Přejít na výpis diskuzí

Monika Zoubková

OSOBNOST 3.1.2008 
131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kerm

Blahopřání

Přeji hodně zdravý, štěstí, lásky a spokojenosti a doufá, že si Vánoce užijete!! *1*
  • kerm

Šťastný a veselý

Nevím jestli si to Monika Zoubková vůbec někdy přečte, ale abych nezůstala pozadu tak bych jí také chtěla popřát hezký Štědrý den a spoustu dárků pod stromečkem!
    *9*
    • kerm

Re: Šťastný a veselý

Vážně pochybuji, že si ty vaše přání vůbec někdy přečte!
  • kerm

Zdravý nemocný

Včera 28.12.2009 jsem navštívila Divadlo Palace, kde hrála představení Zdravý nemocný! Monika Zoubková zde hraje Angeliku. Nejdříve ji teda hrála Kristýna Fuitová Nováková, ale ta má teď to ditě, tak tam hraje Monika. Vlastně si ani nedokážu představit, že by tak Monika nehrála! přijde mi, že se tak Nováková moc nedodí! Monika jako Angeliga zde má sestru Louison, v podání hnědovlasé Kristýny Janáčkové a myslím, že kdybe ji hrála hnědovlasá Nováková, tak by se lidem mohli plést!!!
    Tahle role, jako snad každá, se Monice zase opravdu povedla! Byla to cise zase taková "ukňouraná" chudinka, ale opravdu dobře zahraná!! Každou roli prostě zahraje vážně dobře!!! Ani takhle neby vyjímka!!! *14*
    • kerm

Re: Zdravý nemocný

Já jsem Zdravého nemoché také viděl, ale Monika Zoubková tam tehdy ještě nehrála. Hrála tam právě Kristýna Nováková a myslím, že si s Krystýnou Janáčkovou, která má také mimichodem alternaci, vůbec podobné! Naopak jsou každá úplně jiná a to myslím musí vidět úplně každý!
      Tato hra se mo tenkrát také moc líbila, ale že by byla nejlepší to určitě ne! Možná se ale zajdu podívat, jak to Monika Zoubková zahraje, protože u ní mě to velmi zajímá, jestli to neni jen ta zakřiknutá doktorka z Ordinace v růžové zahradě 2!!
  • kerm

Přeji krásný nový rok!

Jestli si to Monika někdy přečteš, tak ti přeji vše nejlepší do nového roku!!
  • kerm

zoubková?

Herečka je to myslím vcelku dobrá, ale vadí mi to, že v rozhovorech ze sebe dělá hodnou holčičku a potom je na večírkách skoro nejdéle ze všech.
    • kerm

Re: zoubková?

Jak ty to můžeš vědět, že na večírkách nejdéle ze všech? Ty jsi ji tam snad viděl?
      • kerm

Re: Re: zoubková?

Prostě to vim, no. Viděl jsem ji a to většinou se skleničkou v jedné ruce a s cigaretou v druhé!
        • kerm

Re: Re: Re: zoubková?

Ve svém soukromém volnu si ale může dělat do chce ne?
  • kerm

Diskuse

Určitě někdo tuhle herečku mít v oblibě nemusí a ten druhů ji naopak zbožňovat. Já patřím té druhé skupině. Je to fakt uplně suprová a krásná herečka. Jedna z nejlepších. Nevím, ale jaký bych k tomuto názoru měla mít jiný důvod, než to, že je to prostě skvělá herečka. Někdo si to třeba myslet nemusí a může mít svůj názor. Někdo tady třeba píše, že ji v Ordinaci v růžové zahradě 2 nesnáší, ale to přece nesnáší její postavu a ne ji ne? Jinak tohle je jen můj názor.
    • kerm

Re: Diskuse

Já asi chápu, jak si to myslela, ale moc ti nerozumím. Něco na tom určitě ale pravdy je, to je Monika Zoubková vážně úplně suprová a krásná herečka!!
      • kerm

Re: Re: Diskuse

jj *4*
    • kerm

Re: Diskuse

Nechápu tě.
  • kerm

Super herečka

Monika je moje nejoblíbenější herečka!!! Myslím, že v Ordinaci v růžové zahradě 2 hraje dobře, ale je pravda, že bych jí asi jinak ani neznala!
    Když už jí ale teď znám, byla jsem se na ni podívat v divadle a bylo to úžasné! Viděla jsem ji doposud v představeních: Plešatá zpěvačka, Absolvent, Helverova noc a Zdravý nemocný!!! Ve včech čtyřej těchto představeních byla vážně skvělá a každou roli zvládla úplně výborně!!! *3*
    • kerm

Re: Super herečka

moje to je taky nejoblíbenější herečka
    • kerm

Re: z-o-u-b-k-o-v-á

Ti je tvůj názor, já to vidí jinak.
      Nejlepší ale bylo jak byla v Ordinaci taková hsteriská, skoro z ní šel až strach. *9*
  • kerm

TNR

z ordinace vás nemám moc radá, ale v takové nosmální rodince jste byla skvělá!
    • kerm

Re: TNR

Tam se mi taky moc líbila!
      • kerm

Re: Re: TNR

Obdivuji jí za to, jak tento film dokázala natočit s malým miminem!
      • kerm

Mě se tedy v Takové normální rodince nelíbila. Byla tam taková nijaká! Když si ale přečtu nějaký rozhovor s ní, tak myslím, že je určitě super. Jen nemá asi dostateční štěstí a nějakou pořádnou roli!
      • kerm

Že jo?! Byla tam nejlepší!!
  • kerm

Monča je nejlepší!

Monča je skvělá herečka!! Možná úplně ta nejlepší!! Moc se mi líbila v Takové normální rodince!! *14*
    • kerm

Re: Monča je nejlepší!

V Takové normální rodince se mi taky moc líbila!
    • kerm

Re: Monča je nejlepší!

Je taková drubounká ale jinak je v pohodě.
      • kerm

Ona je Zoubková?

Jé to je přece Terezka z Ordinačky! Ona se ve skutečnosti jsmenuje Zoubková, jo?
        • kerm

Re: Ona je Zoubková?

Zoubková je ale jen pro film. Od doby, co se vdala má příjmení Dočekalová po svém manželovi.
          • kerm

Re: Re: Ona je Zoubková?

Jo? To jsem nevěděla.
        • kerm

Re: Ona je Zoubková?

Monča je fajn!
  • kerm

Simpatická

Monika je velice simpatická a krásná herečka. Škoda, že jsme jí dosud neviděli ve více filmech a víc v televizi, protože ona na to určitě má!!
    *14*
    • kerm

Není moc sympatická

Mě tedy moc sympatická nepřijde. Je úplně obyčejná. v Růžovce ji moc rád nemám.
    • kerm

Snad sympatická, ne?

sympatická se píše ss tvrdym y *4* *4*
    • kerm

Re: Sympatická

Já si myslím,že je dobře, že hraje hlavně v divadlech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit