Přejít na výpis diskuzí

Monika Zoubková

OSOBNOST 3.1.2008 
131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kerm

Helverova noc

22.listopadu 2009 jsem byla v Divadle v Celetné na komorním dramatu - Helverova noc, kde Monika hraje Karlu.
    Představení začínalo v 18:00 a počet diváků bylk opravdu "velice komorní" -jen pouhé dvě řady.
    Monika byla jako Karla, která žije počátkem 30.let 20.století, v době, kdy se vlády zmocňují fašisté. Její Karla se strará o postiženého muže - Helvera, který je duševně nemocný. Karla kdysi sama porodila nemocné dítě - dcerku - které říkala "opička", ale odložila ji před branami ústavu a manžel ji pak vyhodil, proto se pak k Helverovi tak upjala. Nakonec ale Karla Helvera zabila (předávkovala prášky), aby ho ochránila.
    Vidět Moniku v této hře bylo podlě mě vážně naprodto nezapomenutelné a ona opět dokázala, že je to vážně "universální herečka". umí zahrát skvěla komedii, výborně "chudilky" a úplně bezvadně i vážnou roli v dramatu a člověk jí to prostě dokáže věřit!!!
    Tuto roli zahrála opravdu úplně vážně. Jako Karla vypadala strašně věrohodně, děsivě, až z ní šel skoro až strach.
    Po předsatvaení se na tak málo diváků (, kterých bylo určitě méně než 30) ozval právem bouřlavý potlesk.
    Po skončení jsem na ní jěště počkala, aby se mi podepsala (, i když mám jejích podpisů už několok). Kdž nanalíčena vylezla (nalíčená být určitě nemohle, protože by se jí při jedné scéně, kdymá obličej od vody musel rozpít make - up) zašla si sednout do divadelního baru a pak se mi tedy podepsala a se semnou vyfotila. Byla vážně straště moc milá a usměvavá. Je to velice sympatická herečka. Ještě nás pak stihla i pozvat na Plešatou zpěvačku (tu už jsem ale viděla), protože mají prý malou návštěvnost.
    Jinak všem velice doporučuji návštěvu, jak Helverovi noci, tak i kteréhokoli jiného představení, kde Monika hraje!!! *14* *14* *14*
    • kerm

Re: Helverova noc

helverova noc je určitě jedno z nejleších komorních dramet, jaké jsem kdy viděl *4*
    • kerm

Kočičí hra

Já jsem ji kdysi jsem ji viděla v Kočičí hře, to ale ještě nebyla tak známá.
      *13*
  • kerm

Skvělá Monička!!!

Tohle je moje nejoblíbenější herečka.Nechápu jak se někomu může zdát divná.Je i docela hezká.Má hezké vlasy a taky tvář.

*15* *15* *15* *15* *15* *15* Moc jí fandím!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • kerm

Re: Skvělá Monička!!!

Je moc hezká! *14*
    • kerm

Nevím, co na ní všichni vidáte!
    • kerm

Je fakt skvělá! Také ji mám moc rád!!! *15*
      • kerm

Re: Re: Skvělá Monička!!!

Souhlas!! *3* *3* *3* *3*
    • kerm

Tuhle herečku mám také moc ráda! Je taková hodně přirozená a vypadá velmi mile! Škoda, že nehraje třeba ve více filmech a nebo nějakých seriálech! V divadle jsem ji bohužel ještě neviděla, protože bydlím daleko Prahy, ale snad k nám někdy pojedou se zájezdovám představením!
    • kerm

Jednoznačně s tebou souhlasim! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit