-
Re: Re: Re: Re: Re: Postoupila ....
Já ale nemyslela tebe..no to je jedno..neřeš! -
Re: Re: Re: Re: Postoupila ....
kdo já
??
já jí jen říkám...že není Mončiná ségra ok *7* -
Re: Re: Re: Postoupila ....
No taky si říkám.Navíc podle všeho se chová jako rozmazlená nanynka a nedivim se těm co maji na starosti věci kolem výběru písniček apod že jí maji plný zuby,když se u všeho jen vzteká.NJN holt zdání klame! -
Monika
Ty jo to je náhodá já jsem taky ryba a taky jsem se narodila 10.3. to je sranda moc Monice fandím superně zpívá fakt gooooooood giiiiirl!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* -
Re: Re: Postoupila ....
kdy už kkonečně vypadne????? *5* *15* -
Re: Re: Postoupila ....
hááá ty a její ségra možná máš stejné příjmení ale nejsi ségra Monči....a ona má mladší ségru takže teho nech a Monča nebydlí v Praze ae v Brněěě *3* -
Re: Re: Re: Re: joo
postoupilllllllllllllllllááááá áááááá *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
Re: Postoupila ....
krásná a šikovná ale to já ji můžu říct osobně protože je to moje ségra *14* *1* -
Re: Re: Re: joo
joooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooo *4* -
Re: Re: joo
jupíííííííííííííííí ííííí *4* -
Re: joo
supééérrrrrrrrrrr........ *3* *3* -
Postoupila ....
Včera jsem slyšela jen tvoje duo s Denisem a docela se mit o líbilo*4*. Ale postoupila jsi tak jsi za vodou *3*. Přeji hodně štěstí ... *3* -
joo
mony postoupilaaaaaaaaaaaa *3* -
pondeli a 5.finale
tak monco skoda ze si nebila v duetu s bendikem a s denisem jak si spivala tak se mi to taky libilo a jak si spivala jenom ty tu pisen ok karla gotta tak to bylo taky hezky povedlo se ti to moc .. a dneska musis postoupit drzim ti palce a nesmis vypadnout... -
dneskaje finále
DNESKA JE FINÁLE MONČI DRŽíM TI PALCE!!! *14* *14* -
goodd
Good Moni suppeerr líbílo se mě to a poslala jsem ti 4 hláskyyyyyyy *3* *3* -
Re: monika bagarova
tak ted nevim jestli si to ty moniko tady hodně lidi píšou že to si ty!ale včera si hrozně hezky zpivala konečně no zppivala si to jako ukolebavku ale to je jedno!!!! *1* -
monika bagarova
ahoj lidicky moc vam dekuju ze me posilate hlasy doufam ze me budete posilat dal dekuju mona *4* *14* *8* -
Tip na písničku pro Moniku
Moc se mi líbíš jak zpíváš. Nejvíc se mi zatím líbila v Tvém podání písnička Spomal. Slovensky zpíváš skvěle a tak mne napadla krásná píseň Fontána lásky, která by jistě bodovala u nás i na Slovensku. Myslím si, že by se hodila k Tvému hlasu i projevu. Držím palce v dalším zpívání ... -
monika.bagarova
tak ted se koukam na superstar no ted zpiva monika s denisem no moc se mi to nelibilo ale ušlo to.... *3*