Přejít na výpis diskuzí

Monika Bagárová

OSOBNOST 30.9.2009 
471 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bomba

Bomba jesi je pravda ,že má narozeniny 10.3. tak je to bezva já mám taky narozky 10.března. faktys super.
    SonaDixie@seznam.cz *3* *3* *3* *3* *4* *4* *1* *1* *1*
  • klara125

Re: Re: :))

ahoj v jakém bravu byly díky moc
  • Re: ...

ahoj moničko až uvidíš bendiga tak mu dej za mě pusu *1*
  • ???

Ahojky, zdravím všechny "bagárovčáky" *4* *3* *1* *1* Moniko jsi dobrá. Celá naše devátá třída ti fandila a posílala hlasy!!! Promiň asi ne dost. Každopádně jsi dobrá, že jsi to dotáhla tak daleo a těšíme na CD! *1* Měj se!!!!!

illis má pravdu.ja nesnáším třeba když gadže řikaj cikáni.sem tvoje největší faninka ale je škoda že si nevyhrála superstar

ty seš moc pěkná holka to tě všude zachrání.jaký si měla vysvědčení.kouříš? *5*

cau moniko vis ses pekna holka a tady co pisou ze ses hnusna to pisou kvuli tomu ze ti zavidej , nektery myslim, jinak priroda ti dala peknej hlas ale musis na tom zapracovat a bude to ok ,jinak at se ti dari at ses na ty reklame prehnana at gadze videj ze i ciganky jsou pekny ne jak rikaji ze jsme nuly ,tak jim ukaz ! cau jsem jmenem ilona jo *5*
  • kajuska4

Re: Re: Re: ...

a co když je??To nemůžem vědět a je tu jako my je to česká stránka tuto znají všici
  • Re: Re: Re: díky

ježiši vy ste fakt padlí na hlavu....co by tu dělala monča a honza....ste blbí....
  • Re: monča

no mě zrovna moc už ani nepříde že superstar je o zpěvu ale tak budiž.....lidi hlasujou jenom pro ty co se jim líbí....proč třeba vypadla markétka a td...ale monča zpívala krásně moc sem jí fandila i když se jí moc nedařilo ve finále....tak stejně je super...
  • terinka14

Re: Re: MONIČKA

hlavně že ty jo vit.... *1* *1* *1* *1* domča uměla tpívat ja jako nechápu že tu řešíte taky kraviny.....
  • Re: Re: ...

mno to je jasný že to neni monča bagarová ježiši co by tu dělala......
  • Mám na Moniku email a lide profil

Ták tady je email a na Moniku.

email: monisek.bagarova@seznam.cz
    profil lide: monisek.bagarova
  • Re: Re: Re: MONIČKA

to bylo jako na me jo,? *5*

Ty nejsi Monika Bagárová jelikož tu máš špatně datum pokuď vím monča do soutěže šla když já bylo eště 14 a narodila se 5.července 1994 aspoň to přepiš *3*
  • ludwig21

Re: ...

ahoj moniko moc tě zdravím a držím ti palce v dalším zpívání,chci tvoje cd,zpíváš krásně máš super barvu hlasu a cítění,jen tak dál,pro mě jsi superstar a vždy jsi byla,občas nám něco o sobě napiš a dej vědět jak se ti daří,tvůj velký fanda *14*
  • monikabagarova

...

Ahoj fanoušci!!!Jeslti máte nějaký dotaz??Tak mi napište!Jinak přihlásil se sem i muj velký kamarád Honza Bendig!!!
    A nechodíme spolu!!!Jjsme jen velcí kámoši!
  • Re: :-)Monika Bagárová

ahoj děkuji vám za příspěvky a už nechodim z bendikem jsme se už rozešli *9* njn to se stává *4* no a děkuji všem který mi poslaly hlasi *4* a kteři mi fandili *4* všem známím a kamarádům posílám velké obětí *3* *3* *3* *3*
  • MONCA

MONIKA BYLA DOBRA,ALE NEKDY JI TO TROCHU UJELO,ALE TO SE STANE TO VUBEC NEVA! A OPRAVDU MI BYLO LITO,ZE VYPADLA TAK SE MEJ MONI ZDRAVI ADRI *1*
  • zdisulinek95

Re: MONIČKA

náhodou monča aji domča zpívaj perfektně!!! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit