-
Ordinace
V Ordinaci teď už strašně dlouho nebyla!!! Viděla jsem ji ale v úkázce na úterní díl!!! Už se moc teším!!! *14* -
-
Re: Ordinace
Už jsem skoro zapoměla, jak jsem jí dřív v Ordinaci neměla ráda. Teď, jak se tam po dlouhé době objevila jsem si ale opět vzpoměla! Její roce mi není vůbec sympatická!!! -
-
Re: Re: Ordinace
Monika je náhodou fajn herečka!!
-
-
Re: Ordinace
V Ordinaci byla včera opravu super!!
-
-
stejné jméno
Jedna herečka se také jmenovala Zoubková. Ale Miluše. To ale asi nejsou příbuzné! Co? -
-
Re: stejné jméno
Máš pravdu.Tak to určetě ne.
-
-
Monika je nej!
Monika je moje nejoblíbenější herečka. Líbíla se mi ve všech rolích co jsem ji viděla. A nebylo jich zrovna málo. Je prostě nejlepší!!! -
-
Re: Monika je nej!
Je opravu NEJLEPŠÍ!!! *14* *14* -
Není špatná, ale vím o lepších herečkách! -
A v Ordinaci se ti taky líbila? Mě totiž moc ne!!!
-
-
Operace Dunaj
Nedavno jsem viděl film Operace Dunaj, kde hraje Monča Helenku a strašně moc se mi to líbilo. Hlavně tedy ta Moničina role!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Všem fanouškům Monči, kteří Operaci Dunaj neviděli, doporučuji!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Operace Dunaj
Taky jsem tento film viděl, ale nijak mě neoslovil, nemám ráda tento typ filmů!!! Monika Zoubková se mi zde moc nelíbila!!! -
Re: Operace Dunaj
V tomto filmu se také svlékla! No na to, že bylo v té době od porodu dcerky, tak měla docela kuráž!!!!! *9*
-
-
---------
V poslední době o ní není moc slyšet a je to velká škoda. V Ordinačce je hrozně málo, už si ani nepomatuji, kdy tam byla naposledy! Měla by se tam zase vrátit. Nebo by alespoň měla hrát třeby v nějakém jiném filmu a nebo seriálu.
Je to opravdu suprová herečka!!!
*15* -
-
Re: ---------
no jo, holt už to není jedna z hlavních postav Ordinace!!! *9* -
Re: ---------
Teď totiž hraje hlavně v pražských divadlech. V březnu má třeby jednu premiéru v Divadle v Celetné!!
Jestli tuto herečku tedy máte rádi, zajděte si do divadla!! Doporučuji také hru Helverova noc, taká v Divadle v Celetné!! *4* Je to skvělé představení, ale mám bohužel velmi malou návštěvnost!!! *14* -
-
Re: Re: ---------
Já bych se na to klidně podívat zašla, protože mám Moniku moc ráda, ale do Prahy to mám bohužel daleko!! *9*
-
-
-
Simpatická
Monika je velice simpatická a krásná herečka. Škoda, že jsme jí dosud neviděli ve více filmech a víc v televizi, protože ona na to určitě má!!
*14* -
-
Není moc sympatická
Mě tedy moc sympatická nepřijde. Je úplně obyčejná. v Růžovce ji moc rád nemám. -
Snad sympatická, ne?
sympatická se píše ss tvrdym y *4* *4* -
Re: Sympatická
Já si myslím,že je dobře, že hraje hlavně v divadlech.
-
-
Monča je nejlepší!
Monča je skvělá herečka!! Možná úplně ta nejlepší!! Moc se mi líbila v Takové normální rodince!! *14* -
-
Re: Monča je nejlepší!
V Takové normální rodince se mi taky moc líbila! -
Re: Monča je nejlepší!
Je taková drubounká ale jinak je v pohodě. -
-
Ona je Zoubková?
Jé to je přece Terezka z Ordinačky! Ona se ve skutečnosti jsmenuje Zoubková, jo? -
-
Re: Ona je Zoubková?
Zoubková je ale jen pro film. Od doby, co se vdala má příjmení Dočekalová po svém manželovi. -
-
Re: Re: Ona je Zoubková?
Jo? To jsem nevěděla.
-
-
Re: Ona je Zoubková?
Monča je fajn!
-
-
-
-
Běsi
Moc se těším, až uvidím hrát Moniku v nové hře Běsi, která mám mít premiéru v březnu v Divadle v Celetné! *3* -
-
Re: Běsi
Já jsem chtěla jít na Běsi taky, ale rozhodně na ně nepůjdu!!! Byla by to určitě dobrá hra, ale já tolik peněz za lístek nedám!!! Jako 450 kč zalístek, ať si nechaj! Já se radši půjdu na Moniku podnívat na něco jiného!!!
-
-
dřív...
Dřív jsem měla tuhle herečku moc ráda, ale v posldní době,no.... Vlastně ani nevím... Je to pořád dobrá herečka, ale prostě... -
-
Re: dřív...
Myslím, že je to dobrá herečka pořád! *13* -
-
Re: Re: dřív...
A je moc hezká! Neni to taková ta vyhublá kostřička jako jsou některé herečky! -
-
Hezká?
O tom, že jak vypadá někdo krásný a hezký mám asi jiné představy než ty. Monika je určitě supr skvělá herečka, ale kdoví jaká kráska to také určitě není. -
-
Re: Hezká?
Náhodou je moc hezká! Má moc hezký oči a krásný dlouný vlasy, v kterým vypadá jako princezna! *15*
-
-
-
-
-
TNR
z ordinace vás nemám moc radá, ale v takové nosmální rodince jste byla skvělá! -
-
Re: TNR
Tam se mi taky moc líbila! -
-
Re: Re: TNR
Obdivuji jí za to, jak tento film dokázala natočit s malým miminem! -
Mě se tedy v Takové normální rodince nelíbila. Byla tam taková nijaká! Když si ale přečtu nějaký rozhovor s ní, tak myslím, že je určitě super. Jen nemá asi dostateční štěstí a nějakou pořádnou roli! -
Že jo?! Byla tam nejlepší!!
-
-