-
Milá Moniko jsi moc milá *3* *14* *4*
-
Velice mne překvapuje ten velepodrobný životopis u herečky, která nic moc opravdu velkých rolí za celou dobu nezahrála a v Ordinaci byla jako leklá ryba. Naprosto nesympatická a to od pohledu, navíc podtrženo i tou rolí, do níž byla obsazena. I když je to už několik let, co se v seriálu objevila, stále se mi ten její výraz vybavuje.
-
pochvala
Je to fantastická, bombová a hezká herečka, já znám hodně hereček,ale Monika je prostě skvělá *14* *1* -
-
Re: pochvala
To je naprostá pravda!!! -
Re: pochvala
Je ÚŽASNÁ!!! *14* -
Re:Pochvala Moničce!
Určitě je tisíckrát hezčí, než ta letošní Miss Čr.
*14* *4* *14* *4* -
pochvala
Je velice pěkná *14*
-
-
hezká? S tím předkusem, jak prská a šišlá?
Hezká mi nepřipadá ani zdaleka, šišlá a kření se, vypadá spíš jako skřet, než jako ženksá. Ke kráse má opravdu daleko. A ten její předkus, no hrůza, neměli by jí vůbec raději zabírat ze strany, možná ani zepředu... A když řekne "přece" tak musí všechny okolo poprskat,to je vidět i na obrazovace. Děs běs. *9* -
Já
Zato ty Divačko budeš hotová krasavice k pohledání. Máš mindrák že je hezčí než ty. Určitě vypadáš hůř než klonovaná opice, která se ovšem nepovedla. *5* -
monika zoubkova se nanarodila 3.7. ,ale 23.7.
http://www.monikazoubkova.cz /index.php?option=com_content&task= view&id=25&Itemid=18 -
Nejlepší herečka
Podle mě je to nejlepší, nejtalentovaněšjší a jedna z nejhezčích dnešních hereček. *14* -
narozeniny
milá terčoi hodně štěstí a zdraví ti přeje aneta -
Vse Nejlepsii
MOnciisku Vsecko nejlepsii k Narozeninaam:-*:-) *3* *14* -
NE
Bohužel viděl sem ji ve hře bodle filmů ABSOLVENT NESNAŠIM JÍ ANÍ V ORDINACI. -
-
Absolvent
Toho "divadelní" Absolventa jsem viděla táké a hrála v něm náhodou moc dobře a myslím, že v tomto představení hrála konečně něco pořádného! Je to skvělá herečka! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Absolvent
Nedavno jsem byla v Divadle Palace na představení Absolvent. Jedním z důvodů, proč jsem chtěla jít právě na tuto hru bylo, že Monika Zoubková, jedna z mých nejoblíbenějších hereček, hraje jednu z postav (doufala jsem, že ji nebude hrát její alternace Kristýna Fuitová Nováková, proti které ale jinak nic nemám). Nakonec ji ale naštěstí paní Zoubková hrála a zahrála ji opravdu skvěle.
Svou postavu Elaine Robinsnové, hodnou a naivní studentku, stačila přibližně ve dvou hodinách proměnit v samostatnou dívku s vlastím názorem. Její proměna v Absolventovi a i Moničin výkon byl naprosto vynikající a nedokážu si představit, že by Elaine neměla hrát ona.
Jediné, co by se dalo možná vytknout jsou její časté výbochy smíchu a to i v několika vážných scénách, kdy si dálvala ruku před pusu, aby nebylo vidět jak se směje. Také určitě nebylo plánováné, kdy Elain vyskočí na Benjamina (Kryšrof Hádek) a ten s ní spadne na zem vedle postele.
Skvěle si ale počínala ve chvíli, kdy neplánovaně, před koncem hry, padala kulisa a Monika a Kryštof hádek ji pohotově na poslední cvíli chytilia a pak dál navazovali na děj. Kdyby ji nechytili, tak měl nejspíš Pavel Batěk (znát ho můžeme jako Lukáše Beneše z Ordinace v růžové zahradě 2) po ruce.
Jinak je to skvělá hra a všem příznivcům Moniky Zoubkové, ale i dalších skvělých hereců, kteří v Absolventovi hrají, moc doporučuji!!!
*3* *3* *3* *3* *1* *1*
-
-