-
kráska
100% nejkrásnější herečka, a možná i žena (neviděl jsem všechny) na světě !!!! -
NEJNEJNEJ
NEJKRÁSNĚJŠÍ ŽENA NA SVĚTĚ - BEZPOCHYB *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Kleopatra
jj *5* -
Re: Kleopatra
Já vím.Časem to doplním.O aktualizaci by stál i životopis *4* -
Kleopatra
Víte že je divný, že ve filmografii nemá, že hrála v Atrexi a Obelix: Mise Kleopatra? Hrála přece Kleopatru nebo ne? *3* -
je bezva
je sice fajn,je to pěkná kočka ale asi jí zapomněli připsat jeden docela důležitý film.Hrála přece v Asterix a obelix :mise cleopatra a hrála hlavní roli:Kleopatru *7* -
dokonalá
monica je prostě krev a mlíko.kdo se má pořád koukat na ty vychrtliny. -
Re: Monica je nejkrásnější!
Norkys Batista je hezčí,Zeta se mi nelíbí -
Monica
Já ji sice nepovažuju za nekrássnější (to je u mně Norkys Batista),ale musím uznat,že je to nejhezčí Evropanka -
fotky
Ve fotogalerii jsou docela mezery.Na třech fotkách není monica ale keira knightley -
Re: Re: Monica and Gina
Pozor!!!Monica je moc krásná ale Lollobrigida byla mnohem slavnější herečka a musím uznat že i o něco krásnější říkalo se jí Gina Nacionále a v padesátých letech byla vyhlášena nejkrásnější ženou planety *4* -
kočka
na to že jí je 43 to je pořád kočka *5* -
klea
nejvíc ji to slušelo v asterixi a kleopatře, tam hrala suprově! *4* *15* *4* *5* -
dobra herečka
Monica je hezka a vyborná herečka fakt *3* *4* *5* *3* *3* -
Re: Monica and Gina
Hohó, tak tu Lolobrigidu v době její největší krásy Monica strčí hravě do kapsy, a to i další dávné slavné Italky jako Claudia Cardinale, Sophia Loren a další.. Monica je nejkrásnější Italka všech dob a pro mě i nejkrásnější celebrita vůbec. Tak. -
Monica and Gina
Monica je opravdu momentálně asi nejkrásnější herečka je skoro tak krásná jako kdysi také italská super hvězda Gina Lollobrigida *4* -
monica bellucci
monica bellucci se narodila v roce 1964 a musim uznat ze je to skvela herecka -
Re: Film
Viš, kdybys měl očička, tak to tu náááááhodou je. *1* *1* *1* -
Opravdu je to kráska !! Moc se mi líbí, ale pořád nevim, kdy se narodila, jedni píšou 1964, druzí 1968 a třetí 1969 *7*
-
Monica je nejkrásnější!
Jo jo, máte recht, má jedinečné kouzlo a také ji považuji za nejkrásnější celebritu na světě (a po ní též Catherine-Zeta Jones)