak to R říkali!!pstě bomba!! *15*
  • Re: hmmm..

mezi kolumbijcem a cikánem je rozdíl. Kolumbijci jako Rico jsou fakt super
  • Re: boreč

je hrozně hezkej a kdo tu říkal že vypadá jak cigán to není pravda je kolumbijec ti jsou tmavší ale je sladkej myslela jsem že mu je tak 7 ale 15 v haně montaně je malinkej
  • mak.mak

Re: hmmm..

seš fakt mimo *16* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit