-
Vše nejlepší k narozeninám Mončo!!
-
Monča
Pořád o sobě tvrd, že potřebuje zhubnout, ale musím říct, že bych to nechal tak jak to je. Monika je prima moc jí to sekne a vypadá skvěle. Akorát mě mrzí, že jsem neviděl muzikál Kleopatra kde Monika excelovala. Její další vystoupení si nenechám ujít. Tak hodně štěstí a dobré nálady přeje Tomík. -
www.carody.websnadno.cz
-
Monča
Mám to štěstí,že jsem se s Monikou 3X osobně viděla.Je strašně milá,usměvavá,přívětivá - prostě úžasná. Muzikálys ní jsou balzám pro uši a oči. (Klejka,3M,Noc na Karlštějně...) moc jí fandím.Vždycky bydu stát sní,ať se stane cokolib...:)))Hezký večer.E. -
p.Monco,preji Vam vse nejlepsi k narozkam,hl.hodne zdravi...At mate stale zazemi a pomocnou ruku v rodine a oporu muze,ktereho mate a je moc fajn.At jste spokojena a maly syn Vam dela jen samou radost,je okaty po Vas a sluselo by Vam jeste jedno mimco...Libi se mi,jak nadherne zpivate,jak jste sikulka,pecete vanocky atd. a vypadate i nadherne...Pamatuji Vas od mala,kdy se natacel nejaky porad s M.Davidem a on prohlasil,ze by Vam sedlo zpivani,ze mate talent a pak jste i zpivat zacala...
Mejte se moc hezky a at se Vam vse jen kladne dari.Mam Vas moc rada,jste sikulka a bezva,zadna namyslena koketa,co byvaji a nadrazuji se a pritom stoji za prd...,Vy jste sva,na nic si nehrajete. -
Hm třeba pochází od nás z Třebíče...
Monča byla nejlepší Kleopatra a nejlíp zpívala písničku "Teď královnou jsem já" prostě byla lepší než Bára Basiková i Ilona Csáková, ale i ony byly skvělé -
muzikály
muzikály ve kterých hraje mluví za vše je skvělá -
koláč od tety Lídy Finkové
Sháním videozáznam z pořadu Prima vařečka - vzácný host v kuchyni ze 4.1.2004. Koláč je senzační, ale záznam vaření ještě lepší! A to už vůbec nemluvím o tom, že Monika - coby Kleopatra - i dnes ze záznamu pořád úžasný zažitek!! -
předběžně přeji věe nejlepší k narozeninám a hodně štěstí v životě *1*
-
moniko všechno nejlepší k narozeninám