-
---------
V poslední době o ní není moc slyšet a je to velká škoda. V Ordinačce je hrozně málo, už si ani nepomatuji, kdy tam byla naposledy! Měla by se tam zase vrátit. Nebo by alespoň měla hrát třeby v nějakém jiném filmu a nebo seriálu.
Je to opravdu suprová herečka!!!
*15* -
-
Re: ---------
no jo, holt už to není jedna z hlavních postav Ordinace!!! *9* -
Re: ---------
Teď totiž hraje hlavně v pražských divadlech. V březnu má třeby jednu premiéru v Divadle v Celetné!!
Jestli tuto herečku tedy máte rádi, zajděte si do divadla!! Doporučuji také hru Helverova noc, taká v Divadle v Celetné!! *4* Je to skvělé představení, ale mám bohužel velmi malou návštěvnost!!! *14* -
-
Re: Re: ---------
Já bych se na to klidně podívat zašla, protože mám Moniku moc ráda, ale do Prahy to mám bohužel daleko!! *9*
-
-
-
Operace Dunaj
Nedavno jsem viděl film Operace Dunaj, kde hraje Monča Helenku a strašně moc se mi to líbilo. Hlavně tedy ta Moničina role!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Všem fanouškům Monči, kteří Operaci Dunaj neviděli, doporučuji!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Operace Dunaj
Taky jsem tento film viděl, ale nijak mě neoslovil, nemám ráda tento typ filmů!!! Monika Zoubková se mi zde moc nelíbila!!! -
Re: Operace Dunaj
V tomto filmu se také svlékla! No na to, že bylo v té době od porodu dcerky, tak měla docela kuráž!!!!! *9*
-
-
Všetko najlepšie ke sviatku.
-
Monika je nej!
Monika je moje nejoblíbenější herečka. Líbíla se mi ve všech rolích co jsem ji viděla. A nebylo jich zrovna málo. Je prostě nejlepší!!! -
-
Re: Monika je nej!
Je opravu NEJLEPŠÍ!!! *14* *14* -
Není špatná, ale vím o lepších herečkách! -
A v Ordinaci se ti taky líbila? Mě totiž moc ne!!!
-
-
stejné jméno
Jedna herečka se také jmenovala Zoubková. Ale Miluše. To ale asi nejsou příbuzné! Co? -
-
Re: stejné jméno
Máš pravdu.Tak to určetě ne.
-
-
nenávidím moc nehraje. až bude hrát a zahraje něco pořádnýho pak jo.
-
Monča je super!!
Monička je super herečka a ráda se na ní v televizi dívám! *3* -
přání
Milá Moniko
Přání k Tvým narozeninám hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* -
narozky
Mončo všechno nejlepší *4* -
Milá Moniko jsi moc milá *6*