Přejít na výpis diskuzí

Monika Absolonová

OSOBNOST 31.12.2006 
128 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monaabsolona!!!!!!!!!!!!
  • Monča

Já se s Mončou znám a musím říct že je to bezva holka viděla jsem ji už na 3 muzikálech a těším se na Tři mušketýry které jsem ještě neviděla.
  • Monika je uplně úžasná!!!!!!!! Mam sice jenom 1 její kazetu, ale ta se u nás nezastaví pořát to běží (i ted):-) Byly jsme s mamkou na Kleopatře a byla to bomba!!!!!!!!!! strašně se těšíme na Tři mušketýry!!!!!!!!!
  • Monča je skvělá

Monika je úžasná zpěvačka.A v muzikálech exceluje.
  • . . .

Ahoj, všichni tu úpíšete o to, jka máte rádi Moniku, ale proč se nikdo z Vás ještě nikdy neobjevil na foru???(kromě Káry??)- www.absolonova.cz/forum.php
  • Monika je moc skvělá jak herečka tak i zpěvačka moc ji fandím v muzikálech je prostě in.
  • Luky1987
    Zpívá hrozne a pořád jenom tu samou písničku Teď královnou jsem já
    • Plně souhlasím. Žádná barva hlasu,o rozsahu ani nemluvím.To musí být asi
      pořádné zesáky aby jí zesílili hlas.ˇŠpatné frázování,intonace,rytmus
      atd. Kdyby jezdila taxíkem udělala by líp. Prostě ji,czáchovou,bílou
      a jiné nemusím to nejsou stars ale starlets. Zpěvačky co něco umějí
      jsou podle mého muzikantského mínění.I.Machálková/poslechněte si její
      podání " Fever"/ dále byla dobrá,Šinkorová,Černíková a dál už nevím.
      To samozřejmě mluvím o současných zpěvačkách. Ty dřívější.J.Zelenkovou,
      M.Holanovou ,Petru Janů a další to je samozřejmost.Nebo ty ještě starší.J.Salačovou,Y.Simonovou,J.Čeřovskou a další.Za nejlepší
      považuji:nedoceněnou Laďku Kozderkovou,Evu Pilarovou,Evu OLmerovou.
      Za vůbec nejlepší výkon V.Špinarovou v písní " Jednoho dne se vrátíš.
  • kirushka97
    Všechno nejlepší! :)
  • Sparta - Zlín

Čau Mončo,velká zdravice ze HFC .Dík za špičkové fandění a přístup k nám,který by Ti mohlo závidět spousta lidí z branže.Fotky už kolují na našich stránkách,úspěch je jak při zisku titulu.Ti,co na Spartě nebyli,už věří.Měj se fajn a ať se Ti dílko daří. Zlínský fanclub. PS:dočkala ses Alťáka ?
  • pozdrav

Moniko,pokud si to prectes,tak budu rad,protoze me vzdy potesi kdyz mi nekdo fandi nebo me pochvali!A ja fandim,vazim si tve prace a chvalim!marek.p.s.:sborak opery ND praha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit