Přejít na výpis diskuzí

Monika Zoubková

OSOBNOST 3.1.2008 
131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kerm

---------

V poslední době o ní není moc slyšet a je to velká škoda. V Ordinačce je hrozně málo, už si ani nepomatuji, kdy tam byla naposledy! Měla by se tam zase vrátit. Nebo by alespoň měla hrát třeby v nějakém jiném filmu a nebo seriálu.
    Je to opravdu suprová herečka!!!
    *15*
    • kerm

Re: ---------

no jo, holt už to není jedna z hlavních postav Ordinace!!! *9*
    • kerm

Re: ---------

Teď totiž hraje hlavně v pražských divadlech. V březnu má třeby jednu premiéru v Divadle v Celetné!!
      Jestli tuto herečku tedy máte rádi, zajděte si do divadla!! Doporučuji také hru Helverova noc, taká v Divadle v Celetné!! *4* Je to skvělé představení, ale mám bohužel velmi malou návštěvnost!!! *14*
      • kerm

Re: Re: ---------

Já bych se na to klidně podívat zašla, protože mám Moniku moc ráda, ale do Prahy to mám bohužel daleko!! *9*
  • kerm

Operace Dunaj

Nedavno jsem viděl film Operace Dunaj, kde hraje Monča Helenku a strašně moc se mi to líbilo. Hlavně tedy ta Moničina role!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Všem fanouškům Monči, kteří Operaci Dunaj neviděli, doporučuji!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kerm

Re: Operace Dunaj

Taky jsem tento film viděl, ale nijak mě neoslovil, nemám ráda tento typ filmů!!! Monika Zoubková se mi zde moc nelíbila!!!
    • kerm

Re: Operace Dunaj

V tomto filmu se také svlékla! No na to, že bylo v té době od porodu dcerky, tak měla docela kuráž!!!!! *9*
  • Všetko najlepšie ke sviatku.
  • kerm

Monika je nej!

Monika je moje nejoblíbenější herečka. Líbíla se mi ve všech rolích co jsem ji viděla. A nebylo jich zrovna málo. Je prostě nejlepší!!!
    • kerm

Re: Monika je nej!

Je opravu NEJLEPŠÍ!!! *14* *14*
    • kerm

Není špatná, ale vím o lepších herečkách!
    • kerm

A v Ordinaci se ti taky líbila? Mě totiž moc ne!!!
  • kerm

stejné jméno

Jedna herečka se také jmenovala Zoubková. Ale Miluše. To ale asi nejsou příbuzné! Co?
    • kerm

Re: stejné jméno

Máš pravdu.Tak to určetě ne.
  • nenávidím moc nehraje. až bude hrát a zahraje něco pořádnýho pak jo.
  • kerm

Monča je super!!

Monička je super herečka a ráda se na ní v televizi dívám! *3*
  • přání

Milá Moniko
    Přání k Tvým narozeninám hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4*
  • narozky

Mončo všechno nejlepší *4*
  • Milá Moniko jsi moc milá *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit