-
Re: monča je supr
ona tu nenííí to je jenom její fanklub víš?? jujky dneska bude zpívat hezu song držím palečky monyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyy *14* yyyyy *14* yyyy -
Re: monika bágárova
Ahoj moni seš nejlepší strašně ti fandím a prosím napiš mi na el.vankova@seznam.cz chci se tam s tebou seznámit.Moni do toho! -
monča je supr
moni běž pls na skype to jsem ja terka tomečková *3* -
monika bágárova
ahoj lidi to jsem já Monika Bágárova jestli chcete ne mně email jmenuji se tam Monika-Bagárova,děkuji všem za hlasy a koukej te se dnes na NOVU na superstar děkuji páá Monika *3* *3* -
Re: ahoj lidi to jsem já monika
Ahoj Moni strašně moc Ti fandim máš icq??já bych byla ráda neboli aspon nákej kontakt prosim prosim vyhraješ to je to jasný!!! *3* -
A jaky mas facebooooook *3* -
Posílej te hlasy liddi Ted zacina superstar ted sem zvedava kdo vyhraje jestli to nevyhraje monikaaaa bagarova tak neni Svet spravedlivejposilej te hlasy ve tvaru star 4 na cislo 9060613 poslam NONSTOP tak vy taky jasny!!! monika to musi vyhrat jestli nevyhraje tak to je RASIZMUS!!!!!!!!!!! to co sem cetla na youtube ty komentare a na superstar,Nekdy psaly ze monika hezky zpiva atd ale ze je cigánka tak ji to snizuje kvalitu to mne docela rozhodilo TAKZE POSÍLEJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NONSTOP
Monika nesmí prohrát!!!! ja si musim jit zejtra koupit kredit kazdej tejden si kupuju za 500,- a us nemam! ale to nevadiiiiiiiii to sou hlasy pro moncu moniko jen tak dááááál zachvili mne vijden na 3litry tak pomalu hahah neprestanu posilat hlasyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Star 4 na čislo 9060613
Piste mi na katecarey@seznam.cz
facebook kacenkaaladicova e-mail katecarey@seznam.cz
libimseti Mary 5 tece Mary..... piste moni odepis!!!!!!!!! -
Ahoj moni můžu se tě zeptat jakej mas Facebook?. ses nejlepsi posilam ti hlasy us sem ti jich poslala nejmi 30mozna i vic moc fandim!!!! Pls odepiš na katecarey@seznam.cz nebo na libko Mary..... mary a 5tecek Diky plsky odepis ses nejlepsiiiiiiiiiiiiiii *14* -
Jestli si to ty tak to cumim xD -
to si fakt ty?? *3* -
Re: Re: ahoj lidi to jsem já monika
Jj...moni jsi super fakt:-);-)... *3* *3* -
ahoj moni jakej mas skype a facebook -
moni bež na skype pls *3* -
ahoj lidi to jsem já monika
ahoj lidi to jsem já monika bagárová vzaly nás do luxusního hotelu odpoídám furt na facebooku a moc krát děkuju že sem píšešte o mě krásné věci mám vás moc ráda jo a také díki že říkáte at mi posíláte hlasy budu mít nové číslo 4 tak pozor joo tak ahojky *3* -
Re: O:)
JJ máě ůplně pravdu je to sqvelá zpěvačka a kdyby vyhrála to by bylo ještě lepší..... *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: uzasna :)
presnee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ja jsem poslechla jeji pisnicky a je uplne boziiiiiiiiii *14* nejlepsi ze superstar *3* -
lidé.cz
ahoji lidi nemá někdo lidé.cz na moniku bagárovou posllala jsem ji hlas napište mi to do vzkazů *14* *14* *14* *14* *14* *14* dík -
Re: Re: monika
jjjjjjjjjjjjjjj -
Re: Re: Re: posilej te
jo vím ona má celou superstar stejnou... čtrnáctku má *3* -
O:)
ona upe sqělá je upe nej star po nessce podle mě :P ale fakt je upe úža doufám že vyhraje superstar... to by bylo sqělýýý *14*