-
Vlahopřání
Ahojky Moniko . Zístila jsem že dneska máš svátek . Tak hodně štěstí a zdraví Ti Přeje Irena Kurkova ze školy Zdechovic *4* -
Ahoj Moni líbí se mi jak zpíváš v muzikálu Kleopatra.měj se hezky.MARVER1 *3* *3* *3* *1* *1*
-
Líbí se mi jak zpíváš. spolu s MARVEREM1 tě obdivujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4*
-
Všechno nejlepší k narozkám!
-
Děkuji za zveřejnění fotografie Moniky a mé dcery Elišky.Jsem obdivovatelem a fanouškem Moniky.Jirka
-
Monička
Ahoj Moničko.Jsi super. *3* -
postup *14*
-
Ahoj Moniko, chtěla jsem Vám říct, že Váš pěvecký i moderátorský výkon na "Atletovi roku" byl fenomenální. A to už vůbec nemluvím o Vaší Kleopatře, ta mi doslova "nahání mráz do zátylku". Nepřeháním, mám strašně příjemný pocit, když Vás vidím a přeji Vám jen to nejlepší. Díky za Vás, Štěpánka
-
Ahoj Mončo tak ti držím palce na Slavíka a i kdybys nebyla slavicí tak je to úplně jedno protože jsi suprová a pohodová a to si piš že dreniéru Kleopatry si nenechám ujít tak hodně štěstí a hlavně spoustu lásky tý je na světě málo tak ahoj Káťa *15*
-
Mončo, díky!
Ahoj Mončo! Nevim, jestli sem chodíš a čteš tyhle vzkazy, ale chci Ti moc a moc poděkovat, že jsi tak hrozně úžasná, milá a prostě všechno nej a že se na nás zase přijedeš podívat. Moc se na Tebe těšíme. Pa Káťa Š.