-
NEJLEPŠÍ HEREČKA
Tohle je dnad nejlepší herečka co znám. A také je to moje nejoblíbenější. Moc moc ji fandím. *14* -
-
Re: NEJLEPŠÍ HEREČKA
Je to dobrá herečka, to ano. Ale, že by byla nejlepší? Je mnoho skvělých hereček, a paní Zoubková k nim určitě patří, ale nejlepší rozhodně není.
-
-
ordinace
ordinace v ruzove zahrade se mi moc líbí -
-
Re: ordinace
Mě taky, ale paní Zoubková tam je teď málo kdy a je to velká škoda!!! Je to super herečka a v Ordinaci hrála fakt bezvadně!!! *3* *14* Snad se tam ještě vrátí!!! *14* *3*
-
-
ŠKODA
Škoda, že nehraje ve více seriálech a nebo filmech! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Je to úplně skvělá a moc talentovaná herečka! *3* *1* *1* *9* *5* Fandím jí! *3* -
-
Re: ŠKODA
Nejlepší je v divalde!!! -
Nemyslím se, že je to nějak vynikající herečka, ale něco na ní asi bude, když ji tolik lidí fandí!!! *5* -
Nejlepší byla v Takové normální rodince!
-
-
Vše nejlepší!
Dodatečně bych chtěla paní Zoubkové popřát k jejímu včerejšímu svátku hodně zdraví, štěstí a úspěchů.*3* -
obvineni
stahnete to obvineni na Honzu Hakena??????????????????????? -
Monika v Ordinaci
Jako Tereza v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 je Monika vážně skvělá!!! Nejdřívě jsme jí moc ráda neměla, ale pak se její postava dost proměnila! Samozřejmě k lepšímu. Z nesympatické doktorka se stala naopak velice sympatická maminka malého mimina. Teď už sice v Ordinaci moc není, ale když už tam tak jednou za deset dílu je, tak je to vážně ohromný!! Je to vážně super dobrá herečka!!! *3* -
-
Re: Monika v Ordinaci
Jasně máš pravdu. Vidím to stejně! -
Teď je opravdu mnohem sympatičtější než před časem. Je naopak velice sympatická!!! *4* -
taky ji mám moc rád, ale na druhou stranu si maslím, že kdyby nehrálal v Ordinaci, tak ji dodnes asi mo lidí nezná! -
-
Re: Re: Monika v Ordinaci
To ale přece není vůbec pravda!! Vždyď přece nehrála jen v Ordinaci! *3* Co třeba Taková normální rodinka a nebo letos Operace Dunaj! *15* Hrála už přece v mnoha jiných věcech! *13* A hlavně: hrála už přece straště dlouhu v divadlech! *13* Od tamtut jí přece lidi mohli znát už předtím!! Ne?! *9* -
-
Re: Re: Re: Monika v Ordinaci
Já jsem ji třeba neznala a z té Ordininace ji pak mohli moznat další lidi a je pravda, že jí to pak více proslavilo a možná dalo i příležitosti k nové práci! To je přece ale dobře ne? I lidi chodí do divadla přece radši na známá jména, než na dvacet neznámých jmen.
-
-
-
Něco na tom asi bude!
-
-
Monika Zoubková
Tuhle herečku moc v oblibě nemám. Viděl jsem ji několikrát v divadle a taky v televizi a v nějakých filmech. Neříkám, že by byla úplně špatná herečka, ale podle mě má opravdu malý rozsah. Všechno hraje stejně! *8* Z každé role uděla chudinku a je dost nevýrazná! -
-
Re: Monika Zoubková
To se mi teda nezdá!! Asi jsi ji viděl v těch nepravých představeních!!! -
-
Re: Re: Monika Zoubková
Každej má jinej vkus, no!
-
-
-
Všechno nej
Paní Zoubkové přeji všechno nejlepší k narozeninám,hodně štěstíčka,zdravíčka a úspěchů v životě*4* -
Veselé Vánoce!
Chtěla bych paní Zoubkové popřát hezké Vánoce a šťastný nový rok!!! *4* -
ŠŤASTNÉ VÁNOCE!!!
Také bych chěla Monice pořát k Vánocům. Přeji ji tedy šťastného a bohatého Ježiška a a veselý nový rok 2010, který pro ni bude doufám alespoň tak dobrý, jako ten letošní!!! *14* Je to ta nejlepší herečka na celym světě!!! *14* *14*