-
Dobrý den paní Absolonová všechno nejlepší k svátku hodně štěstí a zdraví.
-
Dobry den Moniko, mohla by jste me kamaradce prosím poslat Vas e-mail? Je mi 10 let a jsem Vase velka fanynka a moc bych si prala ho mit pro svoji kamosku (ona bude mit totiz narozeniny a moc by si to prala, je to jeji sen), ktera Vas hrozne moc obivuje...ale jestli ji ho neposlete, tak to nevadi, je na zklamani zvykla...jestli ho poslete, tak Prosím na e-mail me kamaradky 2004kristynka@seznam.cz.
-
-
Samodrejme ze ti pošlu e-mail!;)a to je můj e-mail jdi do pr**** p*** fanynko@ debile.com
-
-
to jak řikal RADEK to neni pravda *4* sam to je
-
Mno jo, zajděte na forum a napište tam,určo se vám tam budou věnovat a můžete tak získat nové materiály s Monocu...Někdo tady psal,že s Monou nevidel Klejku,víš,je možný,že se sem snad vrátí, tak ji třeba uvidíš..Hezký den všem
-
Monicka
Monicko,jsi uzasna zpevacka,mam Te moooc rada!!!!!! *14* -
monča
Ahoj Mony já a míša (taky ti sem psala) jsme tvoje nejnej fanynky .Byly jsme na představení Kleopatry chtěli jsme ti něco dát,ale pannnni to tam moc nepochopila takže jsme ti kytku předat nemohli.Byli jsme strašně smutné ,ale aspoň jsme tě viděli.Jsi ta nejsuprovjejší zpěvačka a herečka co znám.Já prozměnu hraju v muzikále Kleopatra bejby v Mostě senátora a tancuju tam .Jednou si prý k nám měla přiject ,ale nevyšlo to tak někdy příště .Přeju hodně štěstíčka ,zdravíčka, lásky a pohody.Tvoje nejnej fanynká pája z Mostu. *1* -
pro Monču!
Ahojky Moni!Moc tě pozdravuju i za celou školu.Měj se hezky a užij si prázdniny.Jsi nej herečka! *3* -
Já nevím nemám ji moc rád je mi nesympatická
-
cd
ahoj lidi prosím vás nemáte někdo kompletní diskografii Moniky Já už dlouho sháním její první CD a nikde je nemají. Prosím dejte mi vědět na joe2001@seznam.cz. Děkuji Vám moooc Ahoj Pepa
*4* -
nej clovicek na svete!
monča je ta nej nej nej zpevacka mam ji strasne moooooooooooc rada zkracene je skvela nejvic se mi libil muzikal angelika moooooooooooooooooooooc supr! *4* *4*