Přejít na výpis diskuzí

Monika Bagárová

OSOBNOST 30.9.2009 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji *3*
  • Ahoj moni..:) Máš moc krásně písničky...:)* .. Nechápou proč se některým nelíbí..:// ... Máš nádherný hlas..:).. Mám tě dost ráda:)
  • jo a si moc pekna urcite i z vnutra
  • cau monca viem tiez spievat ale hambim sa napis mi na email voc1603 pa.Ake to tam bolo a ci si mala stres
  • Přáníčko

Ahoj Moniko
    Tak dotečně ti přeji všechno nejlepší k tvým narozkám.Pavel z Trutnova
  • Narozky...

Všechno nejky k tvým narozkám.Užívej si života =))
  • Všetko naj :D

Všecko naj ti prajem Monika a veľa ucpechov v kariere :***
  • Re: 175?

Každej roste trochu jinak, takže jsi napsala úplnou kravinu.
  • Narozky

Vše nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
  • nafing

175?

Monika nikdy 175 centimetrý být nemůže,když mi bylo 14,byla oněco málo menší a mám 165 cm.To je nepravdivej údaj.
  • sss

neřekla bych ,že má 175,když v superstar byla skoro o hlavu menší než adéla banášová,která má 170cm....
  • Re: Re: Re: Re: zaskočená.....................

Přesně! Sama to říkala v Superstar , že je napůl romka.. *15*
  • Monika...

Monika moc krásně zpívá, viděla jsem pár jejich nových písniček a moc se mi líbí. Má velké štěstí... a doufám, že si tak dobře povede i dál *4*
  • moihbhb

jsi super mončo fandila jsem ti v československý superstar když jsi vypadla strašně jsem brečela!! *9*
  • Monika

Je Romka?
  • Re: Re: Re: zaskočená.....................

tak nevím kdo je tu debil že ona romika je ať se ti to líbí nebo ne otce má roma a mamu bělošku a jestli nevěříš běž na youtobe a najdi si tam její romský písničky co nazpívala *8* *13*
  • Re: Re: zaskočená.....................

Hey ty si asi úplně blbá kde si proboha vzala že je monika cigánka??? to si ještě nikdy žádnou cigánku neviděla??? *10* se podívej pořádně a pak tady piš že je monika cigánka a ještě tu píšeš at se na pomluvy vykašle přitom ten kdo ji tady pomlouvá ( že je cigánka) si ty tak sklapni!!! *5* *16*
  • M

Ona je fakt strašně moc hodná!
    má obrovský srdíčko!
    je to uplnej anděl! *4* *4*
  • Re: Re: Re: Monika

No a co jako ze je Romka! A umíš co ona? Tak raději nepíš . *7*
  • Re: zaskočená.....................

moniko moc ti to přeju že se ti daři si frajerka aspon si něco dokázala na pomluvi se vikašli zaviděj ja sem rada že aspon ciganka je v superstaru tak se mněj *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit